Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Ankara'da Hikmet'in iş yerinde karavancı TRT'de çalışan arkadaşım ''bir karavanda ayakkabılık ve çöp tenekesi yoksa ben ona karavan demem'' demişti, biz büyük sözü dinleriz.
150 kğ. çeken, 3,80 cm uzayan, katlanınca 55x70 cm boyutlarında yabancı menşeli teleskopik merdiven elime ulaştı.
Laf aramızda ben çıkmamayı tercih ederim, ancak içeriden yatağa çıkmada kullanacağım.
Yasak kötü bir şeymiş, araç fab. önünde gün saymaca benimde paracıklarım uçmada, en küçük amcam aracı silmekten neredeyse yeni atılan renklerde çıkacak, aile efratu karavana buda gider diye çarşı pazar kap-kacak ve çaput alıp dolduruyorlar, ağırlık yetmezmiş gibi, hele bir yola çıkayım eke eke giderim.
İlhan abi ellerinize sağlık sayın zentoz'un dediği gibi hanımların elinin değmesi lazım hatta yapım aşamasında bile çokca olaya dahil edilmeli karavan yaşamına ısındırılmalı
İlhan amca sayende Bursa seninle karavana daha çok merak saldı eğer arkadaşlarda izin verirse seni Bursalı karavancıların çeri başı ilan etmek istiyorum .
Özgür bey, bugüne kadar 3 aydır ben süründüm, bundan sonra iş tatilcilere düştü yatak arkada tabandan 80cm. yüksekte haliyle koridor 50 cm olunca çıkmak için kuvvet alınacak yer yok bende merdiveni banyo duvarına tutturup yatarken sola doğru yatağa çevirip haliyle açılıda olsa bana basamak görevi yapacak.