Kalk Gidelim Küheylan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 166,375
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan

[attachment=1]
Bu küçük tepede bile çiçekler vardı
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_1422.jpg

IMG_1409.jpg

IMG_1413.jpg

IMG_1416.jpg

IMG_1423.jpg

Etiketler

Gerçekten de Cennet Kaya tarafından Fatin Tepe'ye çıkmışsınız. :smiley: Hatta ötesine de geçmişsiniz. Bulunduğunuz yer 2000 m. ve üzeri rakımlar. Oradan yol olduğunu ben bile bilmiyordum.
Tebrikler... :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Gerçekten de Cennet Kaya tarafından Fatin Tepe'ye çıkmışsınız. :smiley: Hatta ötesine de geçmişsiniz. Bulunduğunuz yer 2000 m. ve üzeri rakımlar. Oradan yol olduğunu ben bile bilmiyordum.
Tebrikler... :smiley:
Aslında ben de şansa gittim. ;D
Otellerin oraya gidince, yukarıya doğru giden bir yol görünce daldım. Hedefim manzaralı bir yer görmekti. Yolun sonunda ise umduğumdan da güzel bir yer buldum. Bir iki fotoğraf çekeriz diye çıktığım bu tepede akşama kadar kaldım. Tepeye ulaşınca orasının neresi olduğunu belirleyebildim. :D
Tarih 2.8.2010

Keşke bir alo deseydiniz Ferhat hocam, o an yanınıza gelemesem bile inişte bir yerlerde buluşabilir, evimizde misafir edebilir ya da istemezseniz lojistik destek sağlayabilirdim. Üstelik bizimkileri Bodrum'da bırakıp tek başıma Bursa'ya dönmüştüm. Canım da sıkılıyordu. :(

Küheylan beni almadan yola koyulmuş sanki :smiley:

Hayırlı olsun Ferhatcım. Küheylanın sayfasını açmış ve epeyde çalışmışsın hani. Tebrik ederim. Zaten mesainin yarısını gezenbilirden alacağım :smiley:

Evet ferhatın güzel fotoğrafını çekende ben olduğuma göre, övgülerden bende payıma düşeni alabilirim. Ama ferhat zirveye çıkınca bir kat daha mutlu olduğu için, gerçekten keyfi bulutların üzerinde oluyor. Neşeleniyor. Birazda benden ninniler dinliyor :smiley: Hatta o resimler " burası 18C , istanbul da diğer şehirler 30C üstü olduğu zamandı" . Cavit beyde" sanki aşağı inmeyecek gibi konuşuyor" demiş ve gülmüştük.

Cem bey biz o tepeye , konakladığımız yerde yeni tanıştığımız bursalı , doğa sever bir fotografçı vardı. onun önerisi üzerine çıkmıştık. epeyde memnun kaldık. hatta 1-2 saat zaman geçiririz diye düşündüğümüz yerde, akşama kadar kaldık serin serin. hatta tepede biz yemek hazırlayıp yerken, başka bir aile arabası ile geldi.bizim konforu görünce çok hoşlarına gitti . bizde böyle yapalım diye arabayı epey incelediler. yani bir çiftin daha gönlüne " doğada keyfince yaşayabilmenin aşısını yaptık :smiley: "

Güzel ve sağlıklı bir aşı olmuş Nermin hanım.
Bu arada hoş geldiniz aramıza.

teşekkür ederim ümit bey

geçen hafta bende babamın ameliyatı vesilesi ile ankarada idim.

ankarada hava hakikaten çok enterasandı. aynı gün içinde güneş-yağmur-güneş-yağmur gibi beni çok şaşırttı. hatta bir gökkuşağıda orda gördüm.

güzel günler dilerim

Teşekkür ederim Arkadaşlar

Babam şu anda ankarada evde dinlenmeye devam ediyor. Kalp e bypass olduğu için iyileşme süreci önemli.

Sağlıklı geçirdiğimiz günlerin bize verilen armağan olduğunu, sağlık bozulunca daha iyi anlıyoruz. Vesile ile herkese sıhhatli günler dilerim .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR