zentoz
Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor
Ynt: Karavan Bakmaya Gittik...
[attachment=3][/img]
taiga' Alıntı:Bu saatten sonra benden bir nane olamayacağına göre, acilen bir fransız abla bulup benim oğlanla beşik kertmesi yapmam lazım...![]()
buralpdi' Alıntı:açılıp kapanabilen lavaboyu bende banyomda kullanmak istiyorum, ya kendim yapacağım yada bir şekilde temin etmek zorunda kalacağız, resimler için çok teşekkürler![]()
zentoz' Alıntı:;D ;D ;D ;D
Levent Bey sizin yapabileceğinizden şüphem yok. O yüzden bu resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce dediğim gibi daha fazla ayrıntı isterseniz gidip çekerim. Bu arada televizyon saklama üniteside çok hoşuma gitti. LCD Tv içerden çıkıyor ve çok basit bir sistem.
buselik' Alıntı:merhaba ,
Ne yazıkkı hadı kalk karavan almaya gıdelım deyıp cıkıp bır karavan parkı yok ulkemızde .... ama ben esımı kandırdım bu hafta anadolu yakasından baslayo adapazarına kadar gıdıp dolasacagız...motokaravan istememıze ragmen cekme karavan almaya karar verdık.... bakalım hayırlısı....
buselik' Alıntı:merhaba ,
Ne yazıkkı hadı kalk karavan almaya gıdelım deyıp cıkıp bır karavan parkı yok ulkemızde .... ama ben esımı kandırdım bu hafta anadolu yakasından baslayo adapazarına kadar gıdıp dolasacagız...motokaravan istememıze ragmen cekme karavan almaya karar verdık.... bakalım hayırlısı....
buselik' Alıntı:İnsallah .... Bu hafta sonu kucuk kızımızı anıtkabır e goturduk ... ıstanbula donuste pazar gunu bolu cıvarında yolda karavana rastladık ... arabadakı halımı soyle tarıf edeyım... sekercı dukkanının onundekı cocuk cama nasıl yapısır dusunun bende o vazıyette arabının camına yapısmıs bende ıstıyorum dıye bagırıyordum.... esım sonunda pes ettı ve bu hafta sonu en azından bılgı edınmeye gıdecegız cokkkk sevınclıyım cokkk...