KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,067
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

mdr' Alıntı:
Bekir bey merhaba,
maliyetlerinizi inceliyorum..teşekkürler..

Cavit bey'in yorumundan sonra bir kısım açıklamalar yaptım, onlara da bakmayı ihmal etmeyin.

Etiketler

İsmail bey, siz bu yola zaten 1-0 önde çıkıyorsunuz. Karavancılıkta en önemli olan burada veya karavan sevdalısı olan birçok tanıdığımda şahit olduğum şey, eşlerin katılımını sağlamak. Karavanı ve doğayı seven bir eşiniz olması , bu işe 135 bin lira ayırmanızdan daha önemli. Karavancılığa kerhen değilde severek katılacak bir eş ile en küçük karavana bile sahip olsanız inanın dünyanın en büyük mutluluğu olacaktır.
En basitinden kendimden örnek vereyim. Benim j9 peguet den kendi yaptığım bir aracım var.Bu basit ve çok kişinin burun kıvırdığı araç ile çok arkadışımızın bildiği gibi 3-5 ay sürecek geziler yaparız,hemde kamplara girerek yaşam desteği almadan. Zaman zaman eşime '' hadi yeni bir araç alıp, yeniden yapsak'' derim. Aldığım cevap çok kesin .'' Neden???? bu araç bizi aylarca sorunsuz gezdirmiyormu?? daha yeni bir araç olunca dahamı çok mutlu olacağız?? En güzel karavan bizim ki.. Çünki bizim ve bizi mutlu ediyor. Eşimin bu mutluluda bana en pahalı karavanda ulaşamayacağım keyfi veriyor. Neticede karavan sadece bir araç, aslonan ise mutlu olmak,keyif almak.
En kısa yoldan bu mutluluğu yakalamak için bence: Beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak,parası size uyacak en önemlisi EŞİNİZİN beğeneceği, ''Ben bu araçda yaşarım'' diyeceği, hazır bir motokaravan alıp, içinde küçük değişikler yaparak zevkinize uyduracağınız şekle getirip en kısa yoldan keyif almaya başlayın. Çünki hayat kısa ve yarın her şey için çok geç olabilir.
GEZENBİLİR sayfalarını inceler iseniz, elinizden gelse bile boş bir araç alıp içini tamamlamak, bitince ''bu karavan benim eserim'' diye gurur versede çok zahmetli bir iş. Bu gurur ile aylar sonra yola çıkmak veya en kısa yoldan ,yolda olmak sizin tercihiniz olacaktır.
Sizin ve eşinizin bir yerlerde karavanda yaşama mutluluğunuza şahit olmak bizlerde mutlu edecektir.
Şimdiden size KOLAY GELSİN derim. Saygı ve sevgilerimle....

selamlar ismail bey gecmiş olsun acil şifalar dilerim..inşalalh iyi olursunuz gibi geliyo bana bu yaza kadar nede olsa tedavisine başlamışsınız tebrikler..bu hastalığın belirtileri nasıl başlıyo ne kadar hasta kalınıyo kac yıl sürüyo kac yaşında teşhiz konuyo bilemiyorum.ama bu belirtiler bende de nüksetmeye başladı galiba ..!!!

Teşekkürler Ahmet bey..virüs bulaşınca sagolasınız sizden de fikirler aldım..Bakalım..yanınıza gelecegim bir gün..

seyyah54' Alıntı:
İsmail bey topik hayırlı olsun.Sanırım virüs yayılmaya başladı.Bir söz vardır.Göç yolda düzülür derler.Siz topikleri okuyun nasılsa bir yol çıkar.Elimizden gelebilecekler konusundada tüm sitedeki arkadaşlar sorularınıza hayır demiyecektir.Haydi hayırlısı.

Abdi bey..bu güzel güzel oldugu gibi hislerime tercüman olan açıklamalarınız için teşekkür ederim..

Bakalım..hangisi hayılısı ise o olsun..

dalgıç' Alıntı:
İsmail bey, siz bu yola zaten 1-0 önde çıkıyorsunuz. Karavancılıkta en önemli olan burada veya karavan sevdalısı olan birçok tanıdığımda şahit olduğum şey, eşlerin katılımını sağlamak. Karavanı ve doğayı seven bir eşiniz olması , bu işe 135 bin lira ayırmanızdan daha önemli. Karavancılığa kerhen değilde severek katılacak bir eş ile en küçük karavana bile sahip olsanız inanın dünyanın en büyük mutluluğu olacaktır.
En basitinden kendimden örnek vereyim. Benim j9 peguet den kendi yaptığım bir aracım var.Bu basit ve çok kişinin burun kıvırdığı araç ile çok arkadışımızın bildiği gibi 3-5 ay sürecek geziler yaparız,hemde kamplara girerek yaşam desteği almadan. Zaman zaman eşime '' hadi yeni bir araç alıp, yeniden yapsak'' derim. Aldığım cevap çok kesin .'' Neden? ??? bu araç bizi aylarca sorunsuz gezdirmiyormu?? daha yeni bir araç olunca dahamı çok mutlu olacağız?? En güzel karavan bizim ki.. Çünki bizim ve bizi mutlu ediyor. Eşimin bu mutluluda bana en pahalı karavanda ulaşamayacağım keyfi veriyor. Neticede karavan sadece bir araç, aslonan ise mutlu olmak,keyif almak.
En kısa yoldan bu mutluluğu yakalamak için bence: Beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak,parası size uyacak en önemlisi EŞİNİZİN beğeneceği, ''Ben bu araçda yaşarım'' diyeceği, hazır bir motokaravan alıp, içinde küçük değişikler yaparak zevkinize uyduracağınız şekle getirip en kısa yoldan keyif almaya başlayın. Çünki hayat kısa ve yarın her şey için çok geç olabilir.
GEZENBİLİR sayfalarını inceler iseniz, elinizden gelse bile boş bir araç alıp içini tamamlamak, bitince ''bu karavan benim eserim'' diye gurur versede çok zahmetli bir iş. Bu gurur ile aylar sonra yola çıkmak veya en kısa yoldan ,yolda olmak sizin tercihiniz olacaktır.
Sizin ve eşinizin bir yerlerde karavanda yaşama mutluluğunuza şahit olmak bizlerde mutlu edecektir.
Şimdiden size KOLAY GELSİN derim. Saygı ve sevgilerimle....

Çok teşekkürler ..aynı dertten müzdarip benim talihsiz arkadaşım ;D ;D

benden sonra inşallah sıra sana gelsin.. :smiley:

arikandalı' Alıntı:
selamlar ismail bey gecmiş olsun acil şifalar dilerim..inşalalh iyi olursunuz gibi geliyo bana bu yaza kadar nede olsa tedavisine başlamışsınız tebrikler..bu hastalığın belirtileri nasıl başlıyo ne kadar hasta kalınıyo kac yıl sürüyo kac yaşında teşhiz konuyo bilemiyorum.ama bu belirtiler bende de nüksetmeye başladı galiba ..!!!

İsmail bey, kararınızdan dolayı kutlarım, hayırlı olsun saten gezgindiniz biraz daha oturaklı olarak, devam edeceksiniz, her şey gönlünüzce olsun.

Teşekkür ederim Nevzat bey.
inşallah bende sizler gibi karavanıma tez zamanda sahip olur..etkinliklerinize katılırım.

nevzat' Alıntı:
İsmail bey hadi hayırlısı bakalım. kolay gelsin.

Teşekkürler İlhan bey....aynen dediginiz gibi..

berkcantp' Alıntı:
İsmail bey, kararınızdan dolayı kutlarım, hayırlı olsun saten gezgindiniz biraz daha oturaklı olarak, devam edeceksiniz, her şey gönlünüzce olsun.

Yıllarca bende her çeşit araçla işten fırsat buldukça günü değerlendirmeye çalıştım ne zaman oturaklı (rahat) karavana geçtim, ailece gezdiğimiz yerlerden daha haz aldık, nedeni ise hava kararacak, otelde yer bula bilirmiyiz, pahalımıdır, çocuklarla rahat ede bilirmiyiz gibi sersenişler ortadan kalktı, sizinde topiclerinizi okuduğum kadarıyla hayırlı bir karar şahsınız adına sevindim.

İsmail bey, hoş geldiniz :smiley:
Notlarınız arasında hafta sonları evde pek oturmam diyorsunuz, karavanı kendiniz yapacaksanız karvan bitinceye kadar artık oturacaksınız.Ancak karavanı bitirincede keyfinize diyecek olmaz herhalde :D
Kolaylar gelsin.

Çok teşekkürler Arif hocam..güzel bir ayrıntıyı yakalamışsınız..

Eskiden annem bana" sende kurt mu var oglum..biraz otur evde " derdi.. ;D

Karavan yapılıncaya kadar ya karavan yapılan yere karargah kuracagım..yada offroada devam..tıpkı bugün gün boyu yaptıgımız gibi.. ;D

Arif Hüküm' Alıntı:
İsmail bey, hoş geldiniz :smiley:
Notlarınız arasında hafta sonları evde pek oturmam diyorsunuz, karavanı kendiniz yapacaksanız karvan bitinceye kadar artık oturacaksınız.Ancak karavanı bitirincede keyfinize diyecek olmaz herhalde :D
Kolaylar gelsin.

Tabi bu arada yapım sürecide, zaman zaman sıkıntılı olsada keyifli bir süreç olduğu da kesin.
Tekrar kolaylar gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri