ersanayaz' Alıntı:Kapıdan alınan yunan adaları vizesiyle diğer avrupa ülkelerine gidilebilir mi?
soru çok kritik.yardımcı olun
LordLegolas1354' Alıntı:o vizeyle adalardan atinaya giden feribotlara binilemiyor sanırım yoksa avrupada sınır oldugunu görmedim yunanistandan bulgaristana geçilir yani ayrıca sormak istedigim asıl soru kapı vizesi 60 euroydu. Dün yunan dışişleri bakanı öğrencilere bu vizenin ücretsiz olcağını açıkladı. Sizce ne zaman yürürlüğe girer bu yaza yetişir mi seneye mi kalır ??
yalan söylüyorsun bence....yunanistan hatta bulgaristan a gittim bir polis allah rızası için takılmadı peşime. FRANSA BELÇİKA ALMANYA VE HOLLANDA'YA GİTTİM BURADA HİÇ POLİS KONTROLÜ VS. YOK. Burada hiç takılmadı TAKILMAZ DA .TEKRAR DİYORUM POLİS KONTROLÜ VS. YOK.ahmetvargelen' Alıntı:Sinirlar Shengen olayi ile birlikte kalkti fakat karisik olarak kontrol etmekteler araclari. Hele birde TR plakali arac gorurlerse polisler kesin kontrol ederler. Siniri gectikten 5-10 km arasinda pesinize takiliyorlar. Benim basima almanyada 2 defa denk geldi. Tedbiri elden birakmamak lazim.
Ersan bey,ersanayaz' Alıntı:yalan söylüyorsun bence...