buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Karavan için Yerli Üretim Tente
Enver bey çok teşekkürler
sözlerinize katılmamak elde değil, yerli yabancı uygulamaları incelediğimiz ve kullanıcı nasihatlarınıda dinlediğimiz zaman doğru karar verdiğime inanıyorum , tenteyi tam açtığım zaman, yukarıdan aşşağıya yerden 5cm kalana kadar uzuyor, buda söylediğiniz gibi tente temizliği açısından çok kolaylık olacak,
selamlar
enverdede' Alıntı:Levent ,öncelikle hayırlı olsun .Bence kolların olmayışı büyük dezavantaj değil.Pratikte kullanılırken sabitleme ayakları ömnilerdede iple destekleniyor çünkü hava her daim süt liman değil,yazın dahi yağmur yağdığında oluşan rüzgar da ,tentesini toplamak zorunda kalıyor karavan sahipleri kollara zarar gelmemesi için.Temizlik konusuda daha rahat olacaktır senin sisteminde,aşağı sarkıtacağın tenteyi yıkamak çok daha kolay.Sabitleme ayaklarını yere bagaj lastiği ile bağladınmı ,fırtına dışında altında rahatça oturabilirsin bence.
Enver bey çok teşekkürler
sözlerinize katılmamak elde değil, yerli yabancı uygulamaları incelediğimiz ve kullanıcı nasihatlarınıda dinlediğimiz zaman doğru karar verdiğime inanıyorum , tenteyi tam açtığım zaman, yukarıdan aşşağıya yerden 5cm kalana kadar uzuyor, buda söylediğiniz gibi tente temizliği açısından çok kolaylık olacak,
selamlar