Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 123
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,130
Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar

theta' Alıntı:
Seyfettin Hocam,
ana taşıyıcı kolların kesiti 200kg için biraz yetersiz gibi göründü bana (4mm et kalınlıklı borular sanırım), destek de koymuşsunuz ama sademeli kuvvetler için bir deneme yapmanızda fayda var bence.

Araç altında iç çapı 38 mm olan etli borular vardı.Dış çapı 38mm et kalınlığı 5mm olan etli boru denen borular müşteri isteği doğrultusun da kullanıldı.

Bu tür işlemler-Müşteri isteği olmadığında-60x60x4mm Profil boru araç altına,taşıma aparatı da 50x50x4mm profil borudan yapılması ile 325 kg lık taşıma kapasitesine ulaşmaktadır.

Dediğiniz gibi büyük kasislere hızla girilmesi sonucu sorun çıkarabilir.

Bu günlerde yeni bir proje üzerinde çalışıyorum.Beğeneceğinizi umarım.
Selamlar.

Etiketler

Seyfettin Bey,
Öncelikle ellerinize sağlık, tertemiz, pırıl pırıl olmuş!
Ancak şu müşterinizin var olan boru düzeneğini kullanmak umarım problem yaratmaz...

bariscim' Alıntı:
Seyfettin Bey,
Öncelikle ellerinize sağlık, tertemiz, pırıl pırıl olmuş!
Ancak şu müşterinizin var olan boru düzeneğini kullanmak umarım problem yaratmaz...

Araç altındaki boruda etli cinsten di. Kavraması iyi oldu.
Karavan üreten firma onu koymuş.
Sorun çıkarması olası değil.
İlginize teşekkür ederim.

Seyfettin Bey;
Sitede fotoların görülmesi ile ilgili problem dolayısıyla ürünlere ait nihai hallerini gösteren fotoları tekrar eklemenin faydası olur düşüncesindeyim.
Kalın sağlıcakla

Karavan Ekipmanları üretmeye ve uygun fiyatlı ürünlerin tedarikini yapmaya devam ediyorum.
Bu konu başlığı altında sadece kendi ürettiklerimi sergilemeye devam edeceğim.
Ürettiklerim ve tedarik ettiklerimin Satışını ise - Forumdan Satış yakışık almayacağını düşünerek Sahibinden Sitesinde
Mağaza açtım. Tüm dostlarımıza duyurum olsun.

Mağaza adresim aşagıdaki Lingde yer almaktadır.

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1

airboat' Alıntı:
Karavan Ekipmanları üretmeye ve uygun fiyatlı ürünlerin tedarikini yapmaya devam ediyorum.
Bu konu başlığı altında sadece kendi ürettiklerimi sergilemeye devam edeceğim.
Ürettiklerim ve tedarik ettiklerimin Satışını ise - Forumdan Satış yakışık almayacağını düşünerek Sahibinden Sitesinde
Mağaza açtım. Tüm dostlarımıza duyurum olsun.

Mağaza adresim aşagıdaki Lingde yer almaktadır.

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1

Hocam, link çalışmıyor. Üyelik soruyor. Haberiniz olsun.

Seyfettin Bey, tavan havalandırmasının ölçülerinde oynama yapabiliyor musunuz ? Selâmlar ;D

yucel59' Alıntı:
Seyfettin Bey, tavan havalandırmasının ölçülerinde oynama yapabiliyor musunuz ? Selâmlar ;D

44 Adet ayrı ölçü ve kalitede,ayrıca marka ve modele göre hazırlanmış 6 adet önerebileceğimiz ürün var.
Kullanmak istediğiniz aracın marka, camlı,metal,yaklaşık ölçü bildirdiğinizde size dönüş yaparız.
Özelden GSM yazarsanız yada ararsanız görüşürüz.
0506 747 33 33

seyfettin bey benim 2006 yüksek tavan transporter imin ön koltuklarını şöför ve yolcu dönerli yapmak istiyorum sizin sahibinden com daki ürünlerinizi gördüm onlardan alıcam inşallah şimdi burdaki ustalar şöför koltuğunun dönemeyeceğini çünki el firenini olduğunu söylediler ben sizdeki malzemelerde el fireni için bir aparat görmüştüm yanılmıyorsam onun nasıl montaj yapılcağı konusunda yardımlarınızı rica ediyorum saygılar

muammer izmir den' Alıntı:
seyfettin bey benim 2006 yüksek tavan transporter imin ön koltuklarını şöför ve yolcu dönerli yapmak istiyorum sizin sahibinden com daki ürünlerinizi gördüm onlardan alıcam inşallah şimdi burdaki ustalar şöför koltuğunun dönemeyeceğini çünki el firenini olduğunu söylediler ben sizdeki malzemelerde el fireni için bir aparat görmüştüm yanılmıyorsam onun nasıl montaj yapılcağı konusunda yardımlarınızı rica ediyorum saygılar

Muammer Bey,
Sorunuza yanıt vermeden önce bir Transporter inceleyip size döneceğim.
Selamlar.
506 747 33 33

muammer izmir den' Alıntı:
seyfettin bey arabam 2006 model uzun şase T5 yüksek tavan

Bu sabah arabanızın -2006 md T5- alçak tavanlı olanını ve sürücü koltuğunu sanayide gördüm.
Sürücü koltuğu altındaki sehbaya el fireni fabrika çıkışında punto edilerek tesbit edilmiş.Dönme aparatını bu haliyle montaj etmek
mümkün görülmüyor.
Çözümüne gelince:
1.El Firenini koltuktan ayırmak,taban sacına yeni bir el firenini, dönüşü engellemeyecek biçimde montaj etmek.
2.El firenini iptal edilmeden yapılacak işlem; Koltuk altında bulunan ileri geri kızağının altına en az 20x30 mm lik Profil malzemenin
her iki kızağın altına kaynak edilmesi,profilin üstüne de döner koltuk aparatının yerleştirilmesi olacaktır.
Koltuk yüksekliği ortalama 5/6 cm yükselecektir. Bu yükseltme işi oturma işlemini zorlaştırdığında direksiyon ayarını yükseğe alarak halledilebilir.
İlk anda aklıma gelen çözüm be olacaktır. Öndeki yolcu koltuğu da aynı seviyeye getirilebilr,yada 3 cm sürücü koltuğundan
aşağıda olur. Ön tekli koltuğunuz yoksa temin edebilirim.
Selamlar,kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri