Kalk Gidelim Küheylan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 166,360
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan

Ferhat bey,sanırım Nermin hanımın doğum gününü atladık. :'( Kendisine iletmeniz dileğiyle :smiley:

do? günü past.jpg

Etiketler

Ya Ferhat fotograf koysan artık, geçmiş olsun demeyi bekliyorum,kuru kuru söylemeyeyim dedim ama hala ses seda yok.Çok yüklemene gerek yok 3-5 tane yeter.

Biraz önce İstanbul'a döndüm. :-[
Toplam 3720Km yol yapmış oldum.

Mardin'deki hırsızlık teşebbüsü için geçmiş olsun dileklerini ileten bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Kısa bir sürede oldukça yüklü bir programı uyguladığım için internete de çok fazla giremedim. Bu nedenle gezi notlarını hızlı bir şekilde paylaşamadım.

melihbozkurt' Alıntı:
Ferhat bey gecmis olsun. Umarim gezinizin kalaninda rahat ve huzurlu bir yolculuk yaparak evinize varmak. Atilla abinin bahsettigi kasalar belki cozum olabilir ama kasa saseye monte etmezseniz onuda bulup goturebilirler. Bence en guzel cozum 10.2" lik 1 kilogram agirligindaki netbooklardan almak. Bizim bir bir tane var diger bilgisayarimiz tamire gittiginde almistim. Simdi esim kullaniyor. Cok pratik, sirt cantasinda el cantasinda her yere tasiniyor. Hemde yolda navigasyon olarak rahat kullanilabiliyor. Fiyatlarida oldukca uygun ben herkese tavsiye ederim. Degerli ve pahali en onemlisi icinde cok cok degerli bilgilerin oldugu laptoplarinizi riske atmayin.
Evet Melih Bey, yerinde bir uyarı. Benim de kullandığım da zaten netbook tarzı bir bilgisayar ama kasa uygulamasını da ciddi ciddi düşünmek lazım. yanımızda taşımadığımız önemli evrak ve malzemeyi oraya koyabiliriz.
mayıstosböce' Alıntı:
Ya Ferhat fotograf koysan artık, geçmiş olsun demeyi bekliyorum,kuru kuru söylemeyeyim dedim ama hala ses seda yok.Çok yüklemene gerek yok 3-5 tane yeter.
Tamam tamam birkaç tane hazırlıyorum. :smiley:

Hoşbulduk arkadaşlar.

CANOŞ' Alıntı:
Ferhat Bey kazasız belasız evinize dönmeniz çok güzel.
CANOŞ' Alıntı:
Ferhat bey geçmiş olsun.
Ben Gaziantep'liyim. Halen burada ikamet etmekteyim.
Dönüşünüzde müsait olursanız, bir kahve içmeye beklerim.
İyi geziler. Telefonum: 5358509445
Gaziantep'te 15 ve 16 Kasım tarihlerinde iki gece geçirdim. Nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Dönüşte Elazığ, Malatya, Kayseri rotasını uyguladım. Teklifiniz umarım bir dahaki bölge ziyareti için de geçerlidir. ;)

Fotoğraf sayısı 3180 Adet. Ayıklamak için çooook çalışmam lazım çooook . ::smiley:
Şimdilik birkaç tanesini yayınlıyorum.

Gaziantep Kalesi
[attachment=1]

Birecikte Kelaynaklar
[attachment=2]

Halfeti Rumkale karşısındaki Savaşan Köyü.
[attachment=3]

Halfeti. Birecik barajı bakım nedeniyle sularını biraz azaltmış.
[attachment=4]

Harran'da bir ev.
[attachment=5]

IMG_6841.jpg

IMG_6999.jpg

IMG_7094.jpg

IMG_7128.jpg

IMG_7315.jpg

Harran Kalesi
[attachment=1]
Balıklıgöl Şanlıurfa
[attachment=2]
Mardin
[attachment=3]
Deyrulzafaran - Mardin
[attachment=4]
Midyat Devlet Konukevi
[attachment=5]

IMG_7344.jpg

IMG_7454.jpg

IMG_7770.jpg

IMG_8140.jpg

IMG_8365.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR