Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,582

atiladi

Zirve
Yer
İstanbul
KARADENİZLİ RESTORAN & KAMPİNG
Karabigada denize sıfır, özel plajlı, 10 dönüm igde ağaçları arasında, yemyeişl çimen kaplı, yenibir restoran & kamping doğuyor, Sürekli restoran hizmetinin yanında karavan ve Çadır kampingi olarakda hizmet vermeyi amaçlıyor, Karavan ve çadırlara ağaçlar arasında yer, bol su, elektrik, plajda şezlonglar, deniz bisikleti ve balığa meraklılar için kampinge ait tekne..Yaz ayları dışında faydalanılabilecek şömineli kapalı toplantı ve yemek salonu...Karabiga köyüne 1 km den alışveriş tedarik imkanı...Wireless adsl imkanı...
Ulaşım: tekirdağ ve tekirdağ barbarosdan, rezervasyonlu, 25 kamyon kapasiteli feribotlarla 4 saatte araba kullanmadan ulaşım imkanı (gece 24 de sefer var)....Ayrıca Yenikapı Bandırma feribotu ile bandırma aktarmalı ulaşım....istanbul avrupa yakasından Geliboludan Lapsekiye geçerek ulaşım imkanı...İstanbul anadolu yakasından Bursa üzerinden bandırma- erdek rotasından ulaşım imkanı...
Restoran ve Kamping işletmesi Kayınbiraderim ve arkadaşı tarafından işletilmekde olduğundan, karavancılar adına bizim diyebileceğimiz bir işletme....

Panorama 3.jpg

K biga son.jpg

Görüntü133.jpg

Görüntü136.jpg

Görüntü139.jpg

Etiketler

Ynt: Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor

Karabiga, ülkemizde çok istememe karşın bir türlü göremediğim yerlerden biri. Biga'nın iskelesi, bildiğim b.klu kebabı ile ünlü bir belde. Başka yönleri de var kuşkusuz ama usumda kalan b.klu kebap (balık) olmuş... :smiley:(Priapos, rüzgarı ve temiz havası... diğer özellikler) Atilla Hocam, güzel bir girişimin başlangıcını yansıttınız, kamp-karavan dünyası için iyi olmasını umuyor ve bekliyorum...

Cavid Sezen

Atilla ağbi hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar
çekinmeden gidip tatil yapabileceğimiz bir mekan olmuş :smiley:

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kesinlikle çok hoş bir mekan olmuş. Umarım, karavancılar ve kampingciler tarafından doldurulur ve boş bırakılmaz. Marmara'nın en güzel yerlerinden biridir Karabiga. Bu arada işletmeciler verdikleri hizmetin kalitesi kadar (ki buna hiç kuşkum yok, sonuçta Atilla bey gibi danışmanları var) pazarlama aktivitelerine de dikkat ederlerse (tanıtım, aktiviteler, pr) uzun, hem de çok uzun soluklu bir proje olmuş olur. Bu tür yerlerde karavıan ve kampçılar için tıpkı bazı marinalarda olduğu gibi teknik ve ihtiyaç malzemelerinin satıldığı (normal kâr marjıyla ama, çünkü amaç parayı buradan değil, konaklamadan kazanmaktır bence) bir market, basit bir tamir atölyesi, bir takım eğitimler gibi aktivitelerin olması rakiplere göre önemli bir farklılaşma yaratacaktır. (günümüzde ne kadar farklıysan o kadar varsın). Hayırlı ve uğurlu olsun.

Bu arada çocuklar için de bazı şeyler olması iyi olur, küçükler için bakım bölümü (ki ebeveyn arada kafa dinlesin), hobi atölyesi, toplu oyun aktiviteleri (korsanın sandğını bul gibi). İlkten bu tür aktiviteler pahalı gibi gelse de planlama ve bütçe ile altından kalkılabilieceğini düşünüyorum. Yeter ki nakit akışları, finansman planlamaları yapılmış olsun. :D

Fotoğraflardan güzel bir yer gibi gözüküyor. Kampçılık, karavancılık ve işletmeci adına hayırlı, uğurlu olsun.

Teşekkürler Hakan, bu hafta sonu 4 gün karabigadaydım, ortamın oturtulması ve eksiklerin giderilmesi için çalışmalara davam ediyoruz..Bu hafta 25 adet düntanın en hızlı büyüyen ağacı "Paulownia" diktik, amaç yakın gelecekde yüksek ağaç altı gölgeliği yaratabilmek, doğayı seviyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz...

Bu topiği yeni gördüm...
Öncelikle hayırlı olsun...
Yakın zamanda bir hafta sonu kaçarız artık Karabigaya ...

Atilla hocam hayırlı olsun,görüntüler ve niyet çok güzel,kimbilir belki sezon kapanmadan karavan grubu hep beraber gideriz.Böylece hem destek hemde yeni katılanların tanışma

ortamını sağlamış oluruz.

Doğru söylüyorsun Bülent, zaten bende Ramazan sonrası bir hafta sonu misafirimiz olarak bir kamp düzenlemek istiyorum, istanbul, adapazarı, bursa, denizli, izmir, çanakkale vb. hemen hemen herkese aynı uzaklıkda olması sebebiyle bu güne kadar yapılan kamplara gelemeyenleri bir hafta sonu biraraya getirmek ve tanışmadığımız arkadaşlarlarla tanışmak için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum, böylece hiç kimsede gruplar kendine yakın yerlerde kamp yapıyor bize uzak oluyor gelemiyoruz diyemeyecek, herkese eşit uzaklıkda bir kamp olacak....

Bu hafta cuma-pazar karabiga idim, Tekirdağ barborasdan cuma gecesi 24.00 da feribota binip sabaha karşı 04.00 da kampingde idim.... Bahçedeki ağaçlar arasına ve çadırlara elektrik tesisatı ve aydınlatma çektim, Bungalovların kurulacağı yerler ve karavan sıcak banyo, wc ve bulaşıkhanesinin yapılacağı yeri belirlemeye çalıştık...Karavanlara elektrip verebilmek için pano ve elektrik tesisatını programladık, bu hafta işimizin çoğu proje bazında olunca vakit yetmedi, pazar gecesi saat 20.30 da karabigadan kalkan 25 kamyon kapasiteki feribot ile Tekirdağ barboras'a saat 24.00 de indim..

atiladi' Alıntı:
Doğru söylüyorsun Bülent, zaten bende Ramazan sonrası bir hafta sonu misafirimiz olarak bir kamp düzenlemek istiyorum, istanbul, adapazarı, bursa, denizli, izmir, çanakkale vb. hemen hemen herkese aynı uzaklıkda olması sebebiyle bu güne kadar yapılan kamplara gelemeyenleri bir hafta sonu biraraya getirmek ve tanışmadığımız arkadaşlarlarla tanışmak için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum, böylece hiç kimsede gruplar kendine yakın yerlerde kamp yapıyor bize uzak oluyor gelemiyoruz diyemeyecek, herkese eşit uzaklıkda bir kamp olacak....

Bu düşünceye ilgi olur sanmıştım... :(
Düzenlenirse, bana uyar. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR