Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
a.yilmaz' Alıntı:
Abdullah bey; ruhsatın haberini canlı olarak duymama rağmen, memnuniyetimi buradan iletmek istedim. Sağlıklı, güzel günlerde ve gezilerde kullanmanız dileklerimi iletir gezi notlarınızı paylaşmanızı isterim.
Esen kalın.
İyi dilekleriniz için teşekkürler Süleyman bey.
Haklısınız bir arkadaşımızda yanlış hatırlamıyorsam sarı renkte bir toyato araç var.
Yanlız arkadaş bir tane daha var derken hyundai county dlx olarak bahsediyordu sanırım.
Karavan olarak değil, o araçtan Ankarada ilk defa gördüm, buralarda yok, hatta hanıma " bak abdullah beyin aracından " diye göstermiştim. krem renkliydi.
abdullah tepe' Alıntı:
Doğru söylüyorsunuz. Bende sizler gibi düşündüğüm için çamların kapanması ve sonra tekrar aracın komple boyanması için bu gün anlaştım. Yarın Koltuklar falan sökülecek ve engeç çarşamba akşamı araç camların kapanması ve boya işi için sanayiye gidecek.
Abdullah bey öncelikle hayırlı uğurlu olsun ...köpüklü bir kahveyi hakettiniz ...sizi ilk önceleri isuzu tipi araçları dönüştürmeyi düşündüğünüz zamanlardan beri takip ediyorum ....şimdi nacizane bir kaç sorum olacak ...vakit ayırda cevaplarsnız sevinirim....
1-aracınızı bittiten sonra kantara çektinizmi..ruhsattaki 3780 kg ilk haldeki agırlık mı (koltuklu hali)....
2-aracınızla hiç yakıt ölçümü yaptınız mı ...???
100 km de fabrika verisi 14-17 arası ama bu aracı hiç kullanana rastlamadım tamirci taifesi abi 20lt/100km rahat yakar diyorlar kabaca 0.85 krş
ya yazdığımız çıkmıyor yada iki kere üst üste çıkıyor..neyse....
son sorum da madem aracınız müsaitti neden iki yolcu kapasiteli koltuk sayısı iki olarak tescil oldu siz mi öyle istediniz yoksa mecbur mu bırakıldınız ....(plan veya trafik nedeni ile)...
kazasız belasız hayırlı gezmeler ...istanbula yolunuz düşerse kahvelerde şirketten bu arada.... ;D ;D ....
hamido-şakir' Alıntı:
ya yazdığımız çıkmıyor yada iki kere üst üste çıkıyor..neyse....
son sorum da madem aracınız müsaitti neden iki yolcu kapasiteli koltuk sayısı iki olarak tescil oldu siz mi öyle istediniz yoksa mecbur mu bırakıldınız ....(plan veya trafik nedeni ile)...
kazasız belasız hayırlı gezmeler ...istanbula yolunuz düşerse kahvelerde şirketten bu arada.... ;D ;D ....