Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 123
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,132
Ynt: Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

hocam ellerinize sağlık.Camperim için *yüksek tavan VW T5 arka çift açılır kapı * 3 lü bisiklet askı aparatı arıyorum.yakın zamanda imal etme şansınız varmı? sipariş üzerine imalat yapıyormusunuz?

Etiketler

nevzat' Alıntı:
hocam ellerinize sağlık.Camperim için *yüksek tavan VW T5 arka çift açılır kapı * 3 lü bisiklet askı aparatı arıyorum.yakın zamanda imal etme şansınız varmı? sipariş üzerine imalat yapıyormusunuz?

"Camperim için *yüksek tavan VW T5 arka çift açılır kapı * 3 lü bisiklet askı aparatı arıyorum."

Nevzat kardeşim.
Her model araca;Motorsiklet,ATV,Bisiklet gibi taşıyıcılar yapıyoruz.
Taşıyıcıları; çeki demirine yada şase altına,bisiklet için açılır kanat üzerine montajlı olarak yapılıyor.
1. Çift açılır kapı olması;Model yılı nedir?
2. 3 bisiklet taşıma aracının montaj yeri;çeki demiri mi yoksa,şase altı aparatı mı olacak?
3.Aracınızın bisiklet taşıma aparatının montajını düşündüğünüz bölümünün Fotosu,varsa beğendiğiniz
modelin fotosu,
4.Sonucunda;size sunacağımız modeller içinde beğendiğiniz taşıma aparatını 7 iş günü teslimi kaydı ile
hazırlar ve göndeririz.
Teşekkür ederiz.

Aracım 2007 model . 1. Fotograf. Arka sol kapıya bağlı bir aparat işimi görür. 3 bisiklet taşıma kapasitesi olacağından sağlamlık ilk tercihim. Bu tarz 2. Fotodaki gibi bir aparatın bana maliyeti ne olur? Size nasıl ulaşabilirim.

image.jpg

image.jpg

nevzat' Alıntı:
Aracım 2007 model . 1. Fotograf. Arka sol kapıya bağlı bir aparat işimi görür. 3 bisiklet taşıma kapasitesi olacağından sağlamlık ilk tercihim. Bu tarz 2. Fotodaki gibi bir aparatın bana maliyeti ne olur? Size nasıl ulaşabilirim.

Bisiklet oturma raylarının azami uzunluğu 130cm yatay,dikey barlar 80/150cm.Dikey montaj aralığı
60cm Kapı üstünde yüklü iken 60cm boşken katlanır biçimde 30cm yer kaplar.
Püf noktası;kapı açılır kanadının en ölçüsü.Kanımca yatay ray uzunluğu 130cm olacağına göre diğer
kapının açılmasını engelleyecek üç bisikletin toplam yükü tek kapıya binecektir.
Aparatın yapılacağı malzemenin seçimi fiyatlandırmada esastır.
Aparat;Demir profil boru Elektro statik boyalı.Paslanmaz kırom boru,Aliminyum eloksalli boru
olabilir.Tercihi siz yapacaksınız.
selamlar
Telefonum:Avatar resmi altında var. 0506 747 33 33

Gezenbilir dostlarımızın düşünce ve tercihlerine güveniyor ve ikilem içinde kaldığımız sorumuzu kamu oyumuzla paylaşmek için Halk Oyuna sunuyoruz.

Badi'k de kullanılan kavak kontraplak iki yüzlü lamine edilmişti.Bir yüzü mavi diğer yüzü açık krem rengi lamine yapıldı.

badi'k in halk oyuna sunduğu sorusu aşağıda,

Soru:Görsellerde mutfak ve bazalar da mavi renk hakim olarak kullanılmış.
Sizce; mutfak, kapak ve çekmeceleri, mavi mi yoksa açık krem rengi mi olmalı?

Refarandum sonuçları 30 Mart 2013 Cumartesi saat 13 de Gezenbilir dostları ile paylaşılacaktır.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95149.110#ixzz2OOaxQrqI

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar

22. BİSİKLET TAŞIYICI

BEŞ BİSİKLETE KADAR TAŞIMA KAPASİTELİ
JEEP,MOTOKARAVAN,CAMPER,PANELVAN,ALKOVENLİ TİPLERE UYGUN
ARAÇ ARKASINA KOLAY MONTAJ
KİŞİYE VE TASARIMINA UYGUN;GALVANİZ KAPLAMALI,ALİMİNYUM,304 CRNI BORU VE SACDAN ÖZEL ÜRETİM
Tek Taşıyıcılı:360.TL (crni 304)

UYARI:Özel siparişler için fiyat sorunuz.

1 BÄ°SÄ°KLET 19.jpg

1 BÄ°SÄ°KLET 23.jpg

BÄ°SÄ°KLET 24.jpg

BÄ°SÄ°KLET 25.jpg

23.MOTORSİKLET TAŞIYICI RAMPA

TEK YADA ÇOKLU MOTOR,SKOTER,ATV,KROSMOTOR İÇİN
İSTEĞE UYGUN ÖZEL ÜRETİM
JEEP,MOTOKARAVAN,CAMPER,PANELVAN,ALKOVENLİ TİPLERE UYUMLU
ARAÇ ŞASESİNE ÖZEL APARATLA BAĞLANTILI SÖK/TAK SİSTEMLİ
ARACINIZIN MODEL VE MARKASINA UYGUN ÜRETİM
PROFİL BORU VE SACDAN ÜRETİM
İSTEĞE UYGUN EPOKSİ BOYA,PASA KARŞI GALVANİZ KAPLAMALI
Tek motor Rampası: 420.TL

Uyarı:Özel üretimlerde fiyat sorunuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-karavan-motorsiklet-tasima-rampasi-122716648/detay

jumper 074.jpg

jumper 075a.jpg

jumper 075b.jpg

jumper 076a.jpg

airboat' Alıntı:
"YENİ" Üretimlerimiz yakında.............

Karavancı dostumuz Mümtaz beyin Alkovenli Karavanına 2 adet motoru taşıyabilecek taşıyıcı siparişi geldi.

Motorlarında birisinin -ilk görselde- 100 kg olduğunu söylediler,biz 2 motor için yani 200 kg taşıyacak sistem yaptık.
Teslim ettik.

01.JPG

02.JPG

03.JPG

04.JPG

05.JPG

Seyfettin Hocam,
ana taşıyıcı kolların kesiti 200kg için biraz yetersiz gibi göründü bana (4mm et kalınlıklı borular sanırım), destek de koymuşsunuz ama sademeli kuvvetler için bir deneme yapmanızda fayda var bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR