Yusuf..
Zirve
Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM
İsmail bey karavan kararınız ayırlı olsun.
İsmail bey karavan kararınız ayırlı olsun.
mdr' Alıntı:Eskiden annem bana" sende kurt mu var oglum..biraz otur evde " derdi.. ;D
Yusuf Aybek' Alıntı:İsmail bey karavan kararınız ayırlı olsun.
züğürt gezençi' Alıntı:İsmail bey ne mutlu size.İnşallah en kısa sürede istediğiniz karavana kavuşursunuz.
TA2RX' Alıntı:Çok tanıdık geldi, nedense... ;D ;D ;D
sinan54' Alıntı:İsmail ağbi artık çamur yok batmak yok, üşümek yok 20dk yolu 2 saatte gitmek yok mu? diyorsun? şu yiyemediğim üzümlü keklere üzülüyorum :'( yine hayırlı olsun titizliğini bildiğim için güzel bir karavan sahibi olcağını düşünüyorum şimdiden kolay gelsin ALLAH gönlüne göre versin ağbi..
mdr' Alıntı:Sinancıgım merhaba..
ne yardan ne serden vazgeçmiş degilim..
.ikisinin de yeri ayrı...Biri bellimevsimde yapılan .stres atmak için çok sevdigim bir ugraş..artarak devam edecektir.
Digeri ise...ailemle birlikte olarak zevkle gezmek,yeni insanlar .çevre ve yerler görmek için kendimi dogaya bırakacagım güzel bir etkinlik..
ben bir koltukta 3 karpuzu taşırım..merak etme..
mayıstosböce' Alıntı:İsmail bey kolay gelsin.
Orhan Baba' Alıntı:İsmail Bey Merhaba,
Sizi gayet iyi anlayabiliyorum çünki bende yaklaşık olarak aynı durumdayım.Hastalığım bir hayli ilerlemiş durumda. Harıl harıl karavan sitelerinde bilgilenmeye çalışıyorum. 2.El almakmı ( muhtemel ), kendin yapmakmı ( pek olası değil ), bir firmaya yaptırmakmı ( oda pahalı) , Yoksa bir atelye ile işçilik ondan malzeme benden anlaşmakmı doğru ezeli sorun. Bir şekilde sonuçlanacak elbette.Kolay gelsin diyor başarılar diliyorum. Orhan ÇİÇEK
centilmen' Alıntı:İsmail bey sayfanızı yeni fark ettim. Gönlünüzden geçen gibi bir karavan sahibi olmanızı dilerim. Sayfanızın takipçisi olacağım.