Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,662
Çok sevdiğimiz Abdi abiyi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz, eşi müzeyyen ablaya Allahdan sabırlar diliyoruz...Onu unutmayacağız...

Beyhan & Atilla

20120720_202724.jpg

20120720_202450.jpg

Etiketler

Abdi emmimin, Allahın rahmetine nail olduğunu şimdi öğrendim, aziz dostum kendisini kadavra olarak bağışlamıştır, başta acılı Müzeyyen hanıma. ailesine, karavan camiasına ve bütün sevenlerinin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin

1-_MG_1890.JPG

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Geçen yıl bizleri Erdekte karşılamıştı, tanışmaktan ve sohbetinden keyif almıştım. Eşine ve çocuklarına baş sağlığı dilerim.

Taksiratın afolsun Abdi abi.

Birkac kez telefonda konusmustuk. Su an şoktayim. Çok uzuldum. Gule gule Abdi Agabey.

Abdi abi mekanın cennet olsun tanışmak nasip olmadı ama İzmirli karavancı arkadaşlar arasında adın çok geçerdi .

Abdi abiye Allahdan rahmet ailesine başsağlı diliyoruz.Kendisini ve eşini Erdekte tanıma fırsatım olmuştu.Gezi yazıları ile bir çok kişiye karavançılığı sevdirmiş.
SENİ DAİMA HATIRLAYACAĞIZ DALGIÇ ABİ

Üzücü haber.....Allahtan rahmet,geride bıraktıklarına sabır diliyorum.Güzel insanı kaybettik.

Sevgili Abdi Abi,birkaç kez Urla'daki evimize geldin, İzmir'de birlikte olduk, değişik zamanlarda İzmir'e

gelen karavancı dostlarımızı karşılayıp yardımcı olmamı istemiştin birkaç kez.Bu karşılamaların birinde de

çok sevdiğim sevgili Celal Yalçın Hocam ve değerli eşini tanıdım.

Evimizde her sabah çay pişirirken kullandığımız çay şeker seti ile seni sürekli anıyoruz.
Sevgili Mehmet Abimle Erdeğe geldiğimizde birlikte KAMİL'e doluşup pikniğe gidişimizi ise hiç unutamıyorum.

Seni ve değerli eşini tanımak çok güzeldi. Işıklar içinde yat.

Allah tan rahmet,sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Çok sevdiğim komşum abim baba gibi bildiğim Abdi ağbim allah mekanını cennet eylesin nur içinde yat allah rahmet eylesin ...

Yardımı seven sohbetine doyum olmayaninsandı.Nur içinde yatsın.Allah tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.ersin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR