Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,606
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

gezmen' Alıntı:
Oooo enerji garanti artık; hem de Honda!...
Güle güle kullanın. :smiley:

Cavid Sezen

Hemde 20i... ;)
Kaynak için sıradayız... ;D

Etiketler
creater 7.5i

Teşekkür ederim üstadlar, Haldun konun içinde, birde umduğumuz gibi çıkarsa, kaymak olacak.

Aracımda bildiğiniz üzere solar enerjide var, bundan iyisi can sağlığı.

Tabiki, kamp yerinde yakın olan komşularda faydalanacak.

Kargo geldi, bahsi geçtiği gibi temiz görünüyor, elbet birgün çalıştırmayıda öğrenirim.

IMG_3566.jpg

Ankara'da Hikmet'in iş yerinde karavancı TRT'de çalışan arkadaşım ''bir karavanda ayakkabılık ve çöp tenekesi yoksa ben ona karavan demem'' demişti, biz büyük sözü dinleriz.

IMG_3584.jpg

150 kğ. çeken, 3,80 cm uzayan, katlanınca 55x70 cm boyutlarında yabancı menşeli teleskopik merdiven elime ulaştı.
Laf aramızda ben çıkmamayı tercih ederim, ancak içeriden yatağa çıkmada kullanacağım.

IMG_3578.jpg

Yasak kötü bir şeymiş, araç fab. önünde gün saymaca benimde paracıklarım uçmada, en küçük amcam aracı silmekten neredeyse yeni atılan renklerde çıkacak, aile efratu karavana buda gider diye çarşı pazar kap-kacak ve çaput alıp dolduruyorlar, ağırlık yetmezmiş gibi, hele bir yola çıkayım eke eke giderim.

IMG_3582.jpg

IMG_3583.jpg

İlhan Bey hanımların eli değmeden hiçbir şey tam olmuyor. :smiley: Bu arada içerden yatağa çıkmak için kullanıcam demek ile neyi kastettiniz?

İlhan Bey,şu ana kadar olan masrafı (Aracın kendi fiyatı hariç) söylemenizde bir mani var mı?

İlhan abi ellerinize sağlık sayın zentoz'un dediği gibi hanımların elinin değmesi lazım hatta yapım aşamasında bile çokca olaya dahil edilmeli karavan yaşamına ısındırılmalı ;)

İlhan amca sayende Bursa seninle karavana daha çok merak saldı eğer arkadaşlarda izin verirse seni Bursalı karavancıların çeri başı ilan etmek istiyorum . ;)

Özgür bey, bugüne kadar 3 aydır ben süründüm, bundan sonra iş tatilcilere düştü yatak arkada tabandan 80cm. yüksekte haliyle koridor 50 cm olunca çıkmak için kuvvet alınacak yer yok bende merdiveni banyo duvarına tutturup yatarken sola doğru yatağa çevirip haliyle açılıda olsa bana basamak görevi yapacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR