2008 model ducato aracıma özel amaclı yazmak kaydıyla trafik sigortası aratırıyorum fakat fiyatlar çok oldugundan karavan dönüşümü için beni bir kez daha düşündürdü. bana verdikleri fiyat 2500 tl civarı.
daha uygun yaptıran var mıdır aramızda ya da ne yapmam gerekiyor.
1992 model usa ford econoline e350 7.3 diesel özel amaçlı motorlu karavan aracıma 1300-8000 arası trafik sigorta teklifleri var. Bu gidişle kimse sigorta yaptırmayacak Allah göstermesi herhangi bir kaza durumunda bir çok mağdur yaratacak. Bizim bulduğumuz çözüm 600 tl 2013 model yeni kayıt kamyonet poliçesi ile idare ediyoruz ama kaza durumunda poliçenin bir manası yok. ) Ülkemiz çok ama çok ileri demokrasi ile yönetildiği için ARAÇ bedeli kadar ZORUNLU trafik sigortasına mahkumuz.
Ziraat sigorta teklifi 1235,58 TL Ali Bey'in yaptığı çalışmada en ucuz teklif HALK sigorta çıktı 866 TL mecburen onu yaptıracağız gibi. Sigortacılıkta yeni dönem ZORUNLU SOYGUN ... Padişahımız efendimiz her konuda talimat veriyor. Talimat almadan helaya bile gidemeyen bürokrat türü yetişti sayelerinde. Bu konuya da bir el atsa da sigorta lobisi vatandaşı sömürmese ...
İveco için Ziraat sigortada iki kişiye sorduk herbiri ayrı fiyat verdi. Hem de aynı şubedeler. Biri 4410TL diğeri ise 9922TL dedi. Karavan değil yürüyen bomba sanki.
Sonra da AXA'ya 1568TL'den yaptırdık. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek böyle bir şey olsa gerek.
Daha uygunun bulunca iptal edip geçiş yapmayı düşünüyorum. :
İveco için Ziraat sigortada iki kişiye sorduk herbiri ayrı fiyat verdi. Hem de aynı şubedeler. Biri 4410TL diğeri ise 9922TL dedi. Karavan değil yürüyen bomba sanki.
Sonra da AXA'ya 1568TL'den yaptırdık. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek böyle bir şey olsa gerek.
Sigorta firmalarından birinde çalışan etkili bir arkadaş yokmudur. Bir sigorta firmasına "karavan" sigortalarını uygun fiyattan özel poliçe çıkartabilecek çözüm bulunamazmı?. Bu gidişle en düşük sigorta fiyatları her sene katlanarak artmaya devam edecek gibi. Biriyle anlasabilirsek bütün karavancılar bu firmaya sigorta yaptıracaktır. :
Ali Bey'in yaptığı sigorta poliçemi diğer şirkete e posta ile yolladım az önce eski poliçem iptal edildi sigorta bedeli 18 tl kesintiyle hesabıma yatırıldı. En uygun sigorta şirketini bulma konusunda gösterdiği çaba ve düzenlediği poliçeyi ücretsiz kargo ile yolladığı için SigortacıAli Arkadaşıma teşekkür ediyorum.
merhabalar karavan trafik sigortalarında en uygun fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. e-mail: gundogduali@mynet.com
cep: 0535 635 98 75 ----- 0554 899 10 30
merhaba Ahmet bey mail geldi ama araç bilgileri yok araç bilgilerinide gönderebilirseniz detaylı bir çalışma yapıp fiyat tekliflerini mail olarak gönderebilirim. iyi günler.
merhaba Ahmet bey mail geldi ama araç bilgileri yok araç bilgilerinide gönderebilirseniz detaylı bir çalışma yapıp fiyat tekliflerini mail olarak gönderebilirim. iyi günler.
paylaşıldımı bilmiyorum bir alternatifde PTT şubelerinde,
PTT zorunlu trafik sigortası yapıyor, fiyatlar hakkında bilgim yok,
bir aydan fazla süre olduğu için bana fiyat vermedi,
günü yakın olan arkadaşlar fiyat alırsa paylaşsınlar