Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan coskuntic Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,816
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

Açıklama için teşekkürler. Yazının sonundaki yorumlara katılıyorum, biraz fazla kategorik olmuş. Ben bu hesaba göre, kireç badana (içine çivit mavisi katılmış beyaz) karavancı olmayı hedefliyorum demek ki :D :D :D

Etiketler

Sayın CAVİT Bey,

Beğeni ve önerileriniz için TEŞEKKÜR ederim.

Yaptırdığım bagajın toplamda araba ağırlığını 100-150 kg arttırdığını tahmin ediyorum. Resmi en yüksek toplam ağırlığının 6.300 kg olan bu araç için 100-150 kg ın önemi olmasa gerekir.

Kırmızı karavancılık konsuna gelince;
Bu karavancı gurubuna girebilmek mümkün dehil. Çünkü; Ulusal yayın yapan AKDENİZ TV ile yerel yayın yapan KANAL 15 TV lere belgesel programlar hazırlamaktayım.

Karavanı gezmek için yapıyordum. Bu gezilerden hepimizin yaptığı gibi çeşitli araçlarla video, fotograf vs. çekimleri yapacak idim. Bu çekimlerin daha planlı ve kalıcı olması için; KANAL 15 TV müdürü ile görüştüm.
Türkiye'nin gezilecek, görülecek yerleri ile ilgili bir belgesel hazırlasak nasıl olur diye. Müdür çok güzel olacağını ve bir miktar birikim yapıldıktan sonra yayına sokulabileceğini, daha birçok faydalarının olduğun anlatınca, bu gazla belgesel çekimleri işine de başlamış oldum.

Şu anda gezi belgeselini KANAL 15 TV ye, Tarihi yerler belgeselini de AKDENİZ TV ye çekim yapıyorum.

Bu çekimlerimde bahsettiğimiz çatı bagajı yörenin yüksekçe yerden çekimi için çok iyi iş görüyor.

Bu yaz henüz cibinlik kurup yatmadım. Ama düşünmedim de değil.

Bu görevimden dolayı KIRMIZI karavancı olabilmem mümkün değil.

Ali Bey, bir taşla iki-üç kuş vurmak buna denir; açık havada cibinlikte uyuyabilmek, belgesel çekimi yapabilmek... Sözünü ettiğiniz ağırlık, aracın büyüklüğü ve işlevleri düşünülürse, çok değil gerçekten. Bir kez daha, güzel gün ve gezilerde kullanmanızı dilerim.

Cavid Sezen

Ali bey,

Girişimleriniz için tebrik ederim. Belgesel çekimi,TV yayın bunlar çok güzel gelişmeler. Kolay gelsin.

Ali bey hakikaten olaya son noktayı koymuş, söyleyecek pek söz bırakmamış.

Ali bey bu çekimlerinizi izleyebileceğimiz bir internet adresi var mı? ya da burada da yayınlar mısınız?
:smiley: :smiley: :smiley:

coskuntic' Alıntı:

Karavan bölümüne daha önce yazmamıştım ama takip ediyordum,benimde karavan ve doğaya karşı tutkularım var ve daha çok off road bölümlerine bakıyorum. Ali bey tüm sayfayı ilgiyle ve zevkle okudum :smiley: . Tüm karavan sahiplerine hayırlı olsun iyi günlerde kazasız kullanmanız dileklerimle.Tam araç üstünüde teras olarak kullanabilirsiniz diyecektim ki son sayfalara geldiğimde projeyi bitirmişsiniz :D ve kendi kendime güldüm :D Celal beyin ve sizin karavanınız gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık iyi gezmeler diliyorum sağlıcakla kalın .

Ali bey merhaba. Dünya çok küçük sizi burda görünce şaşırdım. Lokman ben,belki hatırlarsınız 2011 temmuz ayında Adrasan da benim ve biraderimin vw t4 motokaravanımızın belgeselini çekmiştiniz. orda tanışmıştık. Sizide Gezenbilir de görmek beni mutlu etti. Bu arada karavanınızın yapım aşamalarını bizle paylaşmanız büyük incelik. Tekrar görümek umuduyla hayırlı maceralar.

Kıymetli dostlarım uzunca bir süredir bu sayfaya bakamadığım için hepinizden özür dilerim.

Karavana yaptığım bazı eklerin bitimi sonrası bu sayfaya dönmek istemiştim. Bu mazeretimden dolayı geciktim.

Fırsat buldukça yapılan yenilikleri sizlerle paylaşacağım.

İzlemeye devam eden ilginç olaylarla karşılaşacağınızı umuyorum.

Sevgi ve saygılar,

Sayın CAVİT Bey,

Fikirlerimi pozitif olarak paylaşman her insan gibi beni de mutlu ediyor. 33 yıllık serbest meslek faaliyeti ile uğraşmam herhalde bende bir taşla birkaç kuş vurma yeteneği oluşturdu.

Karavanın yapım aşamalarında öncelikle kullanışlılık fonksiyonları düşünüldüğünden yapılan işlerde fonksiyonel oluyor, sonuçta

Sizler gibi dostlarımın teşviki ile herhalde ben bu karavanı aya seyahat için de kullanabileceğim diye düşünüyorum ;D

Saygı ve sevgilerimle,

Sayın LEVENT Bey,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Her ne kadar emekli de olsak boş durmayı kendime yakıştıramıyorum. Kaldı ki boş geçen zamanlarıma da çok acıyorum.

Bu bakımdan belgesel hazırlama işine girişmek durumunda kaldım.

Saygı ve Sevgilerle

Ali bey karavanız super salon guzele gule kullanın.. ıkıncı artınız arabanızın Isuzu olması evladıyelık araba Allah kaza bela vermesın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR