Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları
Sevgili kyaz75,
Bana sorduğun şaka yollu soruya olması gereken ciddi bir cevap yazdım ve genelde bundan kadınların ekseriyeti maalesef anlamıyorlar. İnan gece uykum kaçtı ve sana tekrar yazmaya karar verdim.
Şimdi yazacaklarımı lütfen özelde algılama. Karavan sitesinde bu konu ne alaka diyenler çıkabilir ama birkaç mutlu azınlıktan başka çok sayıda senin durumunda olan arkadaşlarımızın olduğunu tahmin edebiliyorum.
Aşkmış,sevgiymiş bunlar çoğuna yabancı onlar. Tek istedikleri bol para ,alışveriş,dedikodu ve daha çok para ile yapılacak herşeye özlem. Evlenene kadar hertürlü sana uyum sağlayan o kadın amacına eriştikten sonra 180 derece dönecektir. TV deki evlilik programlarına baksana tek kriter para.
Karavana itiraz etmelerinin sebebi tatilde de yemek,bulaşık vs. çalışacaklarını düşünmeleri. Onların tatil anlayışı 5 yıldızlı otellerde laylaylom eller havaya bir tatil. Ama orada da rahat etmezler. Etrafta maalesef Rus fıstıklar vardır.Sağa baktın, sola baktın ya da "içine düşseydin bari" diye dır dır ederek tatili sana ve kendilerine zehir ederler.
Benim allah bağışlarsa ikiz oğullarım var.26 yaşındalar. Bir baba olarak tek isteğim var onlardan: "EVLENMEMELERİ"
Yine bu forumda yazdığım bir cevabı tekrarlamak istiyorum.
Bana göre ;
“Eşine, sevgilisine, kız arkadaşına
dostluğu ve sevgisi haricinde hiçbir şey için ihtiyaç duymadan yaşamını sürdürebilmeli bir erkek”
Bu prensiple bir kadının yapabileceği (cinsellik hariç sakata gelmeyelim
) her şeyi bende yapmayı öğrendim. Ev işleri, yemek ütü,temizlik... vs hizmet anlamında ne varsa her şeyi en mükemmel şekilde yapabiliyorum. Kasaba minnet etmem, keser yerim.
Ben özel biri değilim. Sende aynısını gayet kolaylıkla yapabilirsin.
Hayallerini erteleme. Karavanını al. Gezi planlarını yap. Gelen gelir.
Seninle hayatı paylaşmayan biri seni seviyor olabilir mi ? Gençlikte elin ayağın tutarken sana köstek olanlar,yaşlılığında mı sana destek olacaklar ?
Medyada biz erkekleri pısırıklaştırmak isteyen kadın köşe yazarları ve yardakçıları nüfus kağıdında erkek yazan işbirlikçilerinin oyununa gelme.
Sen bir erkeksin, gereğini yerine getir.
Allah kolaylık versin...