Metal işi hem zor hem de ağır.
Bilmem anlatabildim mi yukarıdaki çizimle?
Plastik parçalar açılarak birbirini sıkıştırdığında yeterli izolasyon sağlanabilir belki. Hani şu eski bardak örneği gibi. Burada sıkıntı makina çalıştırıldığında titreşimden geri kapanmasına engel olmak. Dediğiniz gibi bir kilit sistemi veya kovanın kenarlarına gerecek çubuklar yapılabilir.
Bu başlığı atlamışım. Arge çalışmalarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Karavanda sürekli yaşamda en büyük sorunlardan biri çamaşır. Eğer kamping dışı konaklıyorsanız bu işi çözmek çok zor. Çamaşırın en sorunlu tarafı yıkamak değil kurutmak. Yıkama işini bir şekilde çözüyorsunuz ama elde sıkılan çamaşırı özellikle kışın kurutmak günler sürüyor. Dışarda kurutmak her zaman mümkün olmuyor, görüntü kirliliği yaratmamak için çamaşırları içeriye astığınız zaman karavanın içindeki nem %70 lere çıkıyor.
Sıkma işinide yapan tam otomatik modellerinizi merakla bekliyorum
selamlar
Tunç
Kurutuyoruz ama yine de nem çok artıyor
şimdilik sinbo nun makinesini kullanıyoruz, yıkama tamam ama sıkma hem bize zarar, hemde çamaşırlara zarar.
.
Çamaşır makinası bitmeden, Orhan bey kurutucuyu aradan çıkardı vallahi. .......
Bilmem doğru mu hatırlıyorum Serdar bey, çamaşır sıkma için minimum 800 devir diye aklımda kalmıştı ? Tabii bu değer ev makinaları için olmalı.
.
bu arada merdaneli makinalarda ( gençler bilemez) iman gücü ile kol cevirilir ve çamaşırın suyu sıkılırdı.
O zamanlarda o makinada, devir olayı yoktu...
tabiii ... devir değişti![]()
.
Yok yok hatırladığım kadarıyla devri vardı ve dakikada 10-15 arasındaydı.
Övünmek gibi olmasın bizim Hoover’in merdanesi motorluydu.
.
...
.