KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,064
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

Teşekkürler "Arikandalı " arkadaşım..sagolun
arikandalı' Alıntı:
ismail bey gecmişolsun artık iyileştiniz ayrıca 30 yıl cok iyi bir yıl daha nice 30 yılar dilerim yengeğle sağlıklı mutlu bol torunlu geziler karavanınız hayırlı uğurlu olsun..selamlar..

Etiketler

Moderatörümüzden topigi kilitlemesini rica edecegim..

Buradan devam ediyoruz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85298.new;topicseen#new

İsmail bey, yeni kamperiniz hayırlı uğurlu olsun. Çok cici ve temiz bir araç. Ailenizle birlikte kazasız belasız mutluluk içerisin de kullanın inş. Bu arada 30. yılınızda mutluluklar dilerim, nice güzel yıllara.

Merhaba buraya da satilik basligindaki yaziyi eklemek istedim. Sevgiler

Alıntı yapılan: mdr - Dün, 16:42:09<blockquote>Teşekkür ederim İnsel hocam..daha iyileri size nasip olur inşallah.

Keşke akşam size mesaj çektigimde ..araç hakkında fikrinizi sordugumda ... " ben almak istiyorum " deseydiniz..inanın talip olmazdım..
smiley.gif

</blockquote>
İsmail Bey saolun bunu yazmaniz ne buyuk incelik. Ama bunu nasil yapardim. Size nasil ben alacagim cekilin aradan derim. Kimse de yapmamali. Dun aksam biri anlaşmis ama kapora vermemiş diye aspragas bir haber duydum. Onu bile size yazarken tereddut etmistim. Gercekten kismet sizinmiş. Gule gule binin. Yalniz musaade ederseniz bir iki sey soylemek isterim. Ön taraftan su almis ve kaplama kabarmis. Oradaki isi camin iceri dolmus olmasi muhtemel. Yatagi iyi temizlemek ayrica o kaplamayi adam ederek oraya guzel bir iscilikle tekrar sabitlemek lazim.
Karavaniniz gercekten guzel. Ama guzelliginden once cok orjinal. Perdeler dosemeler ve vida deligi olayan mobilyalar cok kiymetli. Perdeleri ve dosemeleri yenilemek icin noolur o orjinal kumaşlari heder etmeyin. Birseyleri mobilyalara vidalamayin
Tabiiki karavan sizin ama sanırım ben de sahiplendim galiba istemeyerek.
cheesy.gif
Noolur kusuruma bakmayin. Tekrar soylemek isterim gule gule kullanin.

Alıntı
Bugün aldıgım karavanı..benim gibi birine 30 yıl tahammül edip ,beraberligimizin "Altın Yılı" (ben mi yanılıyorum..10-20-30 yıl ) nı geçirmeme sebep olan eşime hediye olarak ona aldım........yANİ kARAVAN BENİM DEGİL..BEN MİSAFİR sanatçıyım...
cheesy.gif
grin.gif
cheesy.gif
grin.gif

* * * *

Bir karavansever için 30. yıl saç' dan mamul karavan yılı ... 40. yıl gümüş, 50. yıl altın yılları ....
Siz asıl 10 yıl sonra "gümüş kaplama",10 yıl sonra da dayanabilirseniz "altın kaplama" karavana nasıl yetişirsiniz o nu düşünün ! :'( Aramıza katılmanıza sevindim.Eşinizle birlikte karavanlı yaşamınızın kazasız - belasız, tatışmasız-küsmesiz uzun yıllar sürmesini dilerim. :smiley:

Hocam çok teşekkürler..

İnanın karavan almamamıza sebeplerden biri de sizsiniz.Eşim sizin seyahetlerinizi ,zevkle okuyup iş dönüşü bana ballandıra ballandıra anlatırdı."Kabin amiri " espirinizi hiç unutmaz..Sanki..gezilerinizde..yaşantınızda..kendimizi görür gibiyiz birazda......onun etkiside var...

Düşünemiyorum o zaman gerçek altın yılını.. ;D ;D beni bi düşünce aldı şimdi..başıma iş mi aldım dersiniz bu hediye ile :D :D

RÜZGAR' Alıntı:
Alıntı
Bugün aldıgım karavanı..benim gibi birine 30 yıl tahammül edip ,beraberligimizin "Altın Yılı" (ben mi yanılıyorum..10-20-30 yıl ) nı geçirmeme sebep olan eşime hediye olarak ona aldım........yANİ kARAVAN BENİM DEGİL..BEN MİSAFİR sanatçıyım...
cheesy.gif
grin.gif
cheesy.gif
grin.gif

* * * *

Bir karavansever için 30. yıl saç' dan mamul karavan yılı ... 40. yıl gümüş, 50. yıl altın yılları ....
Siz asıl 10 yıl sonra "gümüş kaplama",10 yıl sonra da dayanabilirseniz "altın kaplama" karavana nasıl yetişirsiniz o nu düşünün ! :'( Aramıza katılmanıza sevindim.Eşinizle birlikte karavanlı yaşamınızın kazasız - belasız, tatışmasız-küsmesiz uzun yıllar sürmesini dilerim. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri