ibrahim_colakoglu
Yeni Üye
Esimle beraber yaptik abi.o yillarda cocuk yoktu.sonra cocuk oldu cocuk 4 yasina girince temmuz 2018 de cocuga da ayvalikta cadir tatilinin keyfini yasattik bu sene.
EyvallahDevekaya ile tanismaniz tehlikeli olur derken; kendisi Caddy araci ile dunyanin uzak yerlerini dolasiyor, siz de cok severek gezdiginize gore navigasyonu uzaklara ayarlayabilirsiniz ondan ilham alarak demek istemistim.
......... Allahtan gece yatarken tüp arabada oluyordu ozaman kaçırmamış..Bu olayın başımıza getireceği felaketi düşününce çok canımız sıkıldı....
Saldaya giderken gördüğümüz büyük schell istasyonunda konaklamak için akşam dönerken yolkenarındaki restoran önünde çay molası verdik. Ailece işletilen bir yer. Onlardan izin alarak orda kalmaya karar verdik. Tabi tüpümüzü araç dışında bırakarak...
Bu olaydan sonra aklımda nurgazın portatif ocakları takıldı. onlarda benzinmi var zehirleme ihtimali olurmu? E ğer lpg gazı yoksa biraz pahalıya da denk gelse onlardan almayı düşünüyorum.sizi Allah korumuş.
İhmale gelmez.Tüpü araç dışında bisiklet zinciri ile arabanın çekme halkasına bağlayarak araç altında yatarken muhafaza ederseniz, can kaybı ve tüp çalınmasına karşı önlemde almış olursunuz.
Bu olaydan sonra aklımda nurgazın portatif ocakları takıldı. onlarda benzinmi var zehirleme ihtimali olurmu? E ğer lpg gazı yoksa biraz pahalıya da denk gelse onlardan almayı düşünüyorum.
Evet yaptığım araştırmada, azami 2 saat kullanılan kartuş fiyatı 15 ile 20 tl arası küçük tüpe göre bayağı pahalı olduğunu gördüm. fakat ocağın arabada az yer kapladığı birde zehirlenme oranının daha az ihtimalini göz önünde bulundurarak alsammı diye düşünüyorum.onda da ; butan ve propan karışımı gaz var.Resimde LPG gaz kartuşu olarak belirtilmiş.
Piknik tüpüne göre az yer kaplasada,maliyeti daha fazla oluyor.
Evet yaptığım araştırmada, azami 2 saat kullanılan kartuş fiyatı 15 ile 20 tl arası küçük tüpe göre bayağı pahalı olduğunu gördüm. fakat ocağın arabada az yer kapladığı birde zehirlenme oranının daha az ihtimalini göz önünde bulundurarak alsammı diye düşünüyorum.
...Pammukkalede yaklaşık 4 saat gezdikten sonra - artık 8 günlük geziyi tamamlamış ve iyice yorulmuş olarak olarak navimize ev adresini girdik...
Benzinliğin çıkışına yerleşmiş t 4 de kokereccinin kokusunu alınca geçmiş olmamıza rağmen ilerdeki kavşaktan dönüp kokereçle bir güzel karnımızı doyurduk.. (hanım ilk defa kokereç yemiş)
Manisa sınırları içerisinde üzüm bağlarının kenarındaki satıcılardan 3-5 kilo üzüm, kavun, mandalina alıp Balıkesir ordanda istanbul yoluna düştük..
İzmit civarındaki yol çalışmalarında eksik tabela ve navininde yanılmasıyla kandıraya doğru gittik.Yolu bulup otobana girer girmez yol bir kitlendi tam iki saat araçlar stop... kamperin arkasına geçtim yatmak için diğer araçlardan inenlerde kamperin içini görünce ilgi odağı oldu herkes inceledi...
... Akşan 22.00 gibi eve gelirim dediğim yolu 02.00 de gelince 2200 km lik gezinin sonunu b*k etti...
Bu yazıyı sıkılmadan okuyanlara teşekkür ederim. Hoşcakalın
SON