Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,605

Etiketler
Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

allah taksiratını affetsin, mekanı cennet olsun. geride kalanlara sabır.

:( Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabırlar versin...Ölümlü dünya ..kimse kalmayacak...Yalnız geldik yalnız gidecegiz.Mekanı cennet olsun.

Çok üzgünüm . Allah rahmet eylesin . Karavancıların başı sağolsun.

Hüseyin Işıl

Kendisi ile birebir tanışıklığımız yoktu ama yazdıklarından gönül insanı olduğu hemen anlaşılıyordu.
Kederli ailesine ve camiamıza sabır dilerim. Allah gani gani rahmet etsin.

Yeni gördüm konuyu gerçekten çok üzüldüm katettiği yollarda toplamış olduğu bilgi ve edindiği tecrübelerini bizimle paylaşmış değerli bir büyüğümüz ağabeyimiz idi sevenlerinin başı sağ olsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm.....

Acı haber tez yayılırmış ama ben daha az önce bu haberi aldım. Ne yazık ki sevgili Abdi abimizi kaybetmişiz :'(
Söylenecek çok şeyin, boğazımıza düğümlendiği, sesimizin, soluğumuzun çıkamadığı bir anı yaşıyorum.
İyi ki zamanında onunla ve sevgili eşiyle tanışıp sohbet etme şansını yakalamışım. Kısacık 2 saatlik sohbetimizi ebediyen dostluğa çevirecek bir fırsat yakalamıştık.
İyi ki o gün beni aramışlar ve buluşma fırsatını yakalamışız...
Seni hiç bir zaman unutmayacağım,hep fotolarındaki gibi gülümseyerek hatırlayacağım. Nur içinde uyu, Allah gani, gani rahmet eylesin. Hakkını helal et, bizden de hakkımız helal olsun...

Fotoğraf-0029ad.jpg

Fotoğraf-0031ad.jpg

Fotoğraf-0030ad.jpg

Karavanci ve Doga dosdumuza Allahtan rahmet dileriz,Allah geri de kalanlara sabir selamet versin.

Kendisi ile yuzyuze tanisma firsatim olmamisti ama bu foruma yeni uye oldugum siralarda bana laptop dan navigasyon programi kullanimi ile ilgili cok yardimi olmustu. Gercekten uzuldum. Allah rahmet eylesin.

Geçen sene Erdek'de tanışma fırsatı bulmuştum, hatta ev sahibi konumundaydı. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet
olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR