Ynt: Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor
Bu hafta sonu cuma ünü karabigaya kampinge gidip, karavanlara elektrik veremek için tesisin sağ ve soluna 9+9 iki adet elektrik dağıtım panosunu monte edeceğim, tesisin ön cephesinde zemin düzeltme işine devam ediyoruz, 50 kamyon toprak gelmeye başladı, böylece resimlerde gördüğünüz alanların dışında bu zemin düzeltme çalışması ile yine bize ailt zemini kısmen bozuk 3 dönümlük araziyide kazanmış olacağız, tabiki bu alanda çimlendirilerek, stadyum gibi olacak...
Benim kampinglerde özlediğim tek şey zeminin stadyum gibi çim olmasıydı, toprak zeminli kampinglerde kalkan tozdan rahatsızlık duyardım, bu sebeple benim için kampingin tüm zemini stadyum gibi çim olmalı ve bu ortamı sürekli sabit tutabilmek için çaba sarfediyoruz, bol suyumuz var isteyen herkes hortumu alıp aklına geldikçe sulayarak bizede yardımcı olacağını umuyoruz, siz istadyum gibi bir kampingde kalmak istemezmisiniz...
Züğürt gezençi, zaten elektrik pano çalışmamız ramazandan sonra düzenleyeceğimiz buluşmada karavanların elektrik ihtiyacını karşılayabilmek için..Kamp sırasında gece ateş yakabilmek için köyden bir römorkda odun ısmarladım...