Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun
Sayın CAVİT Bey,
Beğeni ve önerileriniz için TEŞEKKÜR ederim.
Yaptırdığım bagajın toplamda araba ağırlığını 100-150 kg arttırdığını tahmin ediyorum. Resmi en yüksek toplam ağırlığının 6.300 kg olan bu araç için 100-150 kg ın önemi olmasa gerekir.
Kırmızı karavancılık konsuna gelince;
Bu karavancı gurubuna girebilmek mümkün dehil. Çünkü; Ulusal yayın yapan AKDENİZ TV ile yerel yayın yapan KANAL 15 TV lere belgesel programlar hazırlamaktayım.
Karavanı gezmek için yapıyordum. Bu gezilerden hepimizin yaptığı gibi çeşitli araçlarla video, fotograf vs. çekimleri yapacak idim. Bu çekimlerin daha planlı ve kalıcı olması için; KANAL 15 TV müdürü ile görüştüm.
Türkiye'nin gezilecek, görülecek yerleri ile ilgili bir belgesel hazırlasak nasıl olur diye. Müdür çok güzel olacağını ve bir miktar birikim yapıldıktan sonra yayına sokulabileceğini, daha birçok faydalarının olduğun anlatınca, bu gazla belgesel çekimleri işine de başlamış oldum.
Şu anda gezi belgeselini KANAL 15 TV ye, Tarihi yerler belgeselini de AKDENİZ TV ye çekim yapıyorum.
Bu çekimlerimde bahsettiğimiz çatı bagajı yörenin yüksekçe yerden çekimi için çok iyi iş görüyor.
Bu yaz henüz cibinlik kurup yatmadım. Ama düşünmedim de değil.
Bu görevimden dolayı KIRMIZI karavancı olabilmem mümkün değil.