A
arı
Ziyaretçi
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan
Mutluluklar dilerim...
Mutluluklar dilerim...
Ülker hanım biz de sizin tam tersinize gezilerimizi rahat rahat yapacak kadar yeterli zaman bulamamaktan şikayetçiyiz. Sizin acelenizin olmaması bence çok güzel. Karavanla yola koyulduğumda arkamda bıraktığım her kilometrenin neler gizlediğini merak ederdim...egeli' Alıntı:Mutlu bayramlar, güzel geziler, Ferhat Bey....
Anadoluhisarı.. Poyrazköy derken, '' Gaziantep'e ulaştık '' sözü bir an, acaba yanlış mı okudum, tedirginliği yarattı.
Sonra da, 'gençlik ne güzel ' diye düşündük. Bizim 'Küheylan' yaşlı. Biz Gaziantep'e gitmeye kalksak, herhalde 20 günde falan ancak giderdik..
Sorunsuz, gönlünüzce geziler dileriz...
Ülker&Yavuz
Denedik ama ne yazık ki bayram nedeniyle kapalıydı. Beyran çorbasını bile deneyemedik. Sabahları çıkarmıiş ama bayram sabahı çorbacılar da kapalıydı. Sadece menengiç kahvesini tadabildik.gezmen' Alıntı:"İmam Çağdaş"a uğramadan Antep görülmüş sayılmaz ona göre...
Cavid Sezen
Son rapor; şu an Mardin'deyiz. Dün geceyi plan değişikliğimiz sonucu Urfa'da geçirdik. Bu arada Harran'ı da gezdik. Detaylar daha sonra.mayıstosböce' Alıntı:Vayy çok güzel Ferhat,keyifli geziler. Günlük bildirimlerde bulunmayı unutma.
Teşekkürler...egeli' Alıntı:Mutlu bayramlar, güzel geziler, Ferhat Bey....
Anadoluhisarı.. Poyrazköy derken, '' Gaziantep'e ulaştık '' sözü bir an, acaba yanlış mı okudum, tedirginliği yarattı.
Sonra da, 'gençlik ne güzel ' diye düşündük. Bizim 'Küheylan' yaşlı. Biz Gaziantep'e gitmeye kalksak, herhalde 20 günde falan ancak giderdik..
Sorunsuz, gönlünüzce geziler dileriz...
Ülker&Yavuz