yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Vaka sayıları çok arttı. Kalabalık ortamlara uzak kalmak en iyisi.
Merhaba Şadan bey, öncelikle teşekkür ediyorum, bizler iyiyiz. Aşı konusunda bir hekim olarak söyleyeceğim şeyler şunlar: öncelikle biz de sizin gibi 2+3=5 doz aşı olduk. Ama hem corona virüsü hem de aşıları hakkında bilgilerimiz sınırlı olduğu için maske,mesafe ve hijyen kurallarına uymak en doğru seçeneğimiz. Bir gün eskisi gibi serbestçe dolaşabilmemiz arzusuyla hoşça kalınKarantina günleri bitti,Dünyanın koronaya alıştığı gibi forumda alışmış herhalde bir yıldan çok olmuş kimse bir bir şey yazmamış,ben konuyu hortlatmış olayım.2 sinovac,3 bioentec aşısı oldum ama duyduklarıma göre aşı olanda olmayanda farketmiyor sanki.umarım tüm dostlar sağlıklıdır.
Haşmet Bey ben ve eşim gayet iyiyiz sizlerin de ve formdaki diğer dostlarında iyi olmasına çok sevindim. Kusura bakmayın geç cevap vermemin sebebi yurtdışında olduğumdan. Bu arada kendim 4 aşılı eşimde 2 aşılı olarak önlemini almaya çalıştık. hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim. sevgi ve saygılar.Merhaba, öncelikle sağlık haberlerini aldığımız dostlarımıza teşekkür ediyorum. İyi olduklarını duymak hepimizi mutlu etti.
Ancak bu mesajı şu an itibarı ile 172 kişi okumuşken 7 kişi tarafından yanıtlanılmış olması da düşündürücü.
Sosyal medyada karavanla ilgili basit bir konuda bile bundan çok daha fazla yanıt alınıyor...
Size iyi gezmeler diliyorum, kendinize iyi bakınHaşmet Bey ben ve eşim gayet iyiyiz sizlerin de ve formdaki diğer dostlarında iyi olmasına çok sevindim. Kusura bakmayın geç cevap vermemin sebebi yurtdışında olduğumdan. Bu arada kendim 4 aşılı eşimde 2 aşılı olarak önlemini almaya çalıştık. hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim. sevgi ve saygılar.
Çok teşekkür ederim. Siz Dostlarada sağlıklı mutlu günler dilerim.Size iyi gezmeler diliyorum, kendinize iyi bakın