Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 123
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,092
Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar

selamlar seyfettin bey mesajınızı ancak şimdi görebildim bana bir tane ön sağ yolcu koltuğu birde arkada üçlü koltuk lazım olacak koltuğun altına profili el firenini bağlamak içinmi koymamız gerekiyor sizin imal ettiğiniz dönme aparatı nekadar yüksekliğe yol açar galiba bu sitede veya sahibinden com da görmüştüm el firenini tabana bağlamak için ayrı bir parça imal etmişler bu konuyu gördünüzmü sizi en kısa zamanda telefonla arıyacağım selam ve saygılar

Etiketler

[/quote]
muammer izmir den' Alıntı:
selamlar seyfettin bey mesajınızı ancak şimdi görebildim bana bir tane ön sağ yolcu koltuğu birde arkada üçlü koltuk lazım olacak koltuğun altına profili el firenini bağlamak içinmi koymamız gerekiyor sizin imal ettiğiniz dönme aparatı nekadar yüksekliğe yol açar galiba bu sitede veya sahibinden com da görmüştüm el firenini tabana bağlamak için ayrı bir parça imal etmişler bu konuyu gördünüzmü sizi en kısa zamanda telefonla arıyacağım selam ve saygılar

2.El firenini iptal edilmeden yapılacak işlem; Koltuk altında bulunan ileri geri kızağının altına en az 20x30 mm lik Profil malzemenin
her iki kızağın altına kaynak edilmesi,profilin üstüne de döner koltuk aparatının yerleştirilmesi olacaktır.
Koltuk yüksekliği ortalama 5/6 cm artacaktır. Bu yükseltme işi oturma işlemini zorlaştırdığında direksiyon ayarını yükseğe alarak halledilebilir.
İlk anda aklıma gelen çözüm bu olacaktır. Öndeki yolcu koltuğu da aynı seviyeye getirilebilr,yada 3 cm sürücü koltuğundan aşağıda olur. Ön tekli koltuğunuz yoksa temin edebilirim.

Muammer,Sürücü koltuğu el freni işlemlerini önceki cevabımda yazmıştım.Dikkatinizden kaçtı,galiba.

Size bir adet ön için dönerli koltuk, birde arkaya 3 lü koltuk bakacağım.Üçlü koltuğun bitişik mi yoksa ayrı ayrımı olmasını isterseniz.Koltukların döşemesi konusunda bir tercihiniz-Kumaş/deri- VİP yada değil,ona göre araştırmam gerekir.
Telefonunu yazarsanız görüşürüz.

Muammer dostum,
son görüşmemizden bu yana 2 aylık bir süre geçmiş.
Açtığım konu başlığında yeni bir üretim hikayesini yazmak için girdiğimde sizin mesajınızı gördüm,
sizin isteğinizi karşılayamadığımı düşündüm.
İhtiyacınız hala devam ediyorsa 2011 model vito ve wolsvagen araçtan çıkma 2 ön 3 arka olmak üzere çok temiz koltuklar var.
Selamlar

Sevgili karavan sever dostlarım,
Mayıs 2013 tarihinden bu yana bu konu başlığı altında yeni bir ürünü beğeninize sunamadım.
(Ancak;" http//karavanekipmanları.sahibinden.com " adını taşıyan mağazamda ki ürün sayısı 80 i aştı)

Bir dostumuzun önerisi ile; araç arkasına çift çeki topuzu ile bağlanabilen,taşıma kapasitesi 325 kg olacak,175x125 cm boyutlarında bir platform oluşturmaya çalışıyorum.Yaptığımız ürünün test
aşamalarının sonuna geldik.Test sonrasında kullanılabilir olduğuna inandığımda; üretim ve test aşamalarını bu konu başlığı altında sizinle paylaşacağım.
...............

Platform çalışmalarından sonra başladığım,yapılan testlerden sonra kullanılabilir olduğuna inandığım, yeni ürünüm;
HİDROLİKLİ KROS MOTORU TAŞIMA EKİPMANI oldu.

Üretim öyküsü ve ilgili görsellerle anlatmaya çalışacağım.
Selamlar

...............

Platform çalışmalarından sonra başladığım,yapılan testlerden sonra kullanılabilir olduğuna inandığım, yeni ürünüm;
HİDROLİKLİ KROS MOTORU TAŞIMA EKİPMANI oldu.

Üretim öyküsü ve ilgili görsellerle anlatmaya çalışacağım.
Selamlar
[/quote]

Üretmiş olduğumuz yeni ekipmanın adını,izninizle; "KROS MOTOSİKLET TAŞIMA EKİPMANI" "Hidrolik Sistem" olarak düzeltiyorum.

Emeklerinize sonsuz teşekkürler öncelikle. Şimdilik ihtiyacım olan bir şey yok ama ileride bir gün lazım olacağından şimdiden takip ediyorum. Erkenden tecrübelenmekte yarar var.

Güzel düşünülmüş işler, konu başlığı, uğraşlar... Saygılar, selamlar.

"KROS MOTOSİKLET TAŞIMA EKİPMANI" "Hidrolik Sistem"

Neden bu tür ekipmanları yapıyorum!
Karavan sever dostlarımızın kamp yerleşimi sonrası, yakın çevreden değişik ihtiyaçlarını karşılamak, çevreyi gezip görmek amacıyla; araç arkasında ya da içinde bisiklet,motosiklet hatta küçük otomobil taşıdıklarına tanık oldum.
Diğer bir nedende genç neslin motosiklet tutkusu. Çağımızda otomobil,küçük ticari araçlar bunlarla birlikte Motosiklet de yoğunlukla kullanılmaktadır.Doğa gezileri bir yere kadar otomobille yapılmakta, motosikletle gezi devem edilmektedir.
Ülkemizde motosiklet tutkusu hızla artmakta çeşitli festival ve teşvik amaçlı yarışmalar düzenlenmektedir.Bu gibi etkinliklere katılabilmek için sadece motoru olmak yetmiyor, onuda uygun tarzda, pratik olarak birlikte taşımak gerekiyor.

Bundan önceki ürettiğim ekipmanlar içinde;Bisiklet,motosiklet, ATV (devam ediyor) ve Hidrolikli kaldırma ,taşıma,indirme işlevlerinin gerçekleştirilebildiği, Kros model motosiklete uygun ekipmanı örnek aldık ve yaptık.

Örneklediğimiz model:

mx-animation-MAV?.gif

Motion_S?YAH.gif

İlk çalışmalarıma, görselin tarihinde görüleceği gibi Ocak ayının yarısından sonra başlamışım.
Bitiş tarihi ise 20 Şubat . Kısaca 30 günlük araştırma, resimleme, ahşap model,ve ürünün ortaya çıkması ile sonuçlandı.
Ahşap model ile devam edelim.

MOTOKROS HİDROLİK TAŞIYICI 006.jpg

MOTOKROS HİDROLİK TAŞIYICI 007.jpg

MOTOKROS HİDROLİK TAŞIYICI 008.jpg

MOTOKROS HİDROLİK TAŞIYICI 009.jpg

MOTOKROS HİDROLİK TAŞIYICI 013.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri