Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
Evet haklısınız Mehmet bey, bilgiyi paylaşalım ve alıngan olmayalım lütfen. Hepimiz doğruyu bulmaya çalışıyoruz burada. Ama bu güzel konuların altını gereksiz alınganlık mesajları ile doldurmayalım derim.
Melih bey kardeşim tabiki öyle yazdım, ama siz kendi üzerinize alındınız ve niye anlayamıyorum, siz burada benden eskisin sanırım, şöyle izah edeyim burada bu mesajları yüzlerce kişinin okuduğuna inanıyorum, burada hiç yazmayıp bana ulaşan 30'dan fazla kişi oldu ve yardımcı olmaya çalıştım. Burada insanlar yazmıyor diye okumadıklarını sanmayalım, burada o videodaki ürünü merak eden sizden başka insanlar var tabiki. Ve bana e-mail atan ve özel mesajla ulaşan kişiler. Sizin verdiğiniz o zamanki değerli bilgiler ışığında bu iş tabiki yapılabilir ve o videodaki ürünü bilmeyipte o bilgileri vermeniz zaten imkansızdır dolayısı ile o cümlenin sizin için sarfedilemeyeceğini anlamanız gerekirdi. Bu arada bu mesajları okuyamayıp karavanı ile tatilde olan şuan 100'lerce abimiz var bunu da unutmayalım. Yarın gelip bunları okuyup bizi pataklamasınlar
Neyse, Mehmet bey, tabiki verimli enerji kullanmak çok önemli, ve biz bunun için harıl harıl uğraşıyoruz, bu ağustos içinde muhtemelen burada çok çok farklı muhteşem ürünler tanıtacağım, hem bahsettiğim MPPT hem normal şarj cihazları hem çift ama bağımsız iki aküyü aynı anda ayrı ayrı şarj eden ve kontrol edebilen uzaktan izleme ekranı olan, şarj cihazları v.s.
MPPT'yi kendimiz üretiyoruz ve 10-20 ve 30 Amperlik yeni şarj cihazlarımızın üretimleri de bitecek (Steca gibi ama sadece ekranı olmayacak), ve buradaki insanların inanamayacağı güzel fiyatlara bu ürünlerin sahibi olacak sevgili arkadaşlar. Çünkü kendi üretimimiz olacak bu ürünler ve çok kaliteli olacaklar.
İsteyene bataryaya ihtiyaç göstermeyen mavi ekranlı led volt göstergesi ekleyeceğim v.s. Bunlar göresel olarak kullanıcıyı cezbedici ürünler de olacak tabiki.
Bu arada tabiki güzeş izleme sistemine de eğilmek istiyorum, ve çok ta merakımı cezbediyor, bunda Melih beyin çabalarını da kimse yatsıyamaz tabiki.
Herkese sevgiler saygılar - Senide üzdüysek kusura bakma Melih Kardeş ...
Merak edenlere... resimleri ile yeni ürünleri size bildireceğim.
) Görüşmek üzere sağlıcakla kalınız.