Doğrucu Davut
Zirve
.ben de kim bu kovboy diyordum
Yani konu Aydınlandı demek istiyorsunuz..
.ben de kim bu kovboy diyordum
Biz onu @Doğrucu Davut her haliyle seviyoruz .ben de kim bu kovboy diyordum
Tamam o zaman65 yaş üzeri genç kuşaktan olduğu için ev hapsinde. Whatsapp üzerinden devamlı selâmlaşıyorum. Keyfi yerinde
Süleyman bey şimdi dikkatli olma zamanı, doğrusunu yapıyorsunuzBiz onu @Doğrucu Davut her haliyle seviyoruz .
Ben 65 olmadım az kaldı , ama 65 likler gibi pek ortada dolaşmıyorum , herkese selamlar olsun .
Senin yiğidolar da büyümüştür artık. Gün gelir içeri katamazsınHaşmet hocam, ''okullar tatil biz neden evdeyiz sorusunu'' anlatamasakda çocuklara, çok şükür ailece iyiyiz,
selamlar
.Ben 65 olmadım az kaldı , ama 65 likler gibi pek ortada dolaşmıyorum , herkese selamlar olsun .
mmm...65 yaş üstüne internette dolaşmakta mı yasak65 yaş üzeri genç kuşaktan olduğu için ev hapsinde. Whatsapp üzerinden devamlı selâmlaşıyorum. Keyfi yerinde
Anlamıştım.
Tebdil-i kıyafette ferahlık vardır..
Herkese selam. Bugün aldığım üzücü haber üzerine bu başlığı gördüm. Pazar gece test yaptırmıştı. Bugün telefonla arayıp test sonucunun pozitif olduğunu söylediler. Kan testi ve ciğer filminde herhangi bilet çıkmamıştı oysa. Ona güvenerek de işe gittim 1 gün. Evde eşim ve 2 çocuğum da var. Eşim kendini kötü hissediyor. Bugün ona da test yaptırdık. Sonuç umarım negatif çıkar. Aslında beni üzen şey iş yerinde de bir çok vaka olmasına rağmen üretime devam edilmesi. İnsanların sağlıklarını hiçe sayılması. Türkiyede ki en büyük firmalardan birinde çalışıyorum ama buna rağmen hiç bir şekilde işçi sağlığına önem verilmediğini görüyorum. Ben ya da sevdiklerim hasta olduktan sonra çalışmanın hiç kıymeti yok bence. Kaldı ki savaşta değiliz. Savaşta olsak canımız pahasına gerekirse çatışırız. Çok şükür değiliz ve iş verenlerin vurdumduymazlık sayesinde bu zor günlerde hasta olmaz pahasına çalışmak zorunda bırakılıyoruz.
Geçmiş olsun.Herkese selam. Bugün aldığım üzücü haber üzerine bu başlığı gördüm. Pazar gece test yaptırmıştı. Bugün telefonla arayıp test sonucunun pozitif olduğunu söylediler. Kan testi ve ciğer filminde herhangi bilet çıkmamıştı oysa. Ona güvenerek de işe gittim 1 gün. Evde eşim ve 2 çocuğum da var. Eşim kendini kötü hissediyor. Bugün ona da test yaptırdık. Sonuç umarım negatif çıkar. Aslında beni üzen şey iş yerinde de bir çok vaka olmasına rağmen üretime devam edilmesi. İnsanların sağlıklarını hiçe sayılması. Türkiyede ki en büyük firmalardan birinde çalışıyorum ama buna rağmen hiç bir şekilde işçi sağlığına önem verilmediğini görüyorum. Ben ya da sevdiklerim hasta olduktan sonra çalışmanın hiç kıymeti yok bence. Kaldı ki savaşta değiliz. Savaşta olsak canımız pahasına gerekirse çatışırız. Çok şükür değiliz ve iş verenlerin vurdumduymazlık sayesinde bu zor günlerde hasta olmaz pahasına çalışmak zorunda bırakılıyoruz.
Geçmiş olsun , bazı işletmeler üretim durdurup ücretli izine çıkardı , Allah yardımcınız olsun .Herkese selam. Bugün aldığım üzücü haber üzerine bu başlığı gördüm. Pazar gece test yaptırmıştı. Bugün telefonla arayıp test sonucunun pozitif olduğunu söylediler. Kan testi ve ciğer filminde herhangi bilet çıkmamıştı oysa. Ona güvenerek de işe gittim 1 gün. Evde eşim ve 2 çocuğum da var. Eşim kendini kötü hissediyor. Bugün ona da test yaptırdık. Sonuç umarım negatif çıkar. Aslında beni üzen şey iş yerinde de bir çok vaka olmasına rağmen üretime devam edilmesi. İnsanların sağlıklarını hiçe sayılması. Türkiyede ki en büyük firmalardan birinde çalışıyorum ama buna rağmen hiç bir şekilde işçi sağlığına önem verilmediğini görüyorum. Ben ya da sevdiklerim hasta olduktan sonra çalışmanın hiç kıymeti yok bence. Kaldı ki savaşta değiliz. Savaşta olsak canımız pahasına gerekirse çatışırız. Çok şükür değiliz ve iş verenlerin vurdumduymazlık sayesinde bu zor günlerde hasta olmaz pahasına çalışmak zorunda bırakılıyoruz.
Acil şifalar dilerim.......Bugün telefonla arayıp test sonucunun pozitif olduğunu söylediler. .....