KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

Arkadaşları.. Karavan sahibi olmak için içime düşen ateş...dün gece " kor " a dönüştü...Nihayet bende karavan' landım..

Her şey..bütün suç Nevzat beyde..benim suçum yok hakim bey.. ;D ;D ;D

Dün akşam topikte malum sitedeki vw LT31 karavan ilanını verince.. olan oldu..Suç işlemek için zemin hazırdı zaten..

Bir taraftan " Öyle Bir Geçer Zamanki. " dizisi..seyrediliyor.bir taraftan malum ilandaki karavan fotosu heyecanla inceleniyor...Sonra

"Ayşegül..gelir misin canım..şu karavan nasıl.." ...."Ay çok güzel..tam benim düşündügüm karavan canım derli toplu.her şey var..mutfak,duş, çift yatak...."...

Eee..sinyal önemli yerden olunca..Forumda vw konusunda bilgi sahibi arkadaşlarımıza mesaj attım.Sagolsunlar yardımcı oldular.

Nevzat beyi baştan beri..bu konudaki iyiliksever ve samimi yardımlarını hiç unutmayacagım..Benim karavan sahibi olmamdaki en büyük sebep kendisidir..

Etiketler

İlhan bey çok teşekkür ederim..Herkese gönlüne göre versin..

berkcantp' Alıntı:
İsmail bey, hayırlı olsun, Allah tekerini düz bastırsın, mutlu ve sağlıklı geziler dilerim.

Malum sitedeki ilan arandı..sorumlu kişi Burak beye özellikle sordum.." Ben yalova tarafından,Karamürselden gelecegim..eger birine söz verdinizse..işimi-gücümü bırakıp gelmeyeyim." dedigimde.."Yok abi..yarın sabah bekliyoruz" dedi.

Sabah erkenden...bayagı erkenden.. :D :D :D kalkıp dogruca karavanın bulundugu yere geldik..ki..daha Tükkan açılmamış..biz açtık dükkanı.. ;D ;D

Çay kahve içip bekledik.Baktık..inceledik..konuştuk..aradık (nevzat beyi) kafamıza yattı..mutlaka eksikleri olacaktı..İşi bitirdik..

Fotograf çekiyorduk..İnsel hocam geldi..o da inceledi..Sagolsun.
Orijinal bir araç..35.000 km de.bütün etiketler duruyor..Araç Emniyet genel müdürlüğüne hibe yoluyla gelmiş.Balistik inceleme aracı olarak gerektikçe garajdan çıkıp hizmet etmiş..Kullananlarda sadece yatma ve yemek işi için kullanmışlar anlaşılan.. :D

Ben anlamadıgım konuda..ukalalık yapmam..Arabalardan herkesin anladıgı kadar anlarım..Derinlemesine..bilgi sahibi oldugum konular degildir.Bir bilene..bir anlayana güvenmişimdir..Bu da böyle oldu.. Allah utandırmasın. Herkese gönlüne göre versin..

Samimiyetle söylüyorum..1991 yılında vw golf turbo dizel aracım olmuştu.Yeşil renk..ceviz kabugu yeşili..Almanyadan dönüş yapan konsoloslukta çalışmış birinden almıştım.İnanılmayacak şeyler yaptım onunla. 3.5 yıl kullandım..üçyüz küsür bin kilometrede idi.Taş gibiydi..Aldıgım fiyatın 2.5 katına çok hastası bir arkadaş almıştı sonra..Tadı damagımdadır hala..Oglum hala bu yüzden..vw fanatigidir..

Çenemiz açıldı..biraz fotografla topige görsellik gelsin... ;D

20120314_090609.jpg

20120314_090635.jpg

20120314_090815.jpg

20120314_090821.jpg

Arkadaşlar..yanlış anlaşılma olmasın...bu saaten sonra biraz uzayacagım.... ;D ;D ;D Önemli bir gün oldugu için beraberce dışarda olacagız...Biraz müsade..sonra devam edecegim...

Bugün bizim mutlu günümüz...Evliligimizin 30.yılı... ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Allah gönlümüze göre verdi..Ben hep şansıma güvenmişimdir.Daha önce aldıgım Toyota Land Cruiser vx80 de buna benzer..en az 20 -30 tane çook isteyenin arasından bana nasip olmuştu..Bu da öyle oldu..NASİP.... :smiley:

Bugün aldıgım karavanı..benim gibi birine 30 yıl tahammül edip ,beraberligimizin "Altın Yılı" (ben mi yanılıyorum..10-20-30 yıl ) nı geçirmeme sebep olan eşime hediye olarak ona aldım........yANİ kARAVAN BENİM DEGİL..BEN MİSAFİR sanatçıyım... :D ;D :D ;D

nice 30 senelere sağlıkla mutlulukla inşaallah, karavanınızda tekrar hayırlı olsun güle güle gezmek nasip olsun, selamlar :smiley:

İsmail bey nice 30 yıllara.veeeeeeeeeeee allah tekerini düz bastırsın.Hayırlı uğurlu olsun karavanın.Gezilerde görüşme dileği ile.

Güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle!.. :smiley:

Cavid Sezen

İsmail bey,
Sayın yengemizin karavanı hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın.Tabi birlikte nice 30 seneler yaşayasınız.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

hayırlı uğurlu olsun ismail bey, çok güzel bir araç...

İsmail bey hayırlı uğurlu olsun.ALLAH sağlıkla ve mutlulukla kullanmanızı nasip etsin.Nice geziler diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

Hayırlı uğurlu olsun İsmail bey. ;)

İsmail bey,
Tam da 30. yıl kutlamasına denk gelmiş karavan.
Nice yıllar ve sağlıklı geziler diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri