Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 34snf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 176,346
Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

34snf' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar, hala kamp alanının açılması hakkında net bir bilgi gelmedi mi?

Henüz bir gelişme yok. Arkadaşlarla görüşüyorum sürekli. Bir gelişme olduğu taktirde buradan bilgi vereceğim.

Etiketler

Belonni' Alıntı:
Henüz bir gelişme yok. Arkadaşlarla görüşüyorum sürekli. Bir gelişme olduğu taktirde buradan bilgi vereceğim.

hocam inşallah en kısa sürede sorun çözülür. çünkü biz 4 arkadaş 28 haziran için istanbuldan yola çıkmak üzere hazırlıklarımıza başladık bile. :(

merhaba, ben de her yaz akyaka orman kampına gidiyorum. Bu sene böyle bir talihsizlik var. insallah en kısa zamanda açılır.

Çadırlardan daha uzak bir yerde mangal yapmak mümkün değil mi ? kamp dışına çıksak olmuyor mu, sanırım semaver de sorun oluyordur.

mavifatih' Alıntı:
Çadırlardan daha uzak bir yerde mangal yapmak mümkün değil mi ? kamp dışına çıksak olmuyor mu, sanırım semaver de sorun oluyordur.

Gökova Orman kampının içinde mangal, semaver, kamp ateşi vb. yakmak yasak. Ama tüplü mangal kullanabilirsiniz. Bu arada Kamp henüz açılmadı takip eden arkadaşlar.

Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Kısmetse yaz bitmeden bizde gideriz.

Slm,
Bugün bana ulaşan bilgi. Cumartesi günü (06.07.2013) tarihinde kamp açılacak takip eden arkadaşların bilgisine. Şu anda temizlik yapılıyormuş. Bir değişiklik veya gelişme olursa buradan bilgi vereceğim.

Merhabalar,

Eşim ile birlikte çekme karavanımız ile gitmek istiyoruz bir telefon numarası var o da yanlış ya da eksik diyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

bizde aradık numara yanlış diyor. numarayı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirz

Kamp kapalı,işleten kimse yok,elektrik ve su yok,yakın zamanda açılacağa benzemiyor,sorduğum kişiler yeni bir işletmeci devralmış bir aya açılır dediler,gezenbilirden centilmen nickli ümit bey karavanıyla oradaydı,biz Akbükte başka bir kamp yerine gittik,denizden uzaktı,4kampı işleten adam zil zurna sarhoştu,kamp karavan derneği üyesiymiş,bir gün kalıp resmen kaçtık,bir restoranın kenarı kamping gibi düzenlenmişti,oradan çok memnun kaldık,üstelik denize sıfır,Akbükte harika ve bakir kalmış bir yer

Slm,
Arkadaşlar kamp açık az önce arkadaşlarla görüştüm. Su bağlantısını yapmışlar sular akıyor. Elektrik bağlantısı ile ilgili tesisattan kaynaklı arıza varmış çözmeye çalışıyorlar hafta içi sorun giderilecekmiş. Şu anda kamp yapanlar var. Yeni telefon numarasını bende bilmiyorum çünkü eski işletmecinin numaraları iptal. Kampı şu anda Özel idare işletiyor bilginize.

teşekkür ederiz.bir gelişme olursa haber ederseniz buradan çok hora geçer.çünkü kampla ilgili sadece buradan bilgi alabiliyoruz,ve buradan aldığımız bilgiler doğrultusunda gideceğiz..umarım gittiğimizde anlatılan gibi bir yer görürüz.terk edilmiş bi kamp alanı görmek hoş olmaz

gamzerdemm' Alıntı:
teşekkür ederiz.bir gelişme olursa haber ederseniz buradan çok hora geçer.çünkü kampla ilgili sadece buradan bilgi alabiliyoruz,ve buradan aldığımız bilgiler doğrultusunda gideceğiz..umarım gittiğimizde anlatılan gibi bir yer görürüz.terk edilmiş bi kamp alanı görmek hoş olmaz
Bir gelişme olduğu taktirde buradan bilgi veririm. Bizde tatilimizi kampa göre planladık aynı dönemde belki orada oluruz. Umarım eskisi gibi olur kamp dostlarla bir araya geliriz. Bende sadece telefonla bilgi alıyorum hafta içi dahada netleşir diye düşüyorum kampın genel durumu.

3 gün önce orayı gören birisi olarak kampın gerçekten faal hale geldiği bilgisini almadan gitmeyin derim,resmen terkedilmiş haldeydi,bakımsız,su yok elektrik yok,bir muhatap bile yoktu,orada karavanıyla konaklayan arkadaş survivor hayatı yaşıyoruz dedi,yeni işletme elektrik ve su sorununu çözsede temizlik ve düzen için en az bir ay lazım

omnitemporal' Alıntı:
3 gün önce orayı gören birisi olarak kampın gerçekten faal hale geldiği bilgisini almadan gitmeyin derim,resmen terkedilmiş haldeydi,bakımsız,su yok elektrik yok,bir muhatap bile yoktu,orada karavanıyla konaklayan arkadaş survivor hayatı yaşıyoruz dedi,yeni işletme elektrik ve su sorununu çözsede temizlik ve düzen için en az bir ay lazım

Umarım eski günlerine dönerde bizde ailecek tatilimizin tadını çıkarırız. Gelen bilgiler olumlu yönde ama yinede aramadan duramıyorum son durumu merak ediyorum. Haberleri aldıkça buradan yazacağım.

Bende ilk defa eşimle kamp yapacağım. Hatta bir yaşında bir paşam var:smiley: Akyaka orman kampını tercih ettik. Ancak sıkıntılar olduğunu duyduk ve üzüldük. Hemen araştırarak eski işletmecilerin telefonunu buldum. Yani yücelen otelin. Oteli dün aradım ve bana orayı geri aldıklarını şu an için temizlik yaptıklarını , bir hafta içerisinde faliyete girip yetkili kişinin numarasını bize verebileceklerini sölediler. Hepimiz için haıyrlı olsun. Sormak isyeteyenler için otelin telefon numarası 0252 243 51 08.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR