Kalk Gidelim Küheylan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 166,375
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan

[attachment=1]

Ferhat hocam, bu fotoğrafta çoooook güzel çıkmışsın. Sarılıp yanaklarından öpesi geliyor insanın :D Yolunuz açık olsun Şirin ailesi, yolun açık olsun Küheylan... :smiley:

Ucan_kuheylan.jpg

Etiketler

Kalk gidelim Küheylan derken uçmayı kastetmişsin herhalde Ferhat. Küheylan'ın camından görünen bulutlar ve yüzündeki mutluluk ifadesi
öyle bir izlenim yaratmış. Yolunuz açık olsun.
Levent

fsirin' Alıntı:
Sucuk pişirme konusunda ne yazık ki uzman değilim. Bülent bu konuda daha başarılı. Ben sadece fotoğrafını çektim. ;)

Ama dilerseniz deniz suyuyla nasıl makarna yapabileceğinizi anlatabilirim. :smiley:

sucuk pişirmek bir ustalık ama fotoğrafların da hakkını verelim elinize sağlık, insanın monitöre uzanıp ekmek arası yapası geliyor :smiley:

"deniz suyunda makarna" ilginç bir tarif olsa gerek ancak bu tarifi istemekle başlığın düzeninin bozulmasına sebep olacağım bu nedenle hakkım baki olsun, yemek tarifleri ile ilgili bir başlığımız açılırsa o başlık atında bu tarifi sizden isterim

paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler

izleyebilmek için işaret koyalım,
nice mutluluklarla gezmeler nasip olsun küheylana :smiley:

Teşekkürler arkadaşlar.

orsaalabanda' Alıntı:
Ferhat hocam, bu fotoğrafta çoooook güzel çıkmışsın. Sarılıp yanaklarından öpesi geliyor insanın :D Yolunuz açık olsun Şirin ailesi, yolun açık olsun Küheylan... :smiley:

Cem, ben de bu rasme her bakan beni niye öpüyor diye düşünüyordum. ;) ;D ;D

Aslında Küheylana ve Şirin sahiplerine uzun zamandır aşinayız ama gezilerini böyle ayrı bir başlıkta toplama fikri çok hoş olmuş. Bir de tabii ki Ferhat beyin açılış fotoğrafı olaya esaslı bir giriş yapmış. Ferhat bey Küheylan'la Kaf dağının ardına giderken oldukça "Şirin" çıkmış...

ferhat abi 13 ülkeye değdirdiğin tekerleğiyle tanıdım önce küheylan'ı. o pdf'leri defalarca okudum. şimdi bende olmayanları indirmeye, okumaya geldi sıra. merakla takipçinizim :smiley:

Küheylan hep yollarda olsun...
Topikte yeni bilgilerle doluş taşsın...
Sağolasın Ferhat hocam...

Ferhat bu bahar için çok güzel planlarım var.Lastiklerini yenile ve çeki hizmeti veren bir yere abone ol yada sigorta yaptır.Çünkü gideceğimiz yerlerde araçlarımız arıza yaparsa küheylan yüküyle para isterler :D

Ferhat hocam, açılış fotoğrafı Fatin Tepe'de çekildi diyorsun ama, oralarda ayak basmadık yer bırakmamış biri olarak yürüyerek çıkmanın bile çok zor olduğunu biliyorum. Uzun zamandır oraya gitmedim. Acaba bilmediğim (olabilecek en muhtemel rota olan Cennet Kaya tarafaından?) bir yol mu açıldı? Eğer öyle ise keşif için ayrıca tebrik etmek gerek. Bölgenin, çevreyi de gösteren ayrıntılı bir fotoğrafı var mı?

Fotoğraflar harika, yeni rota ve açıklamalar bekliyoruz küheylan ve sürücüsünden.

Teşekkürler arkadaşlar. Malum bu sene Edirneye giderken leyleği havada görmüştüm. Bunun gereğini yerine getirip bol bol kilometre yapacağız. Hep birlikte mutlu gezilere diyoruz.

orsaalabanda' Alıntı:
Ferhat hocam, açılış fotoğrafı Fatin Tepe'de çekildi diyorsun ama, oralarda ayak basmadık yer bırakmamış biri olarak yürüyerek çıkmanın bile çok zor olduğunu biliyorum. Uzun zamandır oraya gitmedim. Acaba bilmediğim (olabilecek en muhtemel rota olan Cennet Kaya tarafaından?) bir yol mu açıldı? Eğer öyle ise keşif için ayrıca tebrik etmek gerek. Bölgenin, çevreyi de gösteren ayrıntılı bir fotoğrafı var mı?
Cem, uludağ'a sadece bir defa çıktım. Onda da bu yolu buldurmuşum. ;D Ama yağışlı ve ıslak bir havada benim araç için sanırım çıkmak pek mümkün olmayabilir. :smiley: Temmuz ayında Gökçeada'dan dönerken sıcaktan bunalınca çıkmıştım.
Yol güzergahı
[attachment=1]
panaroma
[attachment=2]
Yol durumu
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

fatin_yolu.jpg

pan1asq.jpg

IMG_1477.jpg

IMG_1486.jpg

IMG_1488.jpg

Çevre manzaramız oldukça güzeldi. Uluğın zirvesi oraya doğru. Hadi gidelimmi. ;)
[attachment=1]
Keçiler bile bulutların üstünde.
[attachment=2]
Dürbünle küçük zirvenin üzerindeki kulübe
[attachment=3]
Biraz da ibiş keyfi.
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_1331.jpg

IMG_1431.jpg

IMG_1367.jpg

IMG_1396.jpg

IMG_1400.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR