mayıstosböce
An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Ynt: Karavan için Yerli Üretim Tente
Levent gölgede kalan alan ne kadar 2,5 mt mi, gözüme az geldi.
Levent gölgede kalan alan ne kadar 2,5 mt mi, gözüme az geldi.
atiladi' Alıntı:Levent o alet, DVD oynatıcı haricinde aynı zamanda TV'mi ?...
mayıstosböce' Alıntı:Levent gölgede kalan alan ne kadar 2,5 mt mi, gözüme az geldi.
yaybek' Alıntı:Usta hastayım o mavi önlüğüne bereyide taktınmı gelsin yeni projeler ;D
mayıstosböce' Alıntı:Mavi önlüklü Delikanlı bu gün tam açılmış halinin fotoğrafını çekebilirmisin,merak ettim görüntüsünü.
Yada şunun şurasında geleneksel Maltepe sahil buluşmasına ne kaldı ? Uygulamalı halini elinde çay bardağı ile görmekte mümkün Eline sağlık.buralpdi' Alıntı:haftasonunu bekleyeceksin Bülent, iş dönüşü hava kararmış oluyor
enverdede' Alıntı:Yada şunun şurasında geleneksel Maltepe sahil buluşmasına ne kaldı ? Uygulamalı halini elinde çay bardağı ile görmekte mümkün Eline sağlık.
fsirin' Alıntı:Buyrun bir tane de benden.
[attachment=1]
mayıstosböce' Alıntı:Aman ha Ferhat,zaten bir daha ki kampa bana fatura çıkar diye düşünüyorum herkes otururken ben tentenin altında gölgeleniyorum,durma sucuğu çıkacak.
mayıstosböce' Alıntı:Soğuk derken sucuğu kastediyorsun herhalde,çünkü daha pişirmeden(soğuk) lüp lüp götürmüştün.
Şimdi bence bu tenteye dediğim gibi ayaklı bir mekanizma yapabilirsek çok fonksiyonel olur,kampta da dediğimiz gibi sen bu arkadaşlara coşkuyu verebilirsen birşeyler daha ortaya çıkar,senin tentenin üzerinden fikir yürütebilirler.
buralpdi' Alıntı:tentecileride maltepe buluşmasına davet ettim, orada mahalle baskısını kurarız ;D
fikirlerimizi,ihtiyaçlarımızı anlatıp neler yapabilirler öğreniriz
ayrıca bende düşünüp araştırıyorum