Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,769
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Sayın Nihat,Haşmet,Kenan,Hikmet,Haldun,Mehmet,Bülent ve Sami bey geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler az önce hastaneden geldim. Annemde çıktı ameliyattan,
şükür iyi geçmiş operasyon, doktorumuz bilgilendirdi bizi. 5-6 gün kadar kalıcak hastahanede sanırım. Sağlık önemli dostlar oralara yolunuz düşünce bildiğiniz bu gerçek dahada önemli hale geliyor. Tüm dostlara aileleri ile birlikte sağlıklı mutlu bir hayat dilerim bu vesile ile.

Etiketler

REBURN' Alıntı:
Benim motokaravanımın ruhsatında da 2 yıl sonrası muayene tarihi var.M 1 sınıfı olduğumuz için galiba sistem iki yıl veriyor.Tüv, motokaravanların her yıl muayene olmasını istiyor.Ben Eryaman TÜV e sordum, ister bir yıl sonra gelin, isterseniz iki yıl sonra gecikme cezalı olarak muayene ödersiniz dediler.İki yıl sonra gecikme cezalı muayene oldukdan sonra,her yıl olarak bizim ruhsatlar rayına oturacak. Selam ve saygılar.SAMİ GÖKTÜRK
Öncelikle hoş geldiniz aramıza.
Sami bey size verilen cevaba göre cezalı olacağız herhalde muayeneye gittiğimizde. Demekki emniyet ile TÜV arasında bir uyuşmazlık var görelim bakalım nasıl olacak sonuç. Sizin muayeneniz ne zaman bitiyor? Sizde projenizi yenimi yaptırdınız acaba ?

Ümit bey Annenize'de geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun.
Sağlık ve mutluluklar dilerim.

Nihat bey çok sağolun zor bir süreç az önce geldim hastahaneden sonuç iyi olacak inşallah dostlardan dualarını esirgememelerini arz ediyoruz.

Ümit bey birkez daha geçmiş olsun umarım biran önce anneniz sağlığına kavuşur

Teşekkürler Sayın marmariscj7. Cümle hastalarımıza şifalar dilerim.

Ümit abi allah acil şifalar versin,anneminde ellerinden öperim umarım bundan sonra sağlıklı bir hayat sürer saygılar.

centilmen' Alıntı:
Sayın Nihat,Haşmet,Kenan,Hikmet,Haldun,Mehmet,Bülent ve Sami bey geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler az önce hastaneden geldim. Annemde çıktı ameliyattan,
şükür iyi geçmiş operasyon, doktorumuz bilgilendirdi bizi. 5-6 gün kadar kalıcak hastahanede sanırım. Sağlık önemli dostlar oralara yolunuz düşünce bildiğiniz bu gerçek dahada önemli hale geliyor. Tüm dostlara aileleri ile birlikte sağlıklı mutlu bir hayat dilerim bu vesile ile.

Ümit bey Allah acil şifalar versin, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Yusuf kardeşim,Bülent ustam, SayınÖmer ve Hakan bey sağlık ve sıhhat dilekleriniz için teşekkürler. Sağolun var olun dostça kalınız.

orsaalabanda' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1998-model-2011-yapimi-camper-karavan-43758280/detay?

magicburak' Alıntı:
ben mi yanılıyorum yoksa bu forumdaki dostlarımızdan ümit beyin ( centilmen ) karavanı mı ? "elde olmayan sebeplerden satıyoruz" denmiş, umarım kötü bir durum yoktur ortada...

gezmen' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1998-model-2011-yapimi-camper-karavan-43758280/detay?
?

Cavid Sezen

berkcantp' Alıntı:
Bu forumdaki dostumuz ümit beyin ( centilmen ) karavanıdır.

Hayrola Ümit Bey? Herhangi bir açıklamanız olmayınca, sorma gereği duydum.

Cavid Sezen

Merhaba arkadaşlar karavanımın sahibinden.com da satılık olduğunu altta bulunan mesaj ile öğrenmiş bulunuyorum. :D ;D :eek: ???
Gülmekten şaşırmaktan başka ne diyebilirimki......
Hafta sonu mutfak kısmında bulunan ocağa cam kapak taktık Bülent usta ile. Sohbet sırasında da birisin karavan imalatı için araç aradığından bahsetti bende hazır istiyorsa bunu veririz yeni bir araç alır yaparız nasılsa sincana gelmeye alıştım hem sanada iş olur dedim muhabbet ettik şaka ile karışık. Değerini veren olursada satılıp yeniden yapılabilir tabi ama daha yatmadık içinde dostlar. :-\ Ama imalat sürecide yapanlar biliyor zevkli bir iş. Ne fiyat konuştuk nede sahibinden.com olayını:smiley:i
Hani reklam yapıyorlar ya şok şok şok...... Aynen öyle valla. Bülent usta durumdan vazife çıkarmış hemen. Yazıyı okur okumaz hemen telefona sarıldım. Durum budur, çpk şükür elimizde olmayan nedenler herhangi bir zorluk yok allah mecbur etmesin ...
Dostça kalınız.

Teyit almak için Bülent ustayı aradım ''Satıp yeni bir araç daha yaparız.'' düşüncesinden bahsetti.

Ümit Bey,
Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim.
Çok düzgün olmuş,güle güle kullanmanızı diliyorum.
Şayet gerçekleşirse hayalimiz sanırım başınızı çok ağrıtacağız.
Proje işleri kafamı yoruyor.
Hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
(Daily mükemmel bir karavana dönüşmüş.Tebrik ederim.
Kullananlar anlayabilir ancak sağlam ve rahatlığını,gücünü değil mi?)

Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Selam ile.
Nedim Bostancı

Ümit Bey; 15 sayfayı keyifle okudum ;D Karavanınız hayırlı olsun.Bülent Usta'yı görmek farz oldu ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR