Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isolano Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,580
Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ekli dosyalar

• DSCN0384.jpg
    65.9 KB · Görüntüleme: 545

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Yolda İtalyadan çıkana kadar yaklaşın 30 euro otoyol parası ödedik.İlk molamızı Agip Benzin istasyonunda verdik. N46.141106,E11.087209 .Burada marketten baget ekmek ve peynir alıp park yerinde sandviç yapıp yola devam etik.
Burada avusturya vinyeti bulamadık .Avusturya vinyetini avusturyaya en yakın noktadaki benzinciden aldık.1 Hafta vinyete 8,50 Euro ödedim.İşin ilginci avusturyada kısa bir otoyolda gişeye tekrar 8,50 euro ödedim Gişedeki adama vinyeti gösterip bu ne gibilerden baktım ama adm o başka bu başka bakışı atınca ses çıkarmadım.

Ekli dosyalar

• DSCN0405.jpg
    50.8 KB · Görüntüleme: 570

Ekli dosyalar

• DSCN0473.jpg
    52.3 KB · Görüntüleme: 562

İkinci mola noktamızda İnnsburg oldu.Araba camper olduğundan altın çatının arkasında bir noktaya park ettik 1 euro parkmatikten bilet alıp arabanın ön konsoluna koyup hemen Altın çatı yı gezdik. Koordinatı: N47.27050,E11.39942 Ardından az ilerisinde Hofkirche-İmparatorluk Kilisesi N47.268488,E11.395449 ,Stadtturm (Kule) N47.268268,E11.393460 fotografladık.

Ekli dosyalar

• DSCN0491.jpg
    137.8 KB · Görüntüleme: 302

Ekli dosyalar

• DSCN0493.jpg
    89.4 KB · Görüntüleme: 521

Ekli dosyalar

• DSCN0494.jpg
    113.8 KB · Görüntüleme: 313

Ekli dosyalar

• DSCN0498.jpg
    82.7 KB · Görüntüleme: 289

Dünyada kristal taşlarıyla ünlü olan Swarowski’nin fabrikası N47.295000,E11.600371 şehir merkezine yalnızca 15 km. uzaklıktadır Bu yağmurda oraya gitmek yerine biz Altın çatının yakınında 3 katlı Swaroski Mağzasına girip gezindik.Burası gerçekten çok etkileyiciydi.
Merdivenleri dahi swaroski taşlarındandı.Ama 25 cm boyunda bir at heykelinin 15.000 euro olduğunu görünce gözlerime inanamadım.

Ekli dosyalar

• DSCN0503.jpg
    138.1 KB · Görüntüleme: 563

Ekli dosyalar

• DSCN0506.jpg
    58.6 KB · Görüntüleme: 564

Ekli dosyalar

• DSCN0507.jpg
    73.4 KB · Görüntüleme: 527

Ekli dosyalar

• DSCN0500.jpg
    120.4 KB · Görüntüleme: 508

Ekli dosyalar

• DSCN0513.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 293

Ekli dosyalar

• DSCN0521.jpg
    60.3 KB · Görüntüleme: 527

Neyse çokta oyalanmadan sağnak yağmur altında arabamıza koştuk.Bu arada otopark saatini 20 dk geçirmişiz Parkamatike para mı atmak lazım yada başka birşey mi yapmak lazım bilemedim.Para atsam bundan sonraki saatleri kapsar diye düşünüp vazgeçtim.Neyse yola devam ettik. Bu arada hayatımda ilk defa kendim yakıt aldım.

Gezi öncesi nedense pompayı kendim çıkarıp yakıt almayı gözünde çok büyütmüşüm o kadar zor değildi sadece taşmasın diye 50 euroda durdurdum.ve benzincinin içreiye girirp pompa numarasını söyledim.

Sonra tekrar yola çıktık ve saat 21,00 de Campsite Thalkirchen N48.09106, E11.54484 vardık..Kapıda ACSI kartımızı alınca pasaportlarımızı bize teslim ettiler.Kamp girişinde hava buz gibiydi bir gece önce sıcaktan uyuyamazken bir gece sonra kaloriferi açmamız çok ilginçti.

Ekli dosyalar

• DSCN0548.jpg
    120.9 KB · Görüntüleme: 558

Ekli dosyalar

• DSCN0541.jpg
    97.1 KB · Görüntüleme: 503

Ekli dosyalar

• DSCN0545.jpg
    108.9 KB · Görüntüleme: 507