Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,582
Ynt: Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor

Teşekkür ederim, yazın bekleriz.... bizde tekirdağ barbarosdan aydın kaptan feriboat'ları ile gidip geliyoruz..

Etiketler

Atilla abi kamp ne durumda? bu yaz faaliyet olacak değil mi?

Bu başlığı yeni gördüm,
Gerçekten çok sevindim,
Umarım hayalinizdeki kamp alanına kavuşursunuz,
Biz de marmara kıyısında yeni bir durağa,
Umarım bu yaz faliyete geçmiş olur. Selamlar,

Haşmet, ilk etapda bir miktar bungalov yapılacak bu yönde bir talep var, bungalovlar için araştırma yapıyoruz, 6-8 adet gibi bungalov yapımı planlanıyor, bu arada kamping kısmında sıcak-soğuk duşları, bulaşıkhanesi yapılacak, 2011 sezonuna bu şekilde girebilmek için çalışılıyor, liman hizmetleri konusundada karabigada büyük faliyetler var, duyumlarımıza göre direkt İDO seferleri başlayacakmış, geçensene saatleri kısıtlı olan araç feribotlu seferleride artacakmış, bunlarda trafiği mutlaka olumlu yönde artıracak..

Atilla bey, bungalov yapım fikri çok güzel, İDO seferleri ve araç feribot seferleride artarsa kampa olumlu yönde katkıları olur. Bu arada bizde fırsat buldukca kampa katılırız.

Güzel bir kamp olacak Takip.

Merhaba Atilla bey,
Geçtiğimiz kurban bayramında Karabiga gezisi sonrasında tabelayı görünce (ne yapalım kan çekiyor işte) uğradık ve işletmeci arkadaşla azda olsa sohbet edebilme fırsatı buldum ve hatta karavanlı ve çadırlı kamp alanı olarak düzenlemeyi düşünmüyormusunuz diye sormuştum.İşletmeci arkadaş bana bu yöndeki düşüncelerini anlatmıştı ve birlikte gezmiştik,
Arkadaşlar bahse konu yer gerçekten mükemmel bir yer.Atilla beyin bahsemiş olduğu işler biterse gerçekten süper olacak ve ben şimdilik çadırımı alıp yolu tutacağım.
Birde şehrin diğer tarafında eski bir kale yıkıntısı varki tam bir seyir terası.Bence gidin görün.
Kalın sağlıcakla.

Atilla hocam son durum nedir kampta.Biliyorum işlerin yoğun ama değişiklik varsa bilgilendirsen iyi olur.

Bülent, restoran kısmının tadilatları yeni bitti, ufak tefek işler kaldı mayıs sonuna sezona yetiştirilmeye çalışılıyor..

Hayırlı olsun. Güzel bir mekan olmuş.İrtibat telefonu ve fiatlarla ilgili bilgi verirseniz yararlı olur. Teşekkürler.

Abi yazmayalı yaklaşık 1 yılı gecmiş umarım kötü bi sorun yoktur

Geçen kış kampın restoran kısmını bir süreliğine kiraya verdik, ramazan ayı artık yaz ortasına doğru sarkmaya başladığı için, bu yaz açmayacağız, kısmet olursa seneye..

Merhaba. Kısmetse 15 gün sonra Karabiga'da olacağım. İnternetten bulunabileceğini biliyorum ama sizin önereceğiniz, ailecek kalınacak bir otel varmı ? Karabigada sıkılmadan kaç gün geçirilebilir ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR