Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendisi ile birebir tanışıklığımız yoktu ama yazdıklarından gönül insanı olduğu hemen anlaşılıyordu.
Kederli ailesine ve camiamıza sabır dilerim. Allah gani gani rahmet etsin.
Yeni gördüm konuyu gerçekten çok üzüldüm katettiği yollarda toplamış olduğu bilgi ve edindiği tecrübelerini bizimle paylaşmış değerli bir büyüğümüz ağabeyimiz idi sevenlerinin başı sağ olsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm.....
Acı haber tez yayılırmış ama ben daha az önce bu haberi aldım. Ne yazık ki sevgili Abdi abimizi kaybetmişiz :'(
Söylenecek çok şeyin, boğazımıza düğümlendiği, sesimizin, soluğumuzun çıkamadığı bir anı yaşıyorum.
İyi ki zamanında onunla ve sevgili eşiyle tanışıp sohbet etme şansını yakalamışım. Kısacık 2 saatlik sohbetimizi ebediyen dostluğa çevirecek bir fırsat yakalamıştık.
İyi ki o gün beni aramışlar ve buluşma fırsatını yakalamışız...
Seni hiç bir zaman unutmayacağım,hep fotolarındaki gibi gülümseyerek hatırlayacağım. Nur içinde uyu, Allah gani, gani rahmet eylesin. Hakkını helal et, bizden de hakkımız helal olsun...
Kendisi ile yuzyuze tanisma firsatim olmamisti ama bu foruma yeni uye oldugum siralarda bana laptop dan navigasyon programi kullanimi ile ilgili cok yardimi olmustu. Gercekten uzuldum. Allah rahmet eylesin.