konderk
Kamp II
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
Paylaşımlarımızla doğruyu bulalım .... paneller kesilmesin ) ;D ;D
Paylaşımlarımızla doğruyu bulalım .... paneller kesilmesin ) ;D ;D
konderk' Alıntı:Vallahi bravo yaprığınız gerçekten müthiş ve çok riskli bir şey. Ama başarmışsınız görünen. )
Tebrik ederim ve sorununuzun çözülmüş olmasına da çok sevindim.
Birlikte doğruyu paylaşmaya çalışalım ve böyle riskli işlemlere gerek kalmasın diyorum ;D
Bu arada seri bağlı hücreleri kırmadan nasıl kestiniz ve eva tabakası ile camı nasıl birbirinden ayırdınız yada lehimlere ulaşmayı nasıl başardınız abi ... merak ettim. : son halinin bir resmi var mı ?
Katılmamak eldemikonderk' Alıntı:Paylaşımlarımızla doğruyu bulalım .... paneller kesilmesin ) ;D ;D
marlon' Alıntı:Katılmamak eldemi
Bu arada formu takip ettikçe Levent beyin el mahareti konusunda oldukça fazla biligye sahip oluyoruz....
Elinize sağlık
Bende böyle diyorum.Tebrikler Ferhat,çöpe gitme ihtimalini göze aldığın için sana da tebrikler.berkcantp' Alıntı:Levent usta, sonunda panelle yatıp kalkmaktan kurtuldun, bu merete haddini bildiren Ferhat'a burdan bravo der, seninden gözün aydın olsun.
berkcantp' Alıntı:Levent usta, sonunda panelle yatıp kalkmaktan kurtuldun, bu merete haddini bildiren Ferhat'a burdan bravo der, seninden gözün aydın olsun.
mayıstosböce' Alıntı:Bende böyle diyorum.Tebrikler Ferhat,çöpe gitme ihtimalini göze aldığın için sana da tebrikler.
taiga' Alıntı:Cerrah Ferhat...
Panele anestezi verdi mi acaba... ;D
güngör' Alıntı:Gözünaydın Levent panelin hayırlı olsun.
gezmen' Alıntı:Konu kayacak ama Melih'e de sormadan edemeyeceğim. Bir hafif ticari aracın vardı, hala onu mu kullanıyorsun bilmiyorum; onu kullanıyorsan, satıver gitsin onu, İngiltere'de kamper ederleri uygun olmalı, alırsın bir kamper (Örn. bir t3 Westfalia) ooooh!.. ;D
Cavid Sezen
işte budur elinize sağlık, güle güle kullanın.buralpdi' Alıntı:paneli teselli bile etmedi , bir rontgen filmi ile direk operasyonu başlattı ;D