Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersanayaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,723

ersanayaz

Kamp I
Kapıdan alınan yunan adaları vizesiyle diğer avrupa ülkelerine gidilebilir mi?
soru çok kritik.yardımcı olun

Etiketler
Ynt: Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru

ersanayaz' Alıntı:
Kapıdan alınan yunan adaları vizesiyle diğer avrupa ülkelerine gidilebilir mi?
soru çok kritik.yardımcı olun

gidilemez cünkü çok girişli vize almanız gerekir. halbuki kapıdan aldığınız vize sadece yunanistanı kapsayan tek girişli schengen dir.

O kapıda verdikleri vize 15 günlük geçici bir vize , sadece adalar için ... Schengen transit vize değil , schengen olsaydı anlaşma dahilindeki diğer avrupa ülkelerine de gidebilirdiniz .

o vizeyle adalardan atinaya giden feribotlara binilemiyor sanırım yoksa avrupada sınır oldugunu görmedim yunanistandan bulgaristana geçilir yani :D ayrıca sormak istedigim asıl soru kapı vizesi 60 euroydu. Dün yunan dışişleri bakanı öğrencilere bu vizenin ücretsiz olcağını açıkladı. Sizce ne zaman yürürlüğe girer bu yaza yetişir mi seneye mi kalır ??

LordLegolas1354' Alıntı:
o vizeyle adalardan atinaya giden feribotlara binilemiyor sanırım yoksa avrupada sınır oldugunu görmedim yunanistandan bulgaristana geçilir yani :D ayrıca sormak istedigim asıl soru kapı vizesi 60 euroydu. Dün yunan dışişleri bakanı öğrencilere bu vizenin ücretsiz olcağını açıkladı. Sizce ne zaman yürürlüğe girer bu yaza yetişir mi seneye mi kalır ??

Sinirlar Shengen olayi ile birlikte kalkti fakat karisik olarak kontrol etmekteler araclari. Hele birde TR plakali arac gorurlerse polisler kesin kontrol ederler. Siniri gectikten 5-10 km arasinda pesinize takiliyorlar. Benim basima almanyada 2 defa denk geldi. Tedbiri elden birakmamak lazim.

ahmetvargelen' Alıntı:
Sinirlar Shengen olayi ile birlikte kalkti fakat karisik olarak kontrol etmekteler araclari. Hele birde TR plakali arac gorurlerse polisler kesin kontrol ederler. Siniri gectikten 5-10 km arasinda pesinize takiliyorlar. Benim basima almanyada 2 defa denk geldi. Tedbiri elden birakmamak lazim.
yalan söylüyorsun bence....yunanistan hatta bulgaristan a gittim bir polis allah rızası için takılmadı peşime. FRANSA BELÇİKA ALMANYA VE HOLLANDA'YA GİTTİM BURADA HİÇ POLİS KONTROLÜ VS. YOK. Burada hiç takılmadı TAKILMAZ DA .TEKRAR DİYORUM POLİS KONTROLÜ VS. YOK.
İNSANLARI KORKUTUP DURMA.
ARKADAŞLAR ÖYLE BİR ŞEY YOK.
NEREDE SÜREKLİ ÇEVİRME VAR? SADECE RUSYA'DA!!!
GÜRCİSTAN DA ARADA SIRADA ÇEVİRME YAPAR.

Diler iseniz `yalan soyluyorsunuz` gibi bahsetmiyelim. farkli seyler basiniza gelmis diyelim. Yalan soyluyorsunuz demek `cok agir` bir itham sekli olur.
Sinirlarda kontrol yok, var demedim ben sadece karisik olarak sinir gecislerinde siniri gectikten sonra 5-10 km sonra polis rastgele olarak kontrol etmekte. Basima geldigi ve arkadaslarimizin basina geldigi icin bahsetmek istedim nacizane. Tedbiri elden birakmamakta yarar var. Sorun yasamaktansa tedbirli olalim, Vizesiz sekilde yakalandiginizda cezalari agir oluyor. 6 yillik yurtdisi yasantimda az da olsa bazi tecrubeler edindim bunuda sizlerle paylasmak istedim.

ersanayaz' Alıntı:
yalan söylüyorsun bence...
Ersan bey,
bir üyemiz deneyimini paylaşıyor ve bizlere uyarıda bulunuyor. Sanırım, "maksadını aşan" bir üslüp kullanıyorsunuz. Eğer uyarıyı gerçekçi bulmasanız bile, "yalancı" olarak itham etmek güzel bir yaklaşım değil bence.. iyi günler ve hayırlı yolculuklar dilerim, size, reha

geçişler dediğim gibi vize için geçerli olan adalar arası feribotlara binilebiliyor atina feribotuna binemezsiniz. ücretsiz vize olayının resmen başlamasında artık olay ne bodrum ne marmaris bitmiştir ondan sonra acık ve net diyorum kos rodos mykonos varken ^^

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR