zentoz
Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor
Ynt: Karavan Bakmaya Gittik...
Evet Lyon kentinde yaşıyorum mağaznın linki http://www.ypo-accessoires.fr/ . Yazın arabayla gelmeyi düşünüyoruz bir aksilik olmaz ise ihtiyacı olan arkadaşlar için ufak tefek şeyler getirebilirim haberiniz olsun. Birde şu linki paylaşmak isterim www.leboncoin.fr Burasıda bizim sahibinden gibi. Fransa'nın en büyük ikinci el sitesi. Benim olduğum bölge Rhone Alpes olarak geçiyor. Çıkan haritada sağ alt tarafa doğru pozisyonda bulunan bölgeyi seçer menüden de equipement caravanning seçeneğini seçip arama yaparsanız birçok şey çıkabilir.
Fiyatlar çok değişken ama ortalama değerler verebilirim. 2008 den başklyarak Pilote veya Coucher gibi markalar 30 bin ile 40 bin arasında. Bizim beğendiğimiz Hymer'in fiyatı solar pamnelli, sepere duşlu, büyük tenteli gibi bir sürü özelliği var. 22 bin 900 euro idi Türk usulü pazarlığa dayanamayan satıcı 19 bin'e düştü. Ama eve ödeme yaptığımız için bir durduk.
Cem bey üzülmeyin
İnanıyorum ilerde herşey daha güzel olacak Türkiye için. Bence en büyük engellerden biri yasal düzenlemeler ve vergilendirme sistemi. Bir diğeride Türkiyede insanların neredeyse 7 gün 24 saat çalışıyor olması. Ki emekli olsa bile aldığı emekli parası belli. Burada yasal olarak sadece haftada 35 saat çalışabilirsiniz. Bundan fazla çalışırsanız sizi mahfederler veya ekstra vergi alırllar. Hal böyle olunca tatil için fazla zamanonoz oluyor. Buda ckaravancılıkın önünü açıyor.
insel' Alıntı:Merhaba cok tesekkurler Fotolar harika. Bence de o ufak olan cok guzel. Umarim istediginiz gibi bir karavan bulursunuz. Siz sanirim Fransa'dasiniz. Gittiginiz dukkanin linki var mi acaba? Tesekkurler. İnsel
Evet Lyon kentinde yaşıyorum mağaznın linki http://www.ypo-accessoires.fr/ . Yazın arabayla gelmeyi düşünüyoruz bir aksilik olmaz ise ihtiyacı olan arkadaşlar için ufak tefek şeyler getirebilirim haberiniz olsun. Birde şu linki paylaşmak isterim www.leboncoin.fr Burasıda bizim sahibinden gibi. Fransa'nın en büyük ikinci el sitesi. Benim olduğum bölge Rhone Alpes olarak geçiyor. Çıkan haritada sağ alt tarafa doğru pozisyonda bulunan bölgeyi seçer menüden de equipement caravanning seçeneğini seçip arama yaparsanız birçok şey çıkabilir.
erdenbay' Alıntı:İnşallah gönlünüze göre bir karavan alıp, gezilerinize başlarsınız.
Karavanların çoğunda plaka gördüğüm için merak ettim. Bu karavanlar ikinci el mi, yada sıfır mı?
Fiyatları hakkında bilgilendirebilirmisiniz?
Selamlar...
Fiyatlar çok değişken ama ortalama değerler verebilirim. 2008 den başklyarak Pilote veya Coucher gibi markalar 30 bin ile 40 bin arasında. Bizim beğendiğimiz Hymer'in fiyatı solar pamnelli, sepere duşlu, büyük tenteli gibi bir sürü özelliği var. 22 bin 900 euro idi Türk usulü pazarlığa dayanamayan satıcı 19 bin'e düştü. Ama eve ödeme yaptığımız için bir durduk.
orsaalabanda' Alıntı:Bu kadar eziyet yeter.. Lütfen daha fazla fotoğraf yayınlamayın.. Hele sakın ola ki oradaki fiyatlarından hiç bahsetmeyin.. Umarım gönlünüze göre bir tane edinirsiniz..
Ben biraz yalnız kalıp ağlamak istiyorum.. Lütfen beni yalnız bırakın bir süre.. :'( :'( :'( :'( :'(
Cem bey üzülmeyin