Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 689
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,589
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Arkadaşlar,

Öncelikle UKKF'ye yazı yazan arkadaşlarımızın müracaatları ile ilgili bize ulaşan her hangi bir bilgi yok. Nereye yazdıklarını bilemiyorum ancak bizim haberleşme adresimiz www.ukkf.org sitemizin iletişim bölümünde var. ukkf@hotmail.com veya benim mail adresim. Ayrıca sizlere en yakın derneklere müracaat edilebilir, onlarında iletişim adresleri sitemizde mevcuttur. Tekrar bu adreslerden birine gönderirler ise mutlaka cavaplandırılacaktır.

İlgilenen arkadaşlarımızdan bir de ricam olacak. Lütfen Dernek ve Federasyon isimleri konusunda doğru bilgiler edinin, Federasyon ve Dernek isimleri tamamen yanlış ve bir birine karıştırılıyor, kime yazıldığı tam anlaşılamıyor.

Sigorta konusunda;

Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi sözü edilen veya burada zikredilmeyen hemen her merciye başvurumuzu yaptık ama olumlu cevaplar alamamıştık. Şuan için yönetmelikle ilgili sonucu bekliyoruz ama sözü edilen dilekçe ilgili bir çalışma yapabiliriz. Biz bu konuda dilekçemizi hazırlar ve Federasyon adına ekli TRAMER bilgileri eşliğinde başvurumuzu yaparız. Randevu konusunda söz veremiyorum zira son zamanlarda randevulara olumlu yanıt alma konusunda sıkıntımız var. Ama biz yine randevu talebinde bulunuruz, olmazsa bilgi edinme hakkımızı kullanarak resmi başvurumuzu da yapabiliriz.

Yine daha önce sözünü ettiğimiz 2 aylık süre sonrasında yanıtlarımıza olumlu cevaplar verecek yöneticilerle çalışma şansımızda olabilir diye umuyoruz.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Etiketler

supergezgin' Alıntı:
...
Sigorta konusunda;

... Şuan için yönetmelikle ilgili sonucu bekliyoruz ama sözü edilen dilekçe ilgili bir çalışma yapabiliriz. Biz bu konuda dilekçemizi hazırlar ve Federasyon adına ekli TRAMER bilgileri eşliğinde başvurumuzu yaparız. Randevu konusunda söz veremiyorum zira son zamanlarda randevulara olumlu yanıt alma konusunda sıkıntımız var. Ama biz yine randevu talebinde bulunuruz, olmazsa bilgi edinme hakkımızı kullanarak resmi başvurumuzu da yapabiliriz.

Yine daha önce sözünü ettiğimiz 2 aylık süre sonrasında yanıtlarımıza olumlu cevaplar verecek yöneticilerle çalışma şansımızda olabilir diye umuyoruz.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Sayın Erdal Bey,

- Bunu yapmaya başlıyor muyuz, buradan bunu anlamalı mıyım?

-Dilekçenin faydalı olacağı umulan son hali Buğra Bey'in hazırlamış olduğu dilekçe örneği midir?

Günceli sigorta olmayanların bu konu paylaşımına girmemesi ve gelişmelerden haberi olmaması bir olasılık. Katılımı yükseltmek adına; Gezenbilir'de aktif, konuya, örneğin en azından söz konusu dilekçe ile katılımı olabilecekleri de, bilgilendirmenin bir yolu var mıdır, yönetici arkadaşların lütfen teknik yardımı olabilir mi?

Ben ucuz sigortayı, anlaşılan o ki, son ucundan yakalamışlardanım. Ama seneye, şu anda yaşanan sorun benimde başıma gelecek, bu da belli. Umarım bu haklı uğraşının sonunda bir ilerleme kaydebiliriz.

Desteğini hissettiren Federasyona da teşekkürü borç biliyorum.

Alpaslan

Erdal Bey Merhaba;
Öncelikle yanıtınız için teşekkür etmek isterim. UKKF'nin desteği ve bizlerin mümkün oldukça çok katılımı ile(dilekçe çokluğu ve tramerden hazırlanacak tablodaki yoğunluk olarak) umarım gerçekten sonuç alabileceğimiz görüşmeler yapılır.
Benim daha önceki yazımda ek olarak paylaştığım örnek dilekçenin bir avukat tarafından tekrar düzenlenmesi ve tüm karavancılarla revize edilmiş dilekçe örneğinin (şayet mümkünse ve mümkün olup olamadığı ile ilgili moderatorlerimizin de bilgilendirmesi ve destekleri ile) sitede sabit bir konu başlığı altında ve ana sayfada yer alacak şekilde paylaşılması katılımı arttırabilir diye düşünüyorum.
Aynı zamanda aynı dilekçenin ve konuyla ilgili kısa bir bilgilendirmenin Gezenbilir üyesi olmayanlar da düşünülerek UKKF'nin sayfasında duyurulması katılımı daha fazla arttıracaktır.
Daha önce de belirttiğim gibi siz ve diğer arkadaşlarım/abilerim şayet Tramer kayıtlarını oluşturacak tablo konusunda yardımcı olmamı isterseniz tablo için gerekli hazırlıkları yapabilir,örnek tabloyu buradan paylaşabilir ve tablonun hazırlanması- tramerden bilgileri çekebilmek için her bir karavan sahibinden ne tip bilgilere ihtiyacım olacağını da yine buradan yazabilirim.
Ancak bana sorarsanız konuyla ilgili yine de bir bilirkişi heyeti oluşturmak ve bu bilirkişi heyetinin yapacağı kapsamlı çalışmayla elimizde gerekli tüm dökümana sahip olarak görüşmeleri gerçekleştiriyor olmamız daha efektif sonuçlar verecektir.
Yardımcı olmaya her zaman hazırım.
Saygılarımla

VALLAHİ BEKLİYORUZ YARIN BENİM SİGORTA SON BUĞRA YENİLEYECEK LAKİN SENEYE AYNI SIKINTIYI ÇEKECEĞİZ

Arkadaşlar,

Doğru ve etkili adımın atılabilmesi için görüşler dikkate alınarak konu tarafımızdan hızlı bir şekilde tekrar incelenmekte olup son durum hakkında size açıklama yapacağız.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Erdal bey federasyona nasıl üye olucağız sizeson maşlimi pazartesi attım geri dönüş yapılmadı saygılar

Şenol bey üyelik konusunda kısa bilgi vermek isterim.

Federasyona şahsen üye olamazsınız,federasyonun üyeleri kamp ve karavan dernekleridir. Federasyona üye bir derneğe üye
kaydı yaptırabilirsiniz. Federasyona bağlı dernekleri UKKF'nin web sayfasında görebilirsiniz.

Selamlar

Şenol bey,

Bana bir başka arkadaşımızın mail geldi ve kendisine yanıt verdim, ama sizden gelmedi. Rice etsem mail adresimizi tekrar kontrol edermisiniz. Bir yanlışlık varsa düzeltelim.

Mailimiz ve web sayfamız;

http://www.ukkf.org/iletisim/

ukkf@hotmail.com

Levent bey üyelik bilgisini vermiş, gerekirse daha detay verebilirim.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Erdal bey ilginizden dolayı çok teşekkürler ederim. BUĞRA göstermiş olduğun ilgi ve alakadan ve sigorta hizmetlerinden dolayı sanada teşekkürler ederim.

Hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor.yapılacak ortak adımlar konusunda destek olmaya hazırım bende.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bencede; Karavan seven herkesin desteklemesi gerekiyor,

şenol yirmiibeş' Alıntı:
Erdal bey ilginizden dolayı çok teşekkürler ederim. BUĞRA göstermiş olduğun ilgi ve alakadan ve sigorta hizmetlerinden dolayı sanada teşekkürler ederim.
Rica ederim Şenol Abicim. Şimdilik Aksigorta' dan devam ama dediğim gibi umarım sesimiz tekrardan duyulduğunda kampanya yapan firma hangisi olursa ondan bir şekilde mükerrer kesmeye çalışacağız.
Selamlar&Sevgiler :smiley:

" UKKF'nin desteği ve bizlerin mümkün oldukça çok katılımı ile(dilekçe çokluğu ve tramerden hazırlanacak tablodaki yoğunluk olarak) umarım gerçekten sonuç alabileceğimiz görüşmeler yapılır.
Benim daha önceki yazımda ek olarak paylaştığım örnek dilekçenin bir avukat tarafından tekrar düzenlenmesi ve tüm karavancılarla revize edilmiş dilekçe örneğinin (şayet mümkünse ve mümkün olup olamadığı ile ilgili moderatorlerimizin de bilgilendirmesi ve destekleri ile) sitede sabit bir konu başlığı altında ve ana sayfada yer alacak şekilde paylaşılması katılımı arttırabilir diye düşünüyorum."

Sonucun ne olacağını kestiremeyiz ama bence de en kısa sürede uygulanabilecek yöntem bu gibi gözüküyor. Bunun için beklenmesine gerek de yok. Karar verip uygulanmalı. Ne kaybederiz ki ?..
Ayrıca derneklerin birleştiği üst çatı federasyon olarak Erdal bey girişimde bulunuyor olsa da sayı olarak mümkün olduğu kadar çok bireysel dilekçenin bulunması elini güçlendirir.
Bu işi bilgisayar ortamında başarabilecek arkadaşlara bir zahmet düşüyor ama onların da severek yapacaklarını düşünüyorum.

Sayıyı mümkün olduğu kadar çoğaltabilmek için elde olan bütün olanaklar kullanılmalı.

Eğer daha önce yapılmadıysa, bu arada konu ile ilgili Avrupa örneklerini öğrenip yetkili makamların önüne koymakta fayda var.
Tabii bütün bunlar paranın en üst değer olduğu dünya düzeninde sigorta şirketlerinin kazançlarından vazgeçmeleri gibi bir sonuç çıkartmayacaktır ama konu ile ilgili yasa yapıcıları belki insafa davet eder.
Ummaktan ve girişimde bulunmaktan başka çaremiz yok.

Ne şehittir ne gazi, prim uğruna gitti karavancı Niyazi.

Sevgili arkadaşlar Motokaravan dönüşümünü gerçekleştirmek üzereyim arac projelendirme aşamasına geliyorum.Hal yukarıdaki gibi iken acaba ne yapmalıyım??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri