Şahsi fikrim 2 hafta üretim yapmayarak ülke de batmaz şirket de iflas etmez. Şuan hasta raporlu sayısı 80 in üzerinde ve gün geçtikçe de artacak. İşçi sıkıntısı olduğu için yarım kapasite bile çalışılmıyor. 2 hafta dursa bulaşma engellenir, hastalar ayrılır hem üretim artar hemde bulaşmanın önüne geçilir. Biz de farkında olmadan yakınlarımızı hasta etmeyiz. İş yerinde kaptığı hastalığı annesine bulaştırdığı için annesi vefat eden var. Ölümden öteye bişey yok.
.
Benim bereket 65 yaş ile sorunum yok ama maalesef 70 e takıldım.
Cihan bey, yaşadığınız bu durum şu anda ülkemizin içinde yaşadığı kaosun özeti. Umarım kolay yoldan hastalığı atlatırsınız. Geçmiş olsun.Herkese selam. Bugün aldığım üzücü haber üzerine bu başlığı gördüm. Pazar gece test yaptırmıştı. Bugün telefonla arayıp test sonucunun pozitif olduğunu söylediler. Kan testi ve ciğer filminde herhangi bilet çıkmamıştı oysa. Ona güvenerek de işe gittim 1 gün. Evde eşim ve 2 çocuğum da var. Eşim kendini kötü hissediyor. Bugün ona da test yaptırdık. Sonuç umarım negatif çıkar. Aslında beni üzen şey iş yerinde de bir çok vaka olmasına rağmen üretime devam edilmesi. İnsanların sağlıklarını hiçe sayılması. Türkiyede ki en büyük firmalardan birinde çalışıyorum ama buna rağmen hiç bir şekilde işçi sağlığına önem verilmediğini görüyorum. Ben ya da sevdiklerim hasta olduktan sonra çalışmanın hiç kıymeti yok bence. Kaldı ki savaşta değiliz. Savaşta olsak canımız pahasına gerekirse çatışırız. Çok şükür değiliz ve iş verenlerin vurdumduymazlık sayesinde bu zor günlerde hasta olmaz pahasına çalışmak zorunda bırakılıyoruz.
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Çoğu kişi gibi hafif geçer inşallah. Tedbiri elden bırakmasın çevrenizdekiler ve aileniz de..Herkese selam. Bugün aldığım üzücü haber üzerine bu başlığı gördüm. Pazar gece test yaptırmıştı. Bugün telefonla arayıp test sonucunun pozitif olduğunu söylediler. Kan testi ve ciğer filminde herhangi bilet çıkmamıştı oysa. Ona güvenerek de işe gittim 1 gün. Evde eşim ve 2 çocuğum da var. Eşim kendini kötü hissediyor. Bugün ona da test yaptırdık. Sonuç umarım negatif çıkar. Aslında beni üzen şey iş yerinde de bir çok vaka olmasına rağmen üretime devam edilmesi. İnsanların sağlıklarını hiçe sayılması. Türkiyede ki en büyük firmalardan birinde çalışıyorum ama buna rağmen hiç bir şekilde işçi sağlığına önem verilmediğini görüyorum. Ben ya da sevdiklerim hasta olduktan sonra çalışmanın hiç kıymeti yok bence. Kaldı ki savaşta değiliz. Savaşta olsak canımız pahasına gerekirse çatışırız. Çok şükür değiliz ve iş verenlerin vurdumduymazlık sayesinde bu zor günlerde hasta olmaz pahasına çalışmak zorunda bırakılıyoruz.