KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,064
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

mdr' Alıntı:
Teşekkür ederim İnsel hocam..daha iyileri size nasip olur inşallah.

Keşke akşam size mesaj çektigimde ..araç hakkında fikrinizi sordugumda ... " ben almak istiyorum " deseydiniz..inanın talip olmazdım.. :smiley:

İsmail Bey saolun bunu yazmaniz ne buyuk incelik. Ama bunu nasil yapardim. Size nasil ben alacagim cekilin aradan derim. Kimse de yapmamali. Dun aksam biri anlaşmis ama kapora vermemiş diye aspragas bir haber duydum. Onu bile size yazarken tereddut etmistim. Gercekten kismet sizinmiş. Gule gule binin. Yalniz musaade ederseniz bir iki sey soylemek isterim. Ön taraftan su almis ve kaplama kabarmis. Oradaki isi camin iceri dolmus olmasi muhtemel. Yatagi iyi temizlemek ayrica o kaplamayi adam ederek oraya guzel bir iscilikle tekrar sabitlemek lazim.
Karavaniniz gercekten guzel. Ama guzelliginden once cok orjinal. Perdeler dosemeler ve vida deligi olayan mobilyalar cok kiymetli. Perdeleri ve dosemeleri yenilemek icin noolur o orjinal kumaşlari heder etmeyin. Birseyleri mobilyalara vidalamayin
Tabiiki karavan sizin ama sanırım ben de sahiplendim galiba istemeyerek. :D Noolur kusuruma bakmayin. Tekrar soylemek isterim gule gule kullanin.

insel' Alıntı:
İsmail Bey saolun bunu yazmaniz ne buyuk incelik. Ama bunu nasil yapardim. Size nasil ben alacagim cekilin aradan derim. Kimse de yapmamali. Dun aksam biri anlaşmis ama kapora vermemiş diye aspragas bir haber duydum. Onu bile size yazarken tereddut etmistim. Gercekten kismet sizinmiş. Gule gule binin. Yalniz musaade ederseniz bir iki sey soylemek isterim. Ön taraftan su almis ve kaplama kabarmis. Oradaki isi camin iceri dolmus olmasi muhtemel. Yatagi iyi temizlemek ayrica o kaplamayi adam ederek oraya guzel bir iscilikle tekrar sabitlemek lazim.
Karavaniniz gercekten guzel. Ama guzelliginden once cok orjinal. Perdeler dosemeler ve vida deligi olayan mobilyalar cok kiymetli. Perdeleri ve dosemeleri yenilemek icin noolur o orjinal kumaşlari heder etmeyin. Birseyleri mobilyalara vidalamayin
Tabiiki karavan sizin ama sanırım ben de sahiplendim galiba istemeyerek. :D Noolur kusuruma bakmayin. Tekrar soylemek isterim gule gule kullanin.

İsmail bey insel çok güzel söylemiş.

Sökeceğiniz herşeye talibim. sakın atmayın..

karavanınız hayırlı olsun.

İsmail bey böyle nadide bir aracın forumda bir dosta nasip olması beni çok mutlu etti, sağlık ve keyifle gezmeniz
dileklerimle. Selamlar.

Güzel günlerde binmeniz dileği ile.

İsmail bey, güle güle kullanın. Çok güzel görünüyor.Allah içinize sindirsin harika bir karavanınız oldu. Darısı bizlerin başına :smiley:
Bu vesile ile ile daha nice yıllara bir yastıkta inşallah....

İki kere tebrikler, iki kere hayırlı ve uğurlu olsun, ve iki kere Allah sorunsuz bir şekilde daim etsin.

İsmail abi hayırlı olsun araç çok güzel bir Volkswagenci ve LT kullanıcısı olarak aracı çok beğendim aslında bizde talip olduk ama kısmet size imiş tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın

Güle güle kullanın,hayırlı uğurlu olsun inşaallah.Ve nice mutlu yıllar dilerim eşiniz hanımefendi ile birlikte.

İsmail abi karavanınız tekrar hayırlı olsun Allah güle güle gezmeyi nasip eylesin,30.yılınızda kutlu olsun güzel bir hediye oldu gerçi millet tek taş alır böyle günlerde ;D siz yenge hanıma karavan aldınız ;)

mdr' Alıntı:
Arkadaşları.. Karavan sahibi olmak için içime düşen ateş...dün gece " kor " a dönüştü...Nihayet bende karavan' landım..

Her şey..bütün suç Nevzat beyde..benim suçum yok hakim bey.. ;D ;D ;D

Dün akşam topikte malum sitedeki vw LT31 karavan ilanını verince.. olan oldu..Suç işlemek için zemin hazırdı zaten..

Bir taraftan " Öyle Bir Geçer Zamanki. " dizisi..seyrediliyor.bir taraftan malum ilandaki karavan fotosu heyecanla inceleniyor...Sonra

"Ayşegül..gelir misin canım..şu karavan nasıl.." ...."Ay çok güzel..tam benim düşündügüm karavan canım derli toplu.her şey var..mutfak,duş, çift yatak...."...

Eee..sinyal önemli yerden olunca..Forumda vw konusunda bilgi sahibi arkadaşlarımıza mesaj attım.Sagolsunlar yardımcı oldular.

Nevzat beyi baştan beri..bu konudaki iyiliksever ve samimi yardımlarını hiç unutmayacagım..Benim karavan sahibi olmamdaki en büyük sebep kendisidir..
İsmail bey güzel sözleriniz beni mahçup etti teşekkürler,o araç sizin nasibinizmiş ben sadece biraz cesaret verdim o kadar. tekrar burdanda tüm ailecek güle güle kullanın dileklerimi iletiyorum.nice yıllara!

Teşekkür ederim Levent bey..Amin..

buralpdi' Alıntı:
nice 30 senelere sağlıkla mutlulukla inşaallah, karavanınızda tekrar hayırlı olsun güle güle gezmek nasip olsun, selamlar :smiley:

Çok teşekkürler Ahmet beyyy...İnşallah...
bu gidişle Sakarya tarafı Beyaz martının en çok ugrak yeri olacak gibi.. ;D

seyyah54' Alıntı:
İsmail bey nice 30 yıllara.veeeeeeeeeeee allah tekerini düz bastırsın.Hayırlı uğurlu olsun karavanın.Gezilerde görüşme dileği ile.

Niyazi bey,
İlk defa bir aracı oldu :D Korkarım..kafası kızarsa..walla garajdan çıkartmazsa..mazallah yandı keten helvası.. ;D ;D ;D

sisdagili61' Alıntı:
İsmail bey,
Sayın yengemizin karavanı hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın.Tabi birlikte nice 30 seneler yaşayasınız.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri