omeronay
Kamp II
valla taşımak sorun olmayacaksa piknik tüp en iyisidir. yanarda yanar dünyanın karını eritir yemeğini yapar. hemen hemen her evde bulunduğu için ucuzdur. ama o ağırlığı bir yerden bir yere götürmek büyük bir zahmettir. ben yapmadım ama kampa gidince çantasına yerleştirip getiren arkadaşım vardı. çok güzel işe yarıyordu yemek yap kar erit su ısıt çay yap her şeyi yapıyordu ve bitmek bilmiyordu. ama bu tüpü arkadaş bir hafta 10 günlük etkinliklere getiriyordu. her kampa piknik tüple gitmiyordu. hey gidi günler nelerle kamp yaptık diyorum başka bir şey diyemiyorum. yanlış anlamayın manyak olduğumuz için ya da türkiyede hiç bir şey bulunmadığı için bunlarla uğraşmıyorduk. kamp yapmayı seviyorduk gubumuzu oluşturmuştuk ama paramız yoktu . düzeltiyorum manyakmışız paranız yoksa ne işiniz var dağda . 5 ytl civarında polonya pazarında aldığımız tek kat çadırla ağrıdağında kış kapmı yaptık. tek kelimeyle büyük bir zevkti. o günlerden dağa niye gidiyorsunuz manyak mısınız öleceksiniz diye soranlara verdiğim cevap var halada veririm yeri geldiğinde. evet ama zevkten ölecez sizde bir gün öleceksiniz ama bu kadar zevk alacak mısınız?