adigekuzeyli
Adigekuzeyli
yardımların için teşekkür ederim kartalveat inşallah olmuştur.
yardımların için teşekkür ederim kartalveat inşallah olmuştur.
Evet halloldu teşekrler.inşallah sorun çözülmüştür.
Ne olur ne olmaz. Siz bir tüp aşağıdaki üründen alın, tüpü öyle test edin. Bazen siboplar bile çok az dahi olsa sızdırıyor, çakmak ile Allah muhafaza bir kaza bela çıkar.Aygaz kucuk tup, hatta bir tane de yedek sorun cikartmadi bana. Yalniz gaz dedektoru kullaniyorum ne olur ne olmaz diye. Cogu gece ve yola cikmadan ocak baglantisini sokerim ve riskli de olsa cakmak testi yaparim kapi acikken.
Hocam, keyifle okudum. Ne mutlu size....Pammukkalede yaklaşık 4 saat gezdikten sonra - artık 8 günlük geziyi tamamlamış ve iyice yorulmuş olarak olarak navimize ev adresini girdik...
Benzinliğin çıkışına yerleşmiş t 4 de kokereccinin kokusunu alınca geçmiş olmamıza rağmen ilerdeki kavşaktan dönüp kokereçle bir güzel karnımızı doyurduk.. (hanım ilk defa kokereç yemiş)
Manisa sınırları içerisinde üzüm bağlarının kenarındaki satıcılardan 3-5 kilo üzüm, kavun, mandalina alıp Balıkesir ordanda istanbul yoluna düştük..
İzmit civarındaki yol çalışmalarında eksik tabela ve navininde yanılmasıyla kandıraya doğru gittik.Yolu bulup otobana girer girmez yol bir kitlendi tam iki saat araçlar stop... kamperin arkasına geçtim yatmak için diğer araçlardan inenlerde kamperin içini görünce ilgi odağı oldu herkes inceledi...
... Akşan 22.00 gibi eve gelirim dediğim yolu 02.00 de gelince 2200 km lik gezinin sonunu b*k etti...
Bu yazıyı sıkılmadan okuyanlara teşekkür ederim. Hoşcakalın
SON
Pardon onu yazmayı unutmuşum 20 amperlik şarj regülatörü ile 10 w lık solar paneli aliexpresten almıştım.Solar şarj regülatörü satın almadınız mı , akü nasıl şarj olacak ?
Denemeniz umduğunuz gibi olur inşaallah .
Eyvallah sağolasın Yücel bey, ikinci el 40 binde ilk sahibinden her işini bakımını serviste yaptırmış iyi gözüküyor hevesim vardı aldım.Hayırlı olsun.
Ybr çok kullandım. Çok sağlam motordur ve her yola gider.
Ybr hoş tercih tebrikler. Aman dikkatli olun.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı satışlar, Kango büyüyecek anladığım kadarıylaKangomu satıyorum.
Renault Kangoo Multix Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Kangoo Multix fiyatları ve modellerinin en güncel ilanları sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Teşekkür ederim. Niyet öyle ama nasip kısmetHayırlı satışlar, Kango büyüyecek anladığım kadarıyla![]()