Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,431

Etiketler
Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Barcalona' Alıntı:
Enteresan bir alet.Organizatörler buna el atar :smiley:
Sn.Barcelona bu imalat yanılmıyorsam Başoğlu karavan tarafından gerçekleştiriliyor...

Bu adapazarı tayfası böyle hamlelerle uğraşacağına topiğin önceki mesajlarındaki örnek verilenler gibi işlevli, uzun ömürlü çekme karavanlar yapsa ya... :mad:

Sayın Taiga çok haklısınız ama bizim üreticilerimiz öncelikle az maliyet çok kazanç mantığı ile çalıştığı için ufkunu geniş tutma çabasına girmiyorlar maalesef :(

Bunun ne amaç için üretildiğini ben de anlamadım. Bununla kamp yapılmaz, kampta yatılmaz. Havası olsun desen, park ederken içinde oturunca havası bile olmaz. Lüx bir otomobil ve şöförle ağır ağır çektirip arkada faytonda oturur gibi otursan trafik kurallarına aykırı. Çekme karavanlara seyir halinde yolcu binemez. Pekii bu ne işe yarar?

Esasında ben karavan üreticilerine hak veriyorum. Türkiye’de karavan pazarı çok dar olunca üreticiler mecburen, reklamcılara, siyasi partilere ve promosyon firmalarına yönelik çalışıyorlar. Bu Caretta Cabriolet de o amaçlı olabilir.

Saly karavanın yeni karavanı 'spyshot' fotoğgrafları :smiley: daha bitmedi.

[attachment=1][attachment=2]

IMG_9162.jpg

IMG_9165.jpg

Bu şimdi çekme karavan mı?
Bunu çekecek 6 şeritli yol nerede? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR