inverterci
mobil enerji
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
www.evrenelektronik.net
Konuyu anladığım kadarıyla online çalışan inverter çalışmaya başladıktan 6 saat sonra kendini korumaya alıyor ! Budurum cihaz aşırı ısındığı zaman , akü 11v civarına düştüğünde veya invertere bağlı yükün inverterin gücünü aştığında olur.Tabi inverterlerde online çalışma yoktur ancak redresör ve elektronik devreler ilave edilerek dönüştürülebilir,sistemi tam olarak bilemediğim için ancak bu kadar yorumlayabiliyorum eğer sistemi görebilseydim tabi daha sağlıklı yorumlayabilirdim arıza sebebini.sannsar' Alıntı:merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza katılmadan önce forumunuzu biraz okudum ve inverterlerden bahsettiğinizi duydum . ve bir sorum olacak .
ben bir eczanede kalfa olarak çalışıyorum. elektrik kesilmesi çoğu zaman yaşanıyor. ve şöyle bir sistem kurduk. 2000w platoon marka inverter 105A sulu akü
inverteri online ups olaraqk kullanabileceğimiz söylenişti çalışan makine 3 adet 17" lcd mönitör ve 3 adet 400 w kasa 1 modem ve 1 hub bu sistem ortalama 12 saat açık kalmakta inverter sisteme online olarak bağlı fakat sistem 6 saat sonunda akü korumaya geçiyor ve kapanıyor garantiye gönderdik yapmışlar ama deneme imkanımız olmadı yarın deneyeceğim şimdi ben nerede hata yaptım bilemiyorum neden 6 saat sonunda makine korumaya geçiyor ve neden onlineups olarak kullanamıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum .yardımcı olursanız sevinirim
www.evrenelektronik.net