dopamin
Ömer GENÇER
mdr' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D
Eyvah ki eyvah..şimdiden olacakları görür gibiyim..
Akılı verdiniz sonra kenara çekildiniz merdaneyi kafaya yiyecek böyle giderse
Tempus' Alıntı:1- Ya trafikde çok tehlikeli oldu, ailemizin can güvenliği için yüksek büyük bir araba almamız şart
2- Doğal afet deprem vs de yollar geçilemez oluyor , arazi aracı olanlar ise istedikleri yere ulaşıyor rahatlıklar arazi aracı almak lazım
3- Böyle büyük güzel bir arazi aracımız olsa geniş geniş seyahat ederik pikniklere giderdik, dağlarda gezdirirdim seni karıcığım fena olmazmı?
3- Hem bu arazi araçları çok ucuzlamış artık normal arabalarla aynı hatta daha ucuzlarıda var.
Tempus' Alıntı:1- Ya trafikde çok tehlikeli oldu, ailemizin can güvenliği için yüksek büyük bir araba almamız şart
2- Doğal afet deprem vs de yollar geçilemez oluyor , arazi aracı olanlar ise istedikleri yere ulaşıyor rahatlıklar arazi aracı almak lazım
3- Böyle büyük güzel bir arazi aracımız olsa geniş geniş seyahat ederik pikniklere giderdik, dağlarda gezdirirdim seni karıcığım fena olmazmı?
3- Hem bu arazi araçları çok ucuzlamış artık normal arabalarla aynı hatta daha ucuzlarıda var.
kırmızı olsun 5 fazla olsun..murat067' Alıntı:konu başlığını gördüğümde hemen lada niva almanızı tavsiye etmek için konuya tıkladım baktımki zaten niva almayı düşünüyorsunuz eşiniz araç kullnaıyorsa ve ortak bir araç olacaksa 10-14 bin tl ye vitara alabilirsiniz yok lada niva 4-6 bine alırım geri kalan 8-10 bine eşim içinde bir araç alırım diyorsanız zaten eşiniz için hiçbir sorun kalmayacaktır tabi istisnalar hariç ....
bu arada ben offroad işine ilk 1986 model niva ile girdim tabi aynı zamanda eşim için stilo almıştık hiç sorun olmadı
şuan 1995 nivam var ve eşimde vw bora var gene bir sıkıntı yok ama tek araç olacak ve evi sırtında taşıyacaksa hiç nivaya bulaşmayın niva bir kaçamak aşk gibidir ailenizden uzak tutunuz... hele helede rus olduğunu sakın ha sakın unutmayınız...... ;D ;D ;D ;D saygılarr...
kürşat kesinlikle çok güzel taktikler ama şunu ekleyeyimkiTempus' Alıntı:1- Ya trafikde çok tehlikeli oldu, ailemizin can güvenliği için yüksek büyük bir araba almamız şart
xkirpix' Alıntı:kürşat kesinlikle çok güzel taktikler ama şunu ekleyeyimki
hatuna rağmen 4x4 almak ilişkinin sıkıntıya girmesine sebep olur ben kafama göre gezebilmek için (dağbayır) 4. evliğimi yaptım. çok şükür araziye dedim mi benden çabuk hazırlanıyor. birde yarışlarda kupa madalya felan alınca değmeyin keyfine her km ona antrenman gibi geliyor. şehir içi 40-50 km yi geçmeyen kadın. orman yollarında yarış çizgisi, apex , kanal derinliği tahmin yöntemlerinden motor devir bağantısından eğim algılamaya kadar herşeyi bir çırpıda öğrendi.
Allah hepinizin başına benim karımın ilgi alanına sahip eşler versin.
bu arada karıcım seni çok seviyorum bir gün olurda bu yazıyı okursan seni taktir ettiğimi ve sana hiç söylemediğimi fark edecek ve beni anlayacaksın.
nasıl bir konu oldu böyle dağınık amacından şaşmış ama kusura bakmayın arkadaşlar bir anda karımın kıymetini anladım.
herkese selamlar
samimiyetiniz için teşekkürler.xkirpix' Alıntı:kürşat kesinlikle çok güzel taktikler ama şunu ekleyeyimki
hatuna rağmen 4x4 almak ilişkinin sıkıntıya girmesine sebep olur ben kafama göre gezebilmek için (dağbayır) 4. evliğimi yaptım. çok şükür araziye dedim mi benden çabuk hazırlanıyor. birde yarışlarda kupa madalya felan alınca değmeyin keyfine her km ona antrenman gibi geliyor. şehir içi 40-50 km yi geçmeyen kadın. orman yollarında yarış çizgisi, apex , kanal derinliği tahmin yöntemlerinden motor devir bağantısından eğim algılamaya kadar herşeyi bir çırpıda öğrendi.
Allah hepinizin başına benim karımın ilgi alanına sahip eşler versin.
bu arada karıcım seni çok seviyorum bir gün olurda bu yazıyı okursan seni taktir ettiğimi ve sana hiç söylemediğimi fark edecek ve beni anlayacaksın.
nasıl bir konu oldu böyle dağınık amacından şaşmış ama kusura bakmayın arkadaşlar bir anda karımın kıymetini anladım.
herkese selamlar
kesinlikle haklısınız ama kadınlar kendilerinde başka birşeyle evli adamları hiç onaylamıyorlar bu noktada kıskançlık oluyor bana ayıracağı zamanı offrod a ayırıyor fikrine kapıldımı işler karışıyor.yuyusa' Alıntı:4. evlilik yerine, anlayışlı bir eşe sahip olmak, daha iyidir sanırım 8) 8)
Herkese Ömür boyu mutlulukla geçinmek nasip olsun..