Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 123
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,154
Ynt: Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

16.KARAVAN İÇİN BAGAJ

Motokaravan lar için Tavan Bagaj bağlantılarına uygun,
Siparişinize, Ölçü ve detaylara göre hazırlanıp teslim edilir.
Siparişle 3 gün içinde gönderilir

Fiyatı:.125 .tl/adet

CIMG1777.JPG

CIMG1778.JPG

CIMG1779.JPG

Etiketler

17.KARAVAN İÇİN LPG SOBA

Motokaravan ve Çekme Karavanlar için,
İkinci el,Çalışır durumda,Hermetik Bacalı
Doğalgazdan LPG ye dönüşümlü
İlave dirsek,boru,Eksoz şapkası; ayrıca fiyatlandırılır
Siparişle 3 gün içinde gönderilir

Fiyatı:.110 .tl/adet

CIMG1672.JPG

CIMG1673.JPG

CIMG1744.JPG

CIMG1745.JPG

CIMG1746.JPG

airboat
Seyfettin Başkurt
Zirve

Teşekkür: 18
0 506 747 33 33
View Gallery

Ynt: Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca)
« Yanıtla #45 : 23 Haziran 2011, 12:28:50 »
Sevgili Doslar,
Daha önce sözünü ettiğim gibi;Karavanım ikinci el ve benim gibi ihtiyar.
Aldığım tarihden bu yana karavan üzerinde onarım ve tadilatlar yaptım.Bunları Formda verilen ölçüler içinde resimli olarak yansıtmaya çalışacağım.
Karavanı almadan önce,şimdiki aldığım karavan ÜRETİCİ FİRMA'sı ile Mart ayında görüştüm.Firma sahibinin verdiği yanıtta en küçük
karavanını değerinin ....tl +TL olduğunu,Taksitlendirme,Kıredi Kartı veya cek kabul etmeyeceğini,Nakit para bir yana,karavan bir yana olmak üzere alışveriş yapılabileceğini sert bir dille belirtti.Bence daha yumuşak bir söyleyişle anlatmak da olası idi.

Şans işte!İkinci el olarak 22 Nisan tarihinde aldığım ikinci el karavanımda aynı firmanın üretimi idi.Karavanın eksikliklerini(Fitil,Mutfak ıCamı,Mutfak
cam açma kolu,Kapı Kilidi,Çamurluk,Arka Tampon,Refletör vs)firma sahibi ile telefonla görüştükten sonra numuneleri kargo ile gönderdim.
Karavanın eski model olması nedeniyle aynı malzemelerin kullanılmadığı,ancak depoda kıyıda köşede bulunabileceğini belirtti.

Sonucu öğrenebilmek için her iki günde bir telefon ettim.Firma sahibine ulaşamadım.Yetkisiz kişiler karşıma çıktı.Patronun hasta olduğunu işe gelmediğini,kendilerinin de yetkilerinin olmadığını söylediler.Fitil belki bulunmaya bilirdi ama; cam,cam kolu,kapı kilidi(fiyat verildi tarafımdan onaylandığı halde) yardımcı olunmadı.Parasını çıkardıkdan sonra gönderirsiniz dediğim halde.
Gerçi;yeni bir karavan satmak varken,eski bir karavan sahibi müşteriyle üç kuruş alacam diye yorulmak niye.Nasıl olsa yeni üretilen karavanın (garanti kapsamında olmadığı düşüncesinden hareketle)yedekleri olmasa da olur?Yada Pahalı olur.

Beni üzen; Yeni Karavanlarda da kullanılan (kilit,Çamurluk,Tampon) bazı ürünlerinde verilmek istenmeyişi idi.

İlerde;onarım çalışmalarında görüleceği gibi ihtiyaç olan bu ürünleri orijinalinden daha güzel ve dayanıklı yapmak bize düştü.
Benim gibi sıkıntıya düşen dostlarımıza yardımcı olmak, önce insanlık gereğidir diyorum.Bu bölüme noktayı koyuyorum.
Hoşca kalın dostlar.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73352.40#ixzz2J0JTe0pd

Beni üzen; Yeni Karavanlarda da kullanılan (kilit,Çamurluk,Tampon) bazı ürünlerinde verilmek istenmeyişi idi.

İlerde;onarım çalışmalarında görüleceği gibi ihtiyaç olan bu ürünleri orijinalinden daha güzel ve dayanıklı yapmak bize düştü.
Benim gibi sıkıntıya düşen dostlarımıza yardımcı olmak, önce insanlık gereğidir diyorum.Bu bölüme noktayı koyuyorum.

EKİPMANLAR, İşte bu topiği açmamda ki gerçek(beni dürtüleyen) neden yukardaki olaydır.

Seyfettin abi yazmıştım fakat yine yazacam Abi ellerine sağlık yanlız Cam bölümündeki fiyat,da bi yanlışlıkmı var acaba.saygılar

TUGAY58' Alıntı:
Seyfettin abi yazmıştım fakat yine yazacam Abi ellerine sağlık yanlız Cam bölümündeki fiyat,da bi yanlışlıkmı var acaba.saygılar

Resimde görülen camlar,çekme karavan içindir.Diğer cam çeşitleri için fiyat bekliyorum.
Görülen camın fiyatı- satışlarımda cam da olacağına işaret etmek amacıyla- 1 TL olarak kasıtlı yazılmıştır.

20.KARAVAN SET ÜSTÜ DOMİNO LPG OCAK

Setüstü Cam gövdeli
Triple Bekli Otomatik Düğmeden ateşlemeli
Emaye bek kapağı
Tek döküm ızgara
Gaz kesme emniyet ventili

Fiyatı:210. TL

Ekli dosyalar

• SET ÜSTÜ DOMÄ°NO OCAK.doc
    28 KB · Görüntüleme: 318

21.SOLAR PANEL 300 WAT TAM SET

1 PV Panel 300 Wat 1
2 12 Volt 100 Amp Akü 2 Adet
3 Şarj Kontrol 12volt/30 Amp 2 Adet
4 Sigorta Kontrol Kutusu 1 Set
5 4mm Kablo Kalaylı 1 mt
6 Montaj Sehbası (Bagaj/Ank) 1 Set Marka ve Modele uygun
7 Sistem Kurulum (Ankara) 1 Set

Fiyatı:1. TL LÜTFEN FİYAT SORUNUZ!

airboat' Alıntı:
20.KARAVAN SET ÜSTÜ DOMİNO LPG OCAK

Setüstü Cam gövdeli
Triple Bekli Otomatik Düğmeden ateşlemeli
Emaye bek kapağı
Tek döküm ızgara
Gaz kesme emniyet ventili

Fiyatı:210. TL
Selamlar
bu ocağın boyutları nasıl idi? rica etsem paylaşabilir misiniz? iyi günler dilerim, reha

reha' Alıntı:
Selamlar
bu ocağın boyutları nasıl idi? rica etsem paylaşabilir misiniz? iyi günler dilerim, reha

Reha bey yanlışlık için özür dilerim.
Yazdığım ölçülerde yanlışlık yapmışım.
Doğrusu Dış Ölcüler:29cmx51cm olacaktı.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR