Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,755
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Detay resimleri geldikçe görünmeyen güzellikler de ortaya çıkıyor.
Keyifli gezi ve konaklamalar diliyorum. Darısı tabi ki bize de olsun.

Etiketler

Sayın Ömer Aktaş ve Ömer Oğuz Yahşi güzel dilek ve temenniler için çok teşekkürler. Karavanımızız beğenmeniz mutluluk verici.
Daha iyi ve güzeli karavanı olmayan veya daha iyisini, yenisini talep edenlerin olsun inşallah.
Dostça kalınız.

Karavanımın Yapım Aşamaları,İveco Camper-Ümit (centilmen)

Ümit bey dukatoma yeni Şaşmazda Gönül ısı'ya D-2 taktırdım.
1000 tlye Forumdan okuduklarımdan faydalandım.Çalışma ve ses şuanda benim için ? işareti .(kullanmadım.)
Selamlar.

Karavanımın Yapım Aşamaları;İveco Camper-Ümit (centilmen)

Sayın Zaloğlu teşekkürler verdiğiniz bilgi için. Kullandığınızda gürültü, ısı ve diğer hususlarda tespitlerinizi öğrenmek isterim.
Dostça kalınız.

Arkadaşlar tam 506 tane olağanüstü fotoğraf...
Tam ekranda ve slayt modunda izleyiniz.
Slayt modunda izlerken fareyi oynattığınızda sol üst köşede çekimde kullanılan makinenin marka ve modeli ile çekim isim değerlerini de görebilirsiniz. İyi seyirler...

Tıklayin:
http://www.dpreview.com/challenges/ChallengeSlideshow.aspx?ID=2398&View=Results

cok iyi kareler paylaşım için teşekürler

Paylaşım için tesekkürler

ümit bey, öncelikle karavanınız hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde, güzel gezilerde kullanırsınız inşallah :smiley: sahip olduğunuz güzel karavanı incelerken sürücü mahalindeki koltuklarınız dikkatimi çekti, şartlar müsait olduğunda yapacağım kendi karavanımda da sizinkine benzer koltuklar kullanmayı planlıyorum, bu koltuklar size ne kadar bir ücrete maloldu, nereden temin ettiniz, kullanış olarak bir sıkıntı bir aksilik yarattılar mı ? bilgi verirseniz sevinirim. özellikle de uygunlukları konusunda, gördüğüm kadarıyla örjinal koltuklardan daha genişler, bu durumda yerleştirme konusunda bir zorluk yaşadınız mı...

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Burak bey öncelikle beğeniniz için teşekkürler .
Koltuklar döner sehpaya sahip iç hacme dönebiliyorlar. Özellikle böyle olsun istedim. Ankara Şaşmazda oto gül var, döşeme işi ile ilgileniyorlar. Kendi koltuklarımı verdim (2+1 idi) ve ellerinde bulunan çıkma koltuklardan iki tane seçtim döner sehpası ile birlikte montajını ve döşeme işini yaptılar.
850 lira gibi bir maliyeti oldu bana. Hiç bir problemi yok sırtlık yatabiliyor yer müsade ettiği ölçüde. Öne arkaya kayıyor ve en önemlisi iç hacme dönebiliyor.
Sizede yapmayı düşündüğünüz araçta kolay gelsin diyorum. Kendiniz montaj işlemini yapmak isterseniz eğer intero panelvan adresinden sadece koltuk yada döner sehpa alabilirsiniz. Bence ihtiyaç duyduğunuzda siteyi inceleyiniz.

çok teşekkür ederim ümit bey, yeni karavanınızla güzel geziler dilerim...

Ümit bey karavanın banyo kısmında neler yaptınız? ( kaplama nedir? su yalıtımını nasıl yaptınız? atık su deposu nerede ? kaç litre? hazır mı aldınız? banyo lavabosunu nasıl yaptınız?)
Bu konuda vereceğiniz bilgiler için teşekkürler :smiley:

drares' Alıntı:
Ümit bey karavanın banyo kısmında neler yaptınız? ( kaplama nedir? su yalıtımını nasıl yaptınız? atık su deposu nerede ? kaç litre? hazır mı aldınız? banyo lavabosunu nasıl yaptınız?)
Bu konuda vereceğiniz bilgiler için teşekkürler :smiley:

Haşmet bey merhabalar.
Banyoda yan duvar kaplamalar laminant tabanı ise fiber. Bülent usta özel yapıştırıcı ve yer yerde silikon ile bu malzemelerin montajını sızdırmaz bir şekilde yaptı sağolsun. Atık su ve temiz su depoları 70 litre cıvarında. Temiz su deposu(paslanmaz) gardrobun altında, atık su tankı ise altta şasi boşluğunda montajlı vaziyette.Bir adet tahliye vanasında mevcut arka kısımda altta bulunuyor. Su tanklarının imalatını Ankara ostimde yaptırdı usta. Lavabo ise kalıp ve işçilik olarak ona ait. Fiber döküm. İsteyenlere temin edebileceğini söyledi. Elektrik ve su tesisatıda ona ait elinden herşey geliyor maşallah.Tanışmama sebep olan Yusuf kardeşime bu vesile ile tekrar teşekkür ederim. Arzu eden olursa telefonu verebilirim. Banyoda ayrıca 1 adet mutfak kısmınıda besleyenı ani su ısıtıcı mevcut.

Dostlar bugün TÜV muayeneden geçtim çok şükür. Epeyce stres yapmıştım mutluyum. ;D ;D ; :D. Sizlerle paylaşmak istedim. Proje konusunda yardımcı olan sayın Cevdet Çelikörs beyefendiyede çok teşekkürler. Artık resmen motokaravan, sadece ruhsatın değişimi kaldı oda pazartesi inşallah.

hem gecmiş hemde hayrlı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri