Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 34snf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 176,346

Etiketler
Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Merhaba arkadaşlar
Kampta kalan birisi olarak gayet net söylüyorum kampımız açılmıştır. Elektri,k ve su bağlantısı , çevre aydınlatma ve personeli çalışıyor. Bu senelikte eski işletmecisi kampı işletiyor. Herhangi bir problem yok. Konu ile ilgili, birşeyler sormak isteyen (ihtiyacı var ise) beni telefonumdan arıyabilir. Telefon numaram solda resmim ve nick kısmında yazıyor.
Tüm Akyaka sevenlere buradan sevgi ve selamlar. (Nete çok sık girmediğim için buran sorularınıza geç cevağp verebilirim)

çok guzel bir haber bu. 2-3 gun sonra oradayım. selamlar

centilmen' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Kampta kalan birisi olarak gayet net söylüyorum kampımız açılmıştır. Elektri,k ve su bağlantısı , çevre aydınlatma ve personeli çalışıyor. Bu senelikte eski işletmecisi kampı işletiyor. Herhangi bir problem yok. Konu ile ilgili, birşeyler sormak isteyen (ihtiyacı var ise) beni telefonumdan arıyabilir. Telefon numaram solda resmim ve nick kısmında yazıyor.
Tüm Akyaka sevenlere buradan sevgi ve selamlar. (Nete çok sık girmediğim için buran sorularınıza geç cevağp verebilirim)
Teşekkürler. Benimde aldığım bilgi bu yöndeydi.

Temmuzun sonunda yada Agustosun basında oradayız fiyatlar nasıl,

Merhabalar ben forumda yeniyim ve bir arkadaşımla ağustos ayının ortalarına doğru gökova orman kampında tatilimizi geçirmek istiyoruz.Çadır getirmeyi düşünmüyoruz sıkıntı olur mu?(doluluk açısından) ve herhangi bir rezervasyon gibi birşey yapmamız gerekir mi?Şimdiden teşekkürler :smiley:

Gökova Orman Kampı'nda otomobili çadırın yanına park edebilmemiz mümkün mü?

eozcelik' Alıntı:
Gökova Orman Kampı'nda otomobili çadırın yanına park edebilmemiz mümkün mü?
Evet çadır yada karavanınızın çok yakınına park edebilmeniz mümkün.

terer335400' Alıntı:
Merhabalar ben forumda yeniyim ve bir arkadaşımla ağustos ayının ortalarına doğru gökova orman kampında tatilimizi geçirmek istiyoruz.Çadır getirmeyi düşünmüyoruz sıkıntı olur mu?(doluluk açısından) ve herhangi bir rezervasyon gibi birşey yapmamız gerekir mi?Şimdiden teşekkürler :smiley:

Şu anda kiralık çadır hizmeti kamp idaresi tarafından verilmiyor çadır yada karavanınız ile gelmeniz gerekmekte. Herhangi bir rezervasyona ise ihtiyaç yok beğendiğiniz bir yerde kamp yapabilirsiniz, kamp müsait şu anda yer açısından.

Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce siteden bakarak eşimle çıkacağımız tatil rotamızın ilk konaklama durağı olarak belirlediğim bu kamp alanı tam bir hayal kırıklığı oldu bizim için.Saat 18:00-19:00 gibi oradaydık ve kampın açıldığı haberini sizden aldığım için hemen kaydımızı yapıp 20 tl ücreti ödedik.Yol yorgunluğundan sonra hemen denize girmek için hazırlandık fakat deniz kenarına geldiğimizde insan kalabalığı,masalarda ve yerlerde çöp yığınları,araçlardan son ses arabesk müzikle karşılaşınca şok olduk.İlk düşündüğümüz haftasonu piknikçilerinin istila etmesinden dolayıdır oldu.Biraz yürüyüp plaj kısmından girelim dedik ama adamlar resmen inşaatlarda kullanılan gri kumdan dökmüşler plaja! Deniz sığ ve kalabalık olduğu için resmen çamur olmuş su..Baktık olacak gibi değil bugün denize girmeyelim yarın insanlar çekilince gireriz dedik ve üstümüzü değiştirmek için tuvalete yöneldik,yönelmez olaydık.Sanki aylardır bir kişi uğramamış,damla su yok,sinekler böcekler,pislikler almış başını gitmiş.İkimizde daha kapıdan geri çıktık.İnanın midemiz kaldırmadı.Hemen kaydımızı alan kişiye gidip burada kalamayacağımızı çıkmak istediğimizi söyledik.Girişimiz üzerinden 15 dk geçmişti.Beyefendi'' aaa napıcaz şimdi kaydı yaptık bir kere para falan veremem ben size dedi.'' Parayıda alamadık,yol yorgunu sinirimizde bozuldu,midemizde kalktı.Şimdi hafızamızda bu yerin adı kırmızıyla çizili.Bu olaydan 2 gün sonra başka bir kamp alanında bir beyle tanıştık.Konu Gökova orman kampına geldi,ben durumu anlattım oda gülümseyerek dinledi.Neden güldüğünü sorduğumda oda aynı durumdan muzdarib olduğunu söyledi şaşırdım kaldım.Bu durumu buraya yazıp keyif kaçırmak istemedim önce ama bizim gibi başka insanlar varsa eğer bu yeri planına dahil ederken iyice bir araştırsın derim..İyi tatiller herkese..

Sayın egnuels,
Bu olumsuz tecrübeleri Temmuz ayının kaçında yaşadınız? Kamp uzun süredir kapalıydı, acaba kampın ilk açıldığı günlere mi denk geldiniz?

yukarıda yazmıştım,yine yazayım,20 gün önce orada gördüğüm görüntü;
kamp tekrar işletilmeye açılsa da aksaklıkların düzeltilmesi,temizlik ve çevre düzenlemesi,yani kampın oturması aylar sürer diye düşünüyorum

1 Ağustos'ta ailemle birlikte Gökova Orman Kampı'na gitmeyi planlıyordum. Sanırım önce kampı kontrol edeceğiz. Eğer beğenmezsek Gökova'ya en yakın (yaklaşık 80 km), temiz, gölgelikli, sakin kamp yeri olarak bulabildiğim Datça'daki Özil Mokamp'a gideceğiz. Başka kamping önerisi olan olursa sevinirim.

Şuam Akkaya çadır kamptayım soru soracak olanlar mesaj atabilir. Deniz iyi ortam samim bertaraf bim tansalar tarzı marketlerde dolu buzdolabı kiralayan arkadas olmadıgı için buzdolabı sorunu var 4 kişi 30 tl 3dmavi@gmail.com

Sayın mavifatih,
Şu an Gökova Orman Kampı'ndasınız değil mi? Tuvaletler ve ortam temiz mi? Kamp çok kalabalık mı? Gürültülü durumu nedir?

Tuvaletler çok temiz değil 1 tane Domostos ve fırça ile temizliği sağlanabilecek durumda kamp çok sessiz kimsenin kimseye zararı yokkalabalık sayılır ama çok boş yer var buzdolabı sorunu var ama bim yandaş diasa şok 10-11 e kadar açık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR