adigekuzeyli
Adigekuzeyli
Son düzenleme:
Gezme virüsü!!! evet tüm beynimi kapladı acaba gelecek yaza kadar sabredecebilecekmiyiz? Kışın bile gidebilirizAnlaşıldı ki , gezme virüsü sizlerede iyice bulaşmış.
Gezdiğiniz ilginç yerlerin, geceleyip konakladığınız yerlerin koordinatlarınıda kaydederseniz sonraki gezilerinizde size , burada yazarsanızda ilk defa gidecek olan bizlerde çok faydası olacaktır.
Öncelikle bizimkisi tatil değil maceralı bir gezi. Yani biz gezide yorulup evimize gelince dinleniyoruz. Diğer sorunlara gelince ! konklayacağımız yeri secerken birinci önceliğimiz wc oluyor(her ne kadar arabada portatif tuvalet olsada) ikincisi güvenli bir yer. konaklayacağımız yere yatma saati gelince geliyoruz yaz günü olduğu için yatma saatine kadar çarşıda dolaşıyoruz yada çay kahve falan...Gerek yol olsun gerekse dolaşmaktan yorulduğumuz için uyku problemimiz olmuyor hemen uyuyoruz. Aracımızda zaten çok şeylerimiz mevcut dışarda yememiz ya oranın meşhur yiyeceği yada yapmaya erindiğimizden, yoksa her teşkilat var mangal da dahil.Benim aklımda böyle bir araçla gezmeye karşı sorular oluşuyor.
Konforunuzdan oldukça önemli ödünler vermeden böyle bir araçla gezmek mümkün olabilir mi?
Örneğin havanın karardığı saatten uyuyuncaya kadar ne yapıyorsunuz?
Dışarda otursanız hastane bahçesinde dikkat çekersiniz. İçerde otursanız o aracın içinde olmaz. Uyku vakti gelene kadar sokaklarda mı geziyorsunuz?
Gece tuvalet ihtiyacı için ne yapıyorsunuz mesela?
Bu ve bunun gibi sorular bana göre bunun bir keyif değil bir çeşit çile yolculuğu Veya yolculuk boyunca çeşitli rahatsızlıklara mecburen katlanılan bir macera yolculuğu olduğunu düşündürüyor.
Benim de hafif ticarim var ama onunla üç metrelik, tuvaletine kadar, düdüklü tenceresine kadar hazır bir karavan çekiyorum.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi