Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 34snf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 176,313

Etiketler
Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

merhabalar ; 3 arkadaş gökova orman kampına gitmeyi planlamakdayız fakat internetten bir türlü iletişim için numara bulamadık aradığım bütün numaralar kullanım dışı olarak gözüküyor acaba bu konuda yardımcı olabilicek bi arkadaş varmı şimdiden teşekkürler

Merhabalar ben de arkadaşımla aynı kampa gitmek istiyorum fakat numarasını bir türlü bulamadım..Kamp numarasını ve adresini tam olarak yazabilir misiniz lütfen.

canberkay12' Alıntı:
Merhabalar ben de arkadaşımla aynı kampa gitmek istiyorum fakat numarasını bir türlü bulamadım..Kamp numarasını ve adresini tam olarak yazabilir misiniz lütfen.

http://www.akyakakamp.com/iletisim/

hyigit' Alıntı:
merhabalar ; 3 arkadaş gökova orman kampına gitmeyi planlamakdayız fakat internetten bir türlü iletişim için numara bulamadık aradığım bütün numaralar kullanım dışı olarak gözüküyor acaba bu konuda yardımcı olabilicek bi arkadaş varmı şimdiden teşekkürler

Yeni işletme satın aldı geçenlerde birine sorduğumda açıldı demişti ama numara değişmiş olabilir.

serommm' Alıntı:
Yeni işletme satın aldı geçenlerde birine sorduğumda açıldı demişti ama numara değişmiş olabilir.

arkadaşım yukarıda cevap verdimya iletişim bilgilerini. 2 hafta olmadı gideli muhtesem bir yer, tavsiye ederiz. eşim ben ve 7yasında oglumla gittik.

gitmeden önce randevu aldınız mı ? ödemeyi peşin olarak mı çıkışta mı yaptınız..

Selamlar, sevgiler

Önümüzdeki haftadan sonra 1-2 haftalığına da olsa bu kampı ziyaret etmeyi düşünüyorum, bu bağlamda soracağım bir-iki soruya cevap alabilirsem müteşekkir olurum.

Anladığım kadarıyla kamptan çadır kiralayabiliyoruz. Çadırımızı yanımızda getirmezsek de buradan kiralarsak verilen çadır hangi tipte oluyor ve ücrette değişiklik ne kadar oluyor bilginiz var mıdır?

Otomobilimizi park ettiğimiz yer kamp alanına -ve doğal olarak çadırımıza- ne kadar uzaklıkta?

İçeride piknik tüpü haricinde ateş yakamıyoruz, peki yakınlarda mangal kurabileceğimiz bir piknik alanı var mıdır?

Konu içinde bu soruların cevabı geçti ve ben kaçırdı isem özür diler, forumdaki tüm yararlı açıklamalar, bundan önce ve sonra verilecek olan tüm cevaplar için çok teşekkür ederim.

inshroud' Alıntı:
Selamlar, sevgiler

Önümüzdeki haftadan sonra 1-2 haftalığına da olsa bu kampı ziyaret etmeyi düşünüyorum, bu bağlamda soracağım bir-iki soruya cevap alabilirsem müteşekkir olurum.

Anladığım kadarıyla kamptan çadır kiralayabiliyoruz. Çadırımızı yanımızda getirmezsek de buradan kiralarsak verilen çadır hangi tipte oluyor ve ücrette değişiklik ne kadar oluyor bilginiz var mıdır?

Otomobilimizi park ettiğimiz yer kamp alanına -ve doğal olarak çadırımıza- ne kadar uzaklıkta?

İçeride piknik tüpü haricinde ateş yakamıyoruz, peki yakınlarda mangal kurabileceğimiz bir piknik alanı var mıdır?

Konu içinde bu soruların cevabı geçti ve ben kaçırdı isem özür diler, forumdaki tüm yararlı açıklamalar, bundan önce ve sonra verilecek olan tüm cevaplar için çok teşekkür ederim.

Slm,

Önceki işletmede çadır kiralama şansınız vardı. Geçen sene çadır kiraya vermiyorlardı gerçi düzeni kuramamışlardı. Gitmeden sorun derim yada yanınızda çadır bulundurun.
Kampın girişinde araç park yeri var gerçi herkes aracını çadırın yanına alıyor. Bu sene izin vermeyeceklerini söylüyorlardı. Araç park yeri ile kamp aynı mıntıkada yani yürüme ili 2-3 dk en fazla.
Mangal ve benzeri ateşleri yakmak yasak ve yakacak bir bölge yok. Tüplü mangal kullanımına izin var.

Cevaplarım tatmin etmemiş olabilir geçen yılki duruma göre cevapladım.
iyi tatiller

2014 te bu kamp alanını kullanan arkadaş var mı? acaba genel durum nedir paylaşırsa .Çünkü bu yıl el değiştirdi bende Eylül başında gitmeyi düşünüyorum.

Değerli arkadaşların yardım ve tavsiyeleri sayesinde bayramdan bir hafta önce giderek tecrübe etme fırsatı buldum. İhtiyacınız olabileceğini düşündüğüm bilgileri yazmak istedim fakat toparlayamadım açıkçası. Merak ettiklerinizi yazarsanız elimden geldiğince, madde madde cevaplandırmaya çalışayım.

Önceden rezervasyon yaptırıp mı gittiniz yoksa direkt ben geldim diyerek mi, Temizlik durumu nasıl ,sıcak soğuk duş , wc ler nasıl yeterlimi temiz mi ,Elektrik veriliyor mu, Dolap kiralanabiliyor mu , sinek durumu ,Tüplü mangal yakmaya izin veriliyor mu v.s genel konular hakkında izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Ayrıca Çadır içinde uyku tulumunu götürmeye gerek var mı, yıksa çarşaf pike yeterli olur mu ? şimdiden teşekkür ederim.

celen5' Alıntı:
Önceden rezervasyon yaptırıp mı gittiniz yoksa direkt ben geldim diyerek mi, Temizlik durumu nasıl ,sıcak soğuk duş , wc ler nasıl yeterlimi temiz mi ,Elektrik veriliyor mu, Dolap kiralanabiliyor mu , sinek durumu ,Tüplü mangal yakmaya izin veriliyor mu v.s genel konular hakkında izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Ayrıca Çadır içinde uyku tulumunu götürmeye gerek var mı, yıksa çarşaf pike yeterli olur mu ? şimdiden teşekkür ederim.

"Ben geldim" diyerek çat kapı gitmekte hiçbir sakınca yok, ben de öyle gittim.
Temizlik durumu her ne kadar "bal dök yala" kıvamında olmasa dahi her sabah tuvaletler güzelce temizleniyor, çöpler alınıyor, ayrıca insanlar da sorumluluk sahibi olduğu için ortalıkta çöp, pislik görmek mümkün değil. Tuvaletler ve lavabolar, umumi olması sebebiyle elbette ev rahatlığında kullanılamıyor fakat olabildiğince temiz.
Sıcak duş maalesef yok, duşların bulunduğu yerde güneş enerjisi panelleri var ama ben sıcak suya hiç denk gelmedim, varsa bile çabuk bitiyordur. Şunu da belirtmek isterim ki gerek deniz suyu ve gerekse duşlardan akan su çelik gibi soğuk. Kimileri böyle seviyor ama bana göre değil, konforum bozuldu :smiley: Duşlar yeterli, topu topu 3 erkek, 3 kadın bölümü var kapalı olarak, dışarıda da 2 tane açık duş var ama dolu olduğunu hiç görmedim (yoğun saatlerinde bile)
Elektrik veriliyor, yanınızda 10-15 metre uzattığınız bir çoklu priz ile gitmeniz yeterli olacaktır. Aralara serpiştirilmiş olan elektrik istasyonlarından elektriğinizi çekebilirsiniz. 30 TL'lik fiyata dahil.
Dolap kiralama hizmeti yok diyelim, yani en azından kamp yönetiminin böyle bir hizmeti yok ama ağaçlara asılmış ilanlar var "satılık dolap" ya da "kiralık dolap" diye. O telefonları arayarak kamp sakinlerinden ya da serbest girişimcilerden :smiley: dolap kiralayabilirsiniz. Biz bulamamıştık, "elimizde şu anda boşta dolap yok" dediler. Yan komşumuzdan rica edip kullandık vs...
Sinek yok, karınca ve diğer sevimli hayvanlar var. Zaman zaman gelen kara sinekler de rahatsız etmiyor. Yanımızda götürdüğümüz sinek kovucuyu galiba 1 kere kullandık gece film izlerken.
Tüplü ya da kömürlü olsun, her türlü mangal yasak. Sadece tüp kullanılabiliyor. Mangallık et alırsanız kampın girişindeki markette "etiniz pişirilir" yazıyor ama pek hoşlaşmadığım marketçi amcaya gidip de et pişirmesini ister misiniz bilmiyorum. Marketin yaklaşımı hoş değil, elinizin ona mahkum olduğu düşüncesiyle hareket eden açıkgöz esnaflardan olduğuna kanaat getirdim, kendisinden de sabahları 4 yumurta ve akşamları 2 soda almak dışında alışverişim olmadı.
Uyku tulumuna hiç ama hiç gerek yok, üstümüzde incecik pikeyle yattık, hava sıcaklığı o kadar ayarında oluyor ki ben evde o sıcaklığı ayarlayamıyorum uyumak için. Ne soğuk ne sıcak, tam olarak olması gerektiği gibi.
Kampla ilgili aklıma gelen bir konu olursa eklerim, soracaklarınıza da memnuniyetle cevap veririm.
Bunun haricinde tavsiyem, bir gün yat turuna çıkmanız, bir gün Akbük Koyu'na gitmeniz. Bir akşam da merkezde denize dik çıkan sokaklardan birinde yer alan sempatik köftecide işkembe çorbası içmeniz şeklinde.
Sorularınızı beklerim.

Öncelikle Cevabınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim.Tüp'e izin verilip tüplü mangal'a izin vermemenin sebebi yangın güvenliği değildir herhalde. Elimizde linkteki mangaldan var, yani hem mangal hem de ocak olarak kullanıyoruz. Ayrıca duman ve kokuda yaymıyor çünkü yağı yakmıyor, pişirme üstten oluyor. Biz 10-12 Kişi lik bir Fotoğraf ve Trekking grubuyuz birlikte gitmeyi düşündüğümüz için sadece tüp olayı biraz can sıkıcı oldu. Neyse yapacak bir şey yok kural buysa uyacağız. Aklıma başka bir konu takılırsa tekrar rahatsız ederim.

http://mangalizgara.com/index.php?route=product/product&product_id=51

celen5' Alıntı:
Öncelikle Cevabınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim.Tüp'e izin verilip tüplü mangal'a izin vermemenin sebebi yangın güvenliği değildir herhalde. Elimizde linkteki mangaldan var, yani hem mangal hem de ocak olarak kullanıyoruz. Ayrıca duman ve kokuda yaymıyor çünkü yağı yakmıyor, pişirme üstten oluyor. Biz 10-12 Kişi lik bir Fotoğraf ve Trekking grubuyuz birlikte gitmeyi düşündüğümüz için sadece tüp olayı biraz can sıkıcı oldu. Neyse yapacak bir şey yok kural buysa uyacağız. Aklıma başka bir konu takılırsa tekrar rahatsız ederim.

http://mangalizgara.com/index.php?route=product/product&product_id=51

Alakasız olacak ama ürün gerçekten değişik bir ürün. Verdiğiniz linkten mi temin ettiniz. Sitede hangi şehirde olduğu bile yazmıyor firmanın.

Linki ürünü görmeniz için verdim.Bizdeki bunun biraz daha büyüğü,ama bunun aynısını gruptan bir abimiz İstanbul'dan
aldı.Ben normal tüpe izin veriyorlarsa bunada izin vermeliler diye düşünüyorum.Sonuçta duman yok, koku yok ,ocak ne ise buda o.

buda başka link
http://www.istocdan.com/YILDIZ-TUPLU-IZGARA-CANTA-MANGAL,PR-56.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri