Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris
Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce siteden bakarak eşimle çıkacağımız tatil rotamızın ilk konaklama durağı olarak belirlediğim bu kamp alanı tam bir hayal kırıklığı oldu bizim için.Saat 18:00-19:00 gibi oradaydık ve kampın açıldığı haberini sizden aldığım için hemen kaydımızı yapıp 20 tl ücreti ödedik.Yol yorgunluğundan sonra hemen denize girmek için hazırlandık fakat deniz kenarına geldiğimizde insan kalabalığı,masalarda ve yerlerde çöp yığınları,araçlardan son ses arabesk müzikle karşılaşınca şok olduk.İlk düşündüğümüz haftasonu piknikçilerinin istila etmesinden dolayıdır oldu.Biraz yürüyüp plaj kısmından girelim dedik ama adamlar resmen inşaatlarda kullanılan gri kumdan dökmüşler plaja! Deniz sığ ve kalabalık olduğu için resmen çamur olmuş su..Baktık olacak gibi değil bugün denize girmeyelim yarın insanlar çekilince gireriz dedik ve üstümüzü değiştirmek için tuvalete yöneldik,yönelmez olaydık.Sanki aylardır bir kişi uğramamış,damla su yok,sinekler böcekler,pislikler almış başını gitmiş.İkimizde daha kapıdan geri çıktık.İnanın midemiz kaldırmadı.Hemen kaydımızı alan kişiye gidip burada kalamayacağımızı çıkmak istediğimizi söyledik.Girişimiz üzerinden 15 dk geçmişti.Beyefendi'' aaa napıcaz şimdi kaydı yaptık bir kere para falan veremem ben size dedi.'' Parayıda alamadık,yol yorgunu sinirimizde bozuldu,midemizde kalktı.Şimdi hafızamızda bu yerin adı kırmızıyla çizili.Bu olaydan 2 gün sonra başka bir kamp alanında bir beyle tanıştık.Konu Gökova orman kampına geldi,ben durumu anlattım oda gülümseyerek dinledi.Neden güldüğünü sorduğumda oda aynı durumdan muzdarib olduğunu söyledi şaşırdım kaldım.Bu durumu buraya yazıp keyif kaçırmak istemedim önce ama bizim gibi başka insanlar varsa eğer bu yeri planına dahil ederken iyice bir araştırsın derim..İyi tatiller herkese..