Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,769
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ümit bey işin final kısmını da bitirmişsiniz, gözünüz aydın, ruhsatlı ve TUV onaylı yeni karavanınızla bol ve keyifli geziler

Etiketler

Sayın Levent(buralpdi),İlhan,marmariscj7, kenan Akça ve Ömer Yahşi bey iyi dilek ve kutlamalar için çok teşekkürler. Epeyce rahatladım doğrudur. Bugünde sabahtan emniyete ruhsat değişimi için gittim evrakları verdim kısmetse yarın onuda aldıkmı final gerçekleşmiş olcak.
Dostça dostlukla kalınız.

Dostlar bugün epey bir uğraştan sonra cinsi hanesinde özel amaçlı araç (motorkaravan) yazan ruhsatımıza kavuştuk.
Levent beyin daha önce başına gelen yetkili mühendise ait belge eksikliği problemi benimde başıma geldi.
Halbuki Levent bey (buralpdi) bu konuda yazınca not almış Cevdet beyede özellikle hatırlatmıştım ama malesef unutulmuş.! :-[ :mad:
Epey bir stres ve koşturmacadan sonra hallettik şükür.
Arkadaşlar hepimizi ilgilendiren sevindirici bir durum ise "Ruhsatın muayene kaydında tarih 2 yıl sonrayı gösteriyor. :smiley: "
Ankaradan karavavancı dostumuz raptor rumuzlu hikmet kardeşimin bir tanıdığının karavan ruhsatında muayene süresi 2 yıl görünüyordu.
Görevli memur ile konuşurken bir arkadaşımızın muayene süresinin 2 yıllık olduğundan bahsettim. Evet sizinkide 2 yıllık olacak diye belirtince çok sevindim.
Umarım birşeyler düzelmiştir ve bundan böyle tüm karavan severler her yıl muayene yaptırmak zorunda kalmazlar.

Karavanınız (ruhsatında karavan yazan) hayırlı olsun , gözünüz aydın diyorum.

Ümit bey hayırlı olsun, verdiğiniz haberse bizler için tam bir müjde anlamını taşıyor :smiley: :smiley: :smiley:

Teşekkürler Sayın Enverdede ve Haşmet bey. Darısı imalata devam eden yada düşüncesinde olanlara diyelim.
Haşmet bey muayene süresi bencede bir müjde. Genel bir uygulamadır inşallah.

Umit bey hayırlı olsun gule gule kullanıın.

İki güzel haber.
Ümit bey karavan ruhsatınız hayırlı olsun.
Helede iki yıl muayeneli olunca kaymaklı kadayıf olmuş.
Güle güle ,keyifle kullanmanızı dilerim.

Arkadaşların bu güzel dileklerine ben de katılıyorum. Yollar sizi bekliyor, sağlıkla,nice güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle.
İki yıl olayına doğrusu ben de çok şaşırdım,ama çok da sevindim açıkçaşı. ''Umarım'' böyle devam eder.

Selamlar, sevgiler.

Sayın Sami,İlker ve Mehmet Orbay bey iyi dilek ve temenniler için teşekkürler darısı sağlık ve sıhhat ile imalat süreci süren arkadaşlarıma inşallah.
2 yıllık muayene konusunda ise açtığım topikte verdiğim bilgiyi burayada ekliyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65529.new;topicseen#new
Merhaba arkadaşlar.
Benim aldığım iveco panelvan aracımın karavana dönüşüm hikayesini ilgili sayfadan takip eden arkadaşlarım biliyordur sayfayı izlememiş olanlar içinde bilgi vermeliyim sanırım.
İmalat süreci bittikten sonra tüm evraklarım ile Ankara İvedikte bulunan TÜV istasyonuna gittim. Projenin araca ve mevcut kanunlara uyumluluğu kontrol edildi, bu arada zaten süresi geçmiş olan araç muayeneside yapıldı. TÜV e giderken ek1 belgeside düzenlenmişti. Aracım önceden kırmızı beyaz olarak geçiyordu. Şimdi beyaz. İstasyonda görevli arkadaş muayene pulunu ek1 belgesi üzerine yapıştırmıştı geri dönüp neden ruhsata yapıştırmadığını sorduğumda emniyetten rengi beyaz ve cinsi hanesi değişik (motokaravan)yazan yeni bir ruhsat çıkacağını belirtti.
Kendisine gördüğüm bir karavancının muayene süresinin 2 yıl oldugunu söylediğimde ise yanlışlıkla yazılmış olsa bile emniyette problem çıkacağını söyledi. Benim mayene süremle ilgili birşey söylemedi gördüğüm kadarı ile yazıp çizdiklerindede yoktu.
2 yıllık muayene süresi emniyette çıkarttığım yeni ruhsatta yazıyor üzerinde pul yok(çünki TÜV de verilen pul ek1 belgesinde yapıştırılmış durumda ve ruhsat yeni) ama muayene geçerlilik tarihi 27.11.2012 görünüyor oradaki görevlide konuşmamızda teyit etti.
Ama sayın moderatörümüz Cem Babadağın açıklaması ve verdiği dokümanlar bana daha mantıklı geldi. Doğrusu odur gibi.Ha trafik şube görevlisinin öyle yazmış olması bana bir avantaj tanırmı yoksa 2 yıl sonra gittiğimde cezalı süreyemi düşerim şu anda bilemiyorum cevap verebilecek bir merci de yok sanırım. Ama ben başka bir karavancıda da 2 yıl geçerli muayene süresi görmüştüm.
Sevgilerimle.

Karavanınız hayırlı, uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Hayırlı olsun ümit bey.

Sayın Cem Babadağ ve Bülent Yazıcı teşekkürler hayırlı olsun dilekleriniz için.

Ümit Bey karavanınız hayırlı olsun.(darısı başımıza)
Yanınıza çok uğramak istedim .Yapım ve proje aşamasında dışarlarda olduğumdan ,gelemedim.
Sizinle ve Rıfat beyle en yakın zamanda görüşmek umuduyla.
Her şey gönlünüzce sağlıkla bol gezili olsun.
Saygılarımla.

Ümit Bey karavanınız hayırlı olsun.Güle güle kulllanın.çok güzel bir duygudur herhalde.

Sayın Nihat ve Coşkun bey evet güzel bir duygu birde bürokrasi insanı canından bezdirmese...
Nihat bey görüşüp tanışalım inşallah her zaman beklerim.
Dostça kalınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR