Karavan Bakmaya Gittik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zentoz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,800
Ynt: Karavan Bakmaya Gittik...

[attachment=3][/img]

IMG_0898.jpg

IMG_0899.jpg

IMG_0900.jpg

Etiketler

Bu saatten sonra benden bir nane olamayacağına göre, acilen bir fransız abla bulup benim oğlanla beşik kertmesi yapmam lazım... :D

açılıp kapanabilen lavaboyu bende banyomda kullanmak istiyorum, ya kendim yapacağım yada bir şekilde temin etmek zorunda kalacağız, resimler için çok teşekkürler :smiley:

Türkiye'deki karavancıların Avrupa'daki insanlarla eşit şartlarda yaşamasını istiyoruz desek AB süreci hızlanır mı, yada bizi bu acitasyonla alırlar mı acaba ?
Bizde güzel güzel karavanlara sahip olup keyfini çıkarsak.

taiga' Alıntı:
Bu saatten sonra benden bir nane olamayacağına göre, acilen bir fransız abla bulup benim oğlanla beşik kertmesi yapmam lazım... :D

;D ;D ;D ;D

buralpdi' Alıntı:
açılıp kapanabilen lavaboyu bende banyomda kullanmak istiyorum, ya kendim yapacağım yada bir şekilde temin etmek zorunda kalacağız, resimler için çok teşekkürler :smiley:

Levent Bey sizin yapabileceğinizden şüphem yok. O yüzden bu resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce dediğim gibi daha fazla ayrıntı isterseniz gidip çekerim. Bu arada televizyon saklama üniteside çok hoşuma gitti. LCD Tv içerden çıkıyor ve çok basit bir sistem.

zentoz' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Levent Bey sizin yapabileceğinizden şüphem yok. O yüzden bu resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce dediğim gibi daha fazla ayrıntı isterseniz gidip çekerim. Bu arada televizyon saklama üniteside çok hoşuma gitti. LCD Tv içerden çıkıyor ve çok basit bir sistem.

tv işini hallettim lazım olunca çıkartıyorum ve buzdolabının üstünde içerden ve dışardan rahatca seyrediyorum, sıkıntım zaman eğer zaman bulursam bu lavabodan yapacağım, teşekkürler :smiley:

merhaba ,

Ne yazıkkı hadı kalk karavan almaya gıdelım deyıp cıkıp bır karavan parkı yok ulkemızde .... ama ben esımı kandırdım bu hafta anadolu yakasından baslayo adapazarına kadar gıdıp dolasacagız...motokaravan istememıze ragmen cekme karavan almaya karar verdık.... bakalım hayırlısı....

buselik' Alıntı:
merhaba ,

Ne yazıkkı hadı kalk karavan almaya gıdelım deyıp cıkıp bır karavan parkı yok ulkemızde .... ama ben esımı kandırdım bu hafta anadolu yakasından baslayo adapazarına kadar gıdıp dolasacagız...motokaravan istememıze ragmen cekme karavan almaya karar verdık.... bakalım hayırlısı....

İşte bu güzel haber. İnşallah istediğiniz bir karavana kavuşursunuz.

buselik' Alıntı:
merhaba ,

Bir süre önce bende sizin gibi yapıp eşimi kandırıp çekme karavan bakmaya gitmiştik. Karavanın sabitleme ayakları takılı olmadığı için tepe takla oluyorduk. Dikkat edin gezeceğiniz karavanların sabitleme ayakları açılmış olsun. :(

İnsallah .... Bu hafta sonu kucuk kızımızı anıtkabır e goturduk ... ıstanbula donuste pazar gunu bolu cıvarında yolda karavana rastladık ... arabadakı halımı soyle tarıf edeyım... sekercı dukkanının onundekı cocuk cama nasıl yapısır dusunun bende o vazıyette arabının camına yapısmıs bende ıstıyorum dıye bagırıyordum :smiley: .... esım sonunda pes ettı ve bu hafta sonu en azından bılgı edınmeye gıdecegız cokkkk sevınclıyım cokkk...

buselik' Alıntı:
İnsallah .... Bu hafta sonu kucuk kızımızı anıtkabır e goturduk ... ıstanbula donuste pazar gunu bolu cıvarında yolda karavana rastladık ... arabadakı halımı soyle tarıf edeyım... sekercı dukkanının onundekı cocuk cama nasıl yapısır dusunun bende o vazıyette arabının camına yapısmıs bende ıstıyorum dıye bagırıyordum :smiley: .... esım sonunda pes ettı ve bu hafta sonu en azından bılgı edınmeye gıdecegız cokkkk sevınclıyım cokkk...

birçok arkadaş hanımını kandıramadığı için gezilerine yanlız katılıyor sizdede durum tam tersi galiba :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR